Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

"SPASIMO HRVATSKU dok još možemo"- potpis za REFERENDUM O POŠTENOM IZBORNOM ZAKONU

Molim sve vas mlade djevojke, u biti sve iznad 18 godina da svojim potpisom zaustavimo ove naše poremećene političare koje nije briga ni za što drugo nego za svoje guzice! U cijeloj RH već 10 dana ( pa do ove nedjelje) se potpisuje inicijativa za referendum o pravednom izbornom sustavu gdje MI građani biramo TKO će nam sjediti u Saboru i krojiti sudbinu. Dakle nema više propadanja glasova, predizbornih koalicija, nema više da netko s 200 glasova uđe u sabor! Već isključivo direktno glasanje!Mi biramo koga želimo u Saboru! Znači uvođenje 3 preferencijalna glasa, smanjenje izbornog praga s 5 na 4% i mnoge druge dobre stvari koje će osigurati transparentno i demokratsko glasanje. Ove političare nije briga što nam zemlja propada, što smo pred demografskim slomom, što za 10 god neće biti nikoga da radi za mirovine. I osobita meta ste im vi mladi koji ste počeli mrziti ovu predivnu zemlju, jer vlada bezakonje, korupcija na svim razinama! Žele da se iselite, a u RH nek dođu imigranti, jeftina radna snaga, novi vlasnici. Nemojmo im dopustiti!!! ZAUSTAVIMO HRVATSKE POLITIČARE! MIJENJAJMO IZBORNI ZAKON jer to nam je jedina šansa da se politikom požele baviti POŠTENI I SAVJESNI pojedinci. U cijeloj RH se potpisuje , a za detaljnu informaciju gdje možete potpisati imate na narododlucuje.hr Ovo je jedinstvena a i posljednja šansa da na vlast dođu novi ,nekompromitirani ljudi!!!!!!!!!!!
2018 05 23
‘Ovo je jedinstvena a i posljednja šansa da na vlast dođu novi ,nekompromitirani ljudi!!!!!!!!!!!’ Ne razumijem ovo
2018 05 23
MIJENJAJMO IZBORNI ZAKON jer to nam je jedina šansa da se politikom požele baviti POŠTENI I SAVJESNI pojedinci.ni ja ne razumijem,, x-) zar ih ima ili h treba uvesti
2018 05 23
Kad se samo sjetim inicijativa mladih s prijelaza 90ih u novi milenij. Artikulirano, argumentirano, smisleno. Ova deracina nema ni glavu ni rep.
2018 05 23
Onaj tko želi razumijet razumijet će, da sam vam pisala traktate tek onda ne bi čitali. Uostalom vremena je malo! A mislim da sam navela ključne točke, intelektualci bi trebali moći razumijeti što znače 3 preferenc.glasa bez praga ( dakle u sabor će ući oni ljudi za koje ćemo mi glasati, a ne koje će ubaciti šef stranke. ) Ili vam se možda sviđa Jandroković (ušao u sabor s 800 glasova).
2018 05 23
Vi kojima je to glupo, ne zanima vas, nije "cool" nemojte kukati poslije, jer nitko se neće za vas pobrinuti. Današnja mladež je vrlo nezainteresirana a istodobno drska, kao da bi im se nešto trebalo servirati. Taj entitlement syndrom je gadno uzeo maha kod mlađe ekipe. E pa neće nitko umjesto vas osigurati vam bolje sutra. A ako mislite da je u svijetu bolje i ljepše, probajte otići van pa ćete vidjeti i iskusiti svu raskoš "naprednog Zapada." Političarima se itekako dopada vaša apatija, i slušalice u ušima.
2018 05 23
> MissSunshine26: > Onaj tko želi razumijet razumijet će, da sam vam pisala traktate tek onda ne bi čitali. > Uostalom vremena je malo! > A mislim da sam navela ključne točke, intelektualci bi trebali moći razumijeti što znače 3 preferenc.glasa bez praga ( dakle u sabor će ući oni ljudi za koje ćemo mi glasati, a ne koje će ubaciti šef stranke. ) Ili vam se možda sviđa Jandroković (ušao u sabor s 800 glasova). O miiilo. Evo, ja ne bih da mi ti odlucujes tko ce u sabor. Di se za to potpisuje?
2018 05 23
> cipelitza: > ‘Ovo je jedinstvena a i posljednja šansa da na vlast dođu novi ,nekompromitirani ljudi!!!!!!!!!!!’ > Ne razumijem ovo Razumijete vi, ali je vama predobro ovdje. Pretpostavljam uhljeb.hr
2018 05 23
> MissSunshine26: > > cipelitza: > > ‘Ovo je jedinstvena a i posljednja šansa da na vlast dođu novi ,nekompromitirani ljudi!!!!!!!!!!!’ > > Ne razumijem ovo > Razumijete vi, ali je vama predobro ovdje. Pretpostavljam uhljeb.hr A tebi ne ide? Pa sta ne kazes? Nikad se ne bi reklo
2018 05 23
> cipelitza: > > MissSunshine26: > > Onaj tko želi razumijet razumijet će, da sam vam pisala traktate tek onda ne bi čitali. > > Uostalom vremena je malo! > > A mislim da sam navela ključne točke, intelektualci bi trebali moći razumijeti što znače 3 preferenc.glasa bez praga ( dakle u sabor će ući oni ljudi za koje ćemo mi glasati, a ne koje će ubaciti šef stranke. ) Ili vam se možda sviđa Jandroković (ušao u sabor s 800 glasova). > O miiilo. > Evo, ja ne bih da mi ti odlucujes tko ce u sabor. Di se za to potpisuje? Jel vas cipelom netko udario u glavu???? Ako se referendum raspiše, moći ćeš TI ( ne ja) odlučiti koga želiš da te predstavlja u saboru. Ali treba imat dvije zdrave moždane stanice da se to razumije jel tako.
2018 05 23
> MissSunshine26: > > cipelitza: > > > MissSunshine26: > > > Onaj tko želi razumijet razumijet će, da sam vam pisala traktate tek onda ne bi čitali. > > > Uostalom vremena je malo! > > > A mislim da sam navela ključne točke, intelektualci bi trebali moći razumijeti što znače 3 preferenc.glasa bez praga ( dakle u sabor će ući oni ljudi za koje ćemo mi glasati, a ne koje će ubaciti šef stranke. ) Ili vam se možda sviđa Jandroković (ušao u sabor s 800 glasova). > > O miiilo. > > Evo, ja ne bih da mi ti odlucujes tko ce u sabor. Di se za to potpisuje? > Jel vas cipelom netko udario u glavu???? > Ako se referendum raspiše, moći ćeš TI ( ne ja) odlučiti koga želiš da te predstavlja u saboru. Ali treba imat dvije zdrave moždane stanice da se to razumije jel tako. I ti se cudis sto ti ne ide ovdje? O miiilo.
2018 05 23
Bojite se za svoj HDZ. Odzvonilo vam je. :-*
2018 05 23
> MissSunshine26: > Bojite se za svoj HDZ. > Odzvonilo vam je. > :-* Ciji hdz? Dijete, nije ti dobro.
2018 05 23
Daj maknite mi se s teme. Hvala Bogu nisam zadovoljna u ovoj zemlji, vidim vi jeste, nemamo o čem diskutirati. Pozdrav!
2018 05 23
🚑🚑 🚑
2018 05 23
1 2 3 4 5 ... 9