Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

HITNO tražim korisnicu Stela1989

prestrašno! [:vrti]
2013 05 14
Garavusa u pravu si trebalo bi ju nekako prisiliti da ispašta svoje i da curama vrati njihovo! Ja sam prodala od prijateljice novčanik, poštarina obična, slala ga prije 2 tjedna i cura tvrdi da joj nije još došao (svima drugima je) nikad nisam imala tih problema zato sam uviejk i slala obično i sad isto ne znam kako riješiti štetu i kajem se zbog tih 50kn što mi je uplatila da je to užas , trenutno bez novaca i nudim joj da joj ponovno bez plačanja pošaljem crni novčanik , ja spavat ne mogu radi 50kn a ova mirne duše šeće a nakrala se ko kobila (s oproštenjem) Iako policija neće poduzet ništa ako nekog nije oštetila u vrijednosti većoj od 1000kn ali da je jedna osoba toliko uplatila, ovako sve ove mogu samo privatnom tužbom ić jer koliko sam ja vidjela nijedna nije uplatila 1000 ili više sve su manje cifre s kojima policija nema ništa, žalosno
2013 05 14
p.s. zar se nijedna nije sjetila pokušat ju pronač na facebooku?
2013 05 14
U petak sam joj poslala poruku...tad još nije bila blokirana i baš sam gledala povratne...tada ih je bilo 4-5 i sve su bile pozitivne...sad ne znam jeli više njih uključeno u to.I čak sam jednoj poslala poruku jeli dugo čekala sat i ona mi je odgovorila da je ali da je sat original.Žao mi je što tu poruku nisam sačuvala i ne znam kako su ti pozitivni komentarali nestali.
2013 05 14
Ja bi prijavila policiji jer sam iz Splita ali ne znam kako doći do svih vas prevarenih jer sama neću postići ništa.
2013 05 14
kad tražiš ivana marković na fejsu dobiš 10 profila, pa aj ti nađi koja je prava? Šta nitko nema više podataka od imena/prezimena i broja računa. mozda da odete u banku i tipa pitate imam samo broj računa, cura mi dala za uplatu, tipa uplatite 10kn, kažite da vam trebaju ime i prezime i mjesto. Ja sam zadnji put uplačivala jednoj curi i kad sam dala broj računa ona mi je odmah pročitala ime, prezime, a ostalo bacis pogled na računalo [:smije]
2013 05 14
Pametno...idem provjerit koliko ih je na faceu sa tim imenom...a moram nać i potvrdu uplate jer na taj tekući račun mi je izbacilo drugo ime...
2013 05 14
Evo ovako...ako ovo može pomoć.Njen račun je na OTP banci i ja sam išla direktno uplatit s OTP-a da sjedne brže.Ime za taj tekući račun je MATKOVIĆ IVANA IVICA.
2013 05 14
Na fb ih je previše pod tim imenom i prezimenom
2013 05 14
To su koliko sam ja vidjela bili sve lažni profili, sama ih je vjerojatno napravila i ostavila si povratne jer ti profili nisu imali ništa u prodaji , niti su kupovali..
2013 05 14
nada1201 ja mislim da na onoj prošloj temi cure imaju neku drugu banku, ako sam dobro vidjela :-O
2013 05 14
Pa normalno da je napravila lažne profile, sorry ali di si vidio original Guess za 300kn? [:vrti] Drugo i da je tipa prodavala originale, zašto osim po jedne slike nije bilo više slika? Da dokažeš da stvarno imaš predmet. Bože, ja svoje slikam iz svih kuteva, ako je neka marka, a ne ovako. Sorry ljudi, ali naivni ste malo previše [:vrti]
2013 05 14
Ako je to ta, žalosno je vidjeti da je majka malog djeteta [:sokiran]
2013 05 14
Ime joj je Ivana MATKOVIĆ, nije Marković...cure,probajte se sabrati!!!
2013 05 14
@tihana5- za početak; stavila si link na profil Ivane MaRRRRRRković! Nastradat će neka nevina i ne kačite linkove sa raznih profila a pogotovo ne kriva prezimena ako nemate 100% dokaza da je to ta osoba.
2013 05 14
1 2 3 4 5 6 ... 7