Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

I šta sad?!

Book cure! Evo prije 5 dana sam curi uplatila za kremu i prvo se nije prijavljivala, a onda kad se prijavila se nije javila iako sam joj ja poslala bar 3 poruke! Ima pozitivne komentare i sad se nije prijavljivala već 2 dana, ali svejedno mislim pa ako smo se dogovorile da ću kupiti onda valjda trebaš doći i pogledati jel ti kupac poslao kakvu poruku.. A ne ovako, pa mislim ja kupujem od nje, valjda ti je cilj i ovdje si zato da prodaš stvari.. [:ljut]
2013 06 01
slažem se s tobom u vezi kupaca i prodavača.ja svako malo, odnosno kad god imam vremena provjerim svoje poruke i odgovorim ljudima. A u vezi ovog slučaja, bojim se da ne bi izvisila- koji je iznos u pitanju i tko je dotična. Ako ti se ne javi prijavi je adminici.
2013 06 01
Ako si uplatila, nije ti potvrdila da je poslala, i očito ne želi...lupi joj negativnu povratnu, lako to izbrišeš kasnije...pa nek se zamisli... 5 dana je dosta za bar poruku odgovorit..mislin ipak si uplatila
2013 06 01
isto se i meni dogodilo...doduše, prošlo je samo 3 dana otkad sam joj uplatila..i javim joj da sam uplatila i prijavila se ovdje i ništa nije odgovorila.. dogovor je bio da mi taj isti dan pošalje preko tiska.. i prijavljivala se i jučer i ništa nije odgovorila.. ne znam ni jel poslala, ništa... vjerojatno nije...:(
2013 06 01
Meni su krpice povezane na gmail i kad dobijem mail to mi se oglasi na mobu, i uvijek odmah odem pogledat i odgovorit na poruku i zato mi ovakvi ljudi nisu jasni.. Korisnica je caobok [:pospan]
2013 06 01
Stvarno grozno. Ja sam inače više na Forum.hr i tamo su cure jako korektne, i sve se odvija po planu i dogovoru... Rijetko kad uleti tako netko da prevari...
2013 06 01
Kako na forum, na koju stranicu?
2013 06 01
I uspiješ prodat na forumu?
2013 06 01
meni je isto ovaj sajt povezan s gmailom, a kako radim na pc-u često si mogu provjeravat poruke tu, a već kad se dešavaju takve situacije, dajte objavite imena ovdje da se zna !!! jer bilo tko može slucajno surađivati s tom osobom,ima sve pozitivne i desi se ista stvar... bolje spriječiti nego liječiti [:smijesi]
2013 06 01
princess5 iliti Tea Mihalić [:sramezljiv]
2013 06 01
Pa da.. Korisnica je caobok iliti Tina Belac.. To mi je ime dala.. Kad mi se javila prvi put činila se stvarno oke i sve, ali vidjela sam da se prijavila i ništa ne odgovora i pusti me da čekam a novac je uplaćen.. Stvarno ne razumijem to..
2013 06 01
Cudno mi je to...
2013 06 01