Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neznam da li se to samo meni dešava

Hej curke. Nisam zadovoljna sa ovim krpicama stvari mi dolaze zaprljane i nošene [:frustriran] * Neki sam dan kupila torbu došla mi je nošena, još pitam curu je oštećena. Kaže mi da nije a torba oštećena i vidi se da je nošena. * Došao mi je prsluk zaprljan cura kaže da nije vidjela poslala mi je drugi i čokoladu. Cura je bila ok. * Danas dobijem majicu nošenu i sva na bobuljice i tu sam poludjela zato i pišem ovu temu. Zanima me kakve stvari vi dobivate? Ja više NE MJENJAM NIKAKO. Jer ovo vaše NOVO I NIKAD NOŠENO je zaprljano i na bobuljice [:tuzan] Svaka čast pojedincima koji šalju stvari čište i uredne te naglase oštećenja. [:poljubac] Lp
2013 05 22
ni ja se vise ne mijenjam, vec sam napisala to u opisu, ali sam napravila iznimku i sad mi je zao! :((
2013 05 22
Moram priznati da ja osobno uvijek dobim savršenu robicu, kako je opisano tako i dobijem... Jednom sam samo dobila jednu majicu s kapuljačom(na forum.hr) koja je očajno smrdila i doslovno bila nenosiva...
2013 05 22
ja najviše volim primopredaju kad god je to moguće [:smijesi]
2013 05 22
mda, i meni je stigla majica ' nošena 2-3 puta, bez ikakvih tragova nošenja ' krcata mucica, baš se vidi da je dobro iznošena. to mi je zadnja kupnja majica ovdje, za te pare koje sam dala mogla sam si kupiti 2 nove majice u dućanu [:frustriran]
2013 05 22
za sada sam dobro prolazila,znaci kako je bilo u opisu tako sam i dobila,a isto tako i saljem ono sta je noseno noseno je i nema rasprave,cemu se sramotiti ,a i ako je osteceno naglasim i prije slanja obavezno operem i popeglam.......jedino sam maaalcice skepticna prema prodaji,nekako mi malo glupo ic trcati i gledati jel bila uplata ja to odmah saljem a onda cekam i cekam i molim boga da me nece zaje... isto do sada je bilo ok a nadam se i dalje. [:kesi]
2013 05 22
Za sada sam zadovoljna.Sve sto sam dobila je bilo vrlo uredno i cisto. Nadam se da nisam sada ureknula slijedecu posiljku [:hihot]
2013 05 22
ja sam se par puta mjenjala i nemam prigovora. sve mi je doslo kao sto je bilo u opisu i na slici. uz to fino mirisljavo. [:smijesi] pri odabiru neke stvari s Krpica, ja slusam "unutarnji glasic" koji mi sapne jel to ok ili nije. do sada je bio u pravu. [:hihot]
2013 05 22
Oliva152 ja znam kako ti je...ja uvijek ali uvijek svima posaljem ciste,uredne i mirisljeve stvari,i kod zamjena i kod prodaje,a meni dolaze nosene,potrgane,smrdljive itd...uglavnom zivi uzas..od svih zamjena koje sam do sad radila mozda su mi dva,tri paketa dosla cista i uredna a ostalo ziva katastrofa.....
2013 05 22
Nema to veze sa zamjenama,možeš i kupiti nešto što je navedeno "NOVO",a zapravo se radi o tome da je npr.torba kupljena prije par mjeseci i nošena,i još je nova. Eto.takav odgovor sam ja jednom dobila... [:sramezljiv]
2013 05 22
ja dobila kupaći kostim prljav,jako prljav BAŠ DOLJE.ali isto tako kupila haljinu koja mi je cijeli ormar namirisala...
2013 05 22
omg,Clestina,fuj [:vrti] Eto ne želim se ureći,ali izgleda da sam i ja stvarno imala sreće do sada,sve stvari su bile u super stanju,jako sam zadovoljna [:sramezljiv]
2013 05 22
Meni osobno smeta svaki miris,čak i fini [:smije] ,ne volim kad mi dođe naparfumirana roba, odmah to šibam u pranje da poprimi miris mog omekšivača. [:jezik]
2013 05 22
ja sam zadovoljna, na 10ak-15 super komada stigla su mi 2 nenosiva.. duga ljetna haljina koja je bila puna smedih tockica, vjerojatno od farbe, ali sam nasila one zlatne listice pa sam to rijesila i majica totalno isprana, razvucena i mucasta.... neznam kako im nije crnjak poslat takvo nesto... [:boji]
2013 05 22
@zeljana1007 - vjerojatno zato jer se što prije žele riješiti tih stvari Zato treba tražiti dodatne slike uvijek, a ne one slike iz daljine pa se ne vidi. [:hihot]
2013 05 22
1 2 3