Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Par savjeta za nove i stare cure na krpice.hr

Za pocetak, molim administratoricu da ne brise ovu temu, posto je mojih bar 5 tema vec obrisano, iako su bile u odgovarajucim kategorijama, i po pravilima. Zasto, ne bih znala, i ne pada mi na pamet da se svadjam. ORGANIZIRANOST Posto vidim da vecina negativnih komentara bude ostavljeno radi neorganiziranosti, evo nekoliko savjeta. Bez obzira da li prodajete, kupujete ili mijenjate robu na mojekrpice.hr, morate znati i pratiti od koga kupujete, kome saljete i koji su iznosi novca u pitanju. Prije nego napravite prvu transakciju, kupite si biljeznicu (mozete koristiti i Word). Kada Vam neko nesto naruci, ili odlucite kupiti nesto od nekoga, uzmite podatke i upisite u biljeznicu. Npr. prodajete Zara majicu Maji Majic Upisete ime artikla, u red ispod ime i prezime kupca, adresu, postanski broj, grad i do upisete cijenu npr. 50 (40 + 10 postarina). Kada artikl posaljete, upisete do POSLANO i stavite potvrde o slanju u neku kovertu. Isto tako radite i kada kupujete, pisete ime i prezime i broj racuna, iznos koji ste uplatili, i da li Vam je artikl dosao ili ne. Ako prodajete ili kupujete dosta stvari, na mozak se bas ne mozete osloniti, tako da.. "Budala pamti, pametan pise". To je dobro i iz razloga sto uvijek imate uvid u to koliko ste novaca potrosili, tj. zaradili. HIGIJENA Sve artikle PRIJE SLIKANJA operite. Ako uslikate prljav artikl i stavite ga na mojekrpice, a osoba ga kupi od Vas, nece moci cekati dok ga Vi operete, dok se osusi, pa dok ga posaljete.. Pa dok jos stigne.. To je bar jos 3-4 dana cekanja, ako ne i vise, i time si mozete zaraditi negativnu povratnu informaciju. Stavite sebe u situaciju, da platite za nesto i dobijete artikl koji je prljav. To puno govori o Vama, a deterdzent i omeksivac stvarno ne kostaju puno.
2012 11 23
VELICINA Kada stavljate artikle, navedite deklariranu velicinu artikla. Nakon toga mozete navesti da li je velicina realna ili ne. Ni u ducanu ne kupujete po slobodnoj procjeni velicine, nego trazite po deklariranoj. KVALITETA ROBE Roba sa rupama, velikim ostecenjima, i sl. nije za prodaju. To se moze zasiti, ili baciti u smece. Ako roba ima i najmanje ostecenje, navedite to . Nemojte prodavati nesto sto ni Vi ne bi htjeli kupiti, za sto smatrate da je otpad. PREVARA Ako mislite da ste napravili nesto dobro jer nekome niste poslali placeni artikl, ili Vam je neko poslao svoju robu, a Vi njemu niste njegovu, razmislite opet. Iznos za koji nekoga mozete "zeznuti" na mojekrpice je maksimalno 500 kn. Da li Vi toliko vrijedite, tih 500 kn? I nikada u zivotu ne znate 'ko ce Vam biti sef, 'ko Vam moze pokucati na vrata i s kim se mozete sresti. Ovo posebice vrijedi za mladje cure, jer one misle da njihovi postupci nemaju posljedica. POVRATNA INFORMACIJA Na kraju, bez obzira kakvi Vasi utisci o odredjenoj transakciji bili, ostavite povratnu informaciju, da bi ostali mogli znati kakvo "iskustvo" ocekivati sa odredjenim korisnikom. I jos jednom, molim administratoricu da ne brise temu, ja sam se potrudila ovo napisati, kome nije zanimljivo, ne mora citati, ali bez obzira, neka stoji kao mali podsjetnik. [:smijesi]
2012 11 23
hvala puno na savjetima i uvijek ću ovo pogledati samo da ne izbrišu admistratori,još jednom HVALA PUNO.............
2012 11 23
Ba sta biljeznica me tjesi jer je i ja imam i sve zapisujem. Sada znam da nisam jedina ili preorganizirana.
2012 11 23
A ja sam se baš mislila valjati u blatu u jednim hlačama i onda ih staviti na krpice [:hihot]. Hehe, šalim se. Odlična tema, ovo treba pročitati i zapamtiti prije postavljanja svakog artikla! Čestitam! [:kesi] Ja ću si to isprintati i zalijepiti iznad kompjutera!!
2012 11 23
marinicu za admina!!!!
2012 11 23
Bezveze mi je da se brišu teme za raspravu, a hrpetina oglasa kojima nije mjesto tamo gdje su navedeni stoji i dalje...glupost...A tebi svaka čast na izrečenom [:zaljubljen]
2012 11 23
Antonija slažem se vezano za teme!
2012 11 23
Hvala Vam cure, ovo je neka "vodilja" curama koje su tu sa dobrim namjerama.. Drago mi je da Vam se svidio "clanak", ja ovako poslujem otkad sam tu na stranici i do sada sam imala samo pozitivna iskustva od svojih kupaca. Evo jos dvije stavke, ne mogu ih ubaciti u nijednu poruku gore, pise mi da mi poruka prelazi 2000 karaktera REZERVACIJA Nesto Vam se jako svidjelo, ali u tom trenutku nemate novaca da biste kupili artikl. Zamolite prodavacicu da Vam rezervise artikl, dogovorite na koliko dana, i ispostujte dogovor. Ako odustanete od kupnje artikla, javite to, ako je osoba s druge strane bila postena prema Vama, uzvratite istom mjerom. BONTON Bez obzira na godine, financijski status i stupanj obrazovanja, nevazno da li prodajete ili kupujete, ljudi ce Vas ozbiljnije dozivljavati ako pokazete da ste kulturni, ako pri prvom kontaktu osobu oslovljavate sa Vi i odgovarate na sve upite. Kultura i kucni odgoj ce Vam trebati u svim aspektima zivota, radili Vi posao konobara ili doktora. [:smijesi] [:smijesi]
2012 11 23
potpisujem sve što je marinica rekla! bilo bi stvarno idealno da ljudi ovo pročitaju i da se bar malo drže toga a ne da dobivamo neke prijetnje, bezobrazne ispade i sl. marinica [:poljubac]
2012 11 23
Svaka čast, da svi ovako razmišljaju bilo bi više zadovoljnih kupaca/prodavača na Mojekrpice.hr [:smijesi]
2012 11 23
Bravo, sve si opisala kako je i kako bi trebalo biti i slazem se s tobom sa brisanjem raznoraznih komentara i slicno od strane administratora koja se događaju jer zaista nije u redu da tebi neko ostavi neg. kom. bez razloga a da tvoj također uzvracen toj neugodnoj osobi bude obrisan ili bilo sta drugo sto objavis jer isti taj admin nema pojma sta je u stvari i nema nikakva prava necije neg. kom. brisati a necije ostavljati na vidjelu. Bilo bi super kada bi svi imali iskrene komentare pa da su neznam kakvi i na taj nacin bi se vidjelo vise lica raznoraznih prevarantica ovdje na krpicama samo da ih admin ne brise...ovako miljenicima admina ostaju 100% pozitivni komentari iako ih ima i negativnih ali su nazalost obrisani i nisu vidljivi a zasto nemam pojma i nimalo mi se to ne sviđa. Bad work admin! [:boji]
2012 11 24
ne Suza,nego da ih je mama odgojila, nebi ni trebala ova tema:))) učimo ljude osnovnim stvarima...
2012 11 28