Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Tisak-zna li tko?

Ovako....svoje pakete često šaljem Tiskom. I pošto su mi u kvartu zatvorili kiosk, šaljem s jednog koji mi je malo dalje. Često mi tata tamo prolazi, pa mu ja spakiram sve i isprintam potvrdu, jer on ne koristi mob, da bi mogao teti pokazati kod za web najavu. I tako sam isto napravila danas. I vrati se tata s potvrdom natrag i kaže da mu je teta rekla da ju ne treba. Ja u čudu. I stvarno, ukucala šifru dobivenog paketa i ide na odredište koje treba. Moje pitanje je jel to sad tako stalno? Jesu se oni nekako "povezali" u sustavu, da teta može skužit koji je paket i bez potvrde? Pitam, jer ne bi htjela da slijedeci put posaljem tatu bez potvrde, pa da ga ne vrati natrag s paketom? A zbilja je lakše, jer ne moram printer vući ispod stola i ostalo. Lijena ovca u potpisu :D
2018 06 18
Možete mu samo na papirić prepisati šifru paketa s te potvrde TP....., on pročita ili pokaže teti na kiosku i ona ga tako nađe... 100% provjereno jer sam tako slala X puta kad mi mob zašteka... ;)
2018 06 18
Ne treba fizički zadržati potvrdu ali mora imati šifru sa iste.😀
2018 06 19
Može se. Šaljem bez potvrda, samo teti na kiosku kažem koji je broj najavljenog paketa, ona ga ukuca i sustav joj nađe o kojem se paketu radi. Znači ta se šifra može skenirati, a ako se radi o starim mobitelima kao moj, onda se može i pročitati..
2018 06 19
Nisam znala za ovo! Pa baš super!🙂
2018 06 19
Ovca se zahvaljuje. Da nisam pitala, jos bi se mucila. Grasias žene. <3
2018 06 19