Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

korisnice koje nakon dogovora ne odgovaraju...?

Što radite kada se sa curom dogovorite za prodaju, tj. ona kaže da će uplatiti i traži vas br računa, vi joj ga date br. računa i ona se više ne javi...? Sigurna sam da je to večini već dobro poznata priča [:znoji] Vidjela sam da su neke cure već pop***ile od toga pa stavljau negativne komentare. Ja sam nedavno isto pukla [:vrti] pa sam stavila dva neutralna komentara. Nije u redu da se ne javljau, jasno mi je kakva je situacija, kad se nema - nema se, ali onda se bar javi prodavačici [:ljut] . Ja kada skužim da ipak neču imati novaca za kupiti nešto li da ću dobiti novce kasnije nego očekivano odmah pišem prodavačici poruku i ispričavam se ko da sam joj nekoga ubila [:sokiran] ...A opet one se nemogu se te cure svrstati u isti koš ko prevarantice, pa je moje mišljenje da njihov nemar i nebriga ne zaslužuju negativnu ocijenu. [:jezik] Što vi mislite? [:smijesi]
2013 06 02
i nista, ima 24h u protivnom predmet ide drugoj osobi. [:smijesi]
2013 06 02
Ja kad dajem br.racuna postavim.pitanje 'kada da ocekujem uplatu', ako taj dan kad je receno ne sjedne, postavim pitanje 'da li ste odustali od kupnje' i onda odgovor bude 'da ipak ne mogu uzeti' ilu 'ne, evo sad ili sutra uplacujem'. Mozda ispadam davež al brate mili nitko nikog ne tjera da se javi da kupuje i da trazi racun ako nema love.
2013 06 02
Ako im daš broj računa, onda bi trebala ići negativna, ali ako ne, onda samo neutralna. Sve ih je više tako bezobraznih i očito lijenih javiti... [:znoji]
2013 06 02
po meni je to užasno bezobrazno, pogotovo ako ti računaš na te novce, a dotična ti se ne javlja. ali nekako mi je ipak gore kad čekaš i dulje nego što trebaš, onda se odjednom javi i kaže da ipak neće uzeti jer "nema novaca".
2013 06 02
nekidan je mene jedna trazila primopredaju jednog artikla. otada ni mu ni me. [:smije]
2013 06 02
Zaslužuju negativnu. Nitko neće misliti da je prevarantica, jer uvijek ostavimo objašnjenje zbog čega je dotična dobila crveni minus :).
2013 06 02
Meni to stvarno nije jasno.. ja kupujem onda kad imam novaca i kad znam da ću moći uplatiti..a ne da bi nekog zavlačila tjednima ili mjesecima..točno takve cure/žene rade budalu od tebe. Jasno mi je da se svakome može dogoditi nepredvidiva situacija i da možda nemaš u tom trenutku novaca, ali zar je teško onda napisati "Oprosti, ne mogu uzeti sad"..ko da bi im prsti otpali..kultura i odgoj 0 bodova [:ljut]
2013 06 02
lollip pa sve su to prevare. lazem da sam zainteresirana, lazem da zelim nesto uzeti, lazem da posjedujem predmet ili prodajem to sto sam toboze oglasila, lazem da cu uplatiti. laz je isto sto i prevara.
2013 06 02
ja sam tebi napisala da nemam novca i da cu se javiti kad dobijem stipendiju i zbog tog dobijen neutralni jer se kao nisam javila, a sto cu se javit kad nisan je jos dobila, a u to vrime tvoj proizvod nije bia rezerviran tako da nista nisi gubila, sad tu pravis teme o ne odgovaranju nekih korisnica ( ne mora znacit da se ova tema odnosi na mene) ali ti meni na moju poruku nisi odgovorila :) mrzin kad se pravi neko pošten!
2013 06 02
Cipelitza - istina, slažem se
2013 06 02
lollip znas na sta me asociraju te fore gdje se cak i primopredaja spominje...da se ceka da velis dajte adresu poslat cu vam pouzecem, [:smije]
2013 06 02
Znam da ovo nije tema ali cure Help! Ja već 10-tak dana ne mogu ulogirat sliku na krpice. Nije bitno da li je jutro, pop. ili većer, probala sve ne ide! [:place] Da li Vi imate takvih problema? [:place] Hvala
2013 06 02
Ili dajte adresu da vam pošaljem sutra jer idem na poštu(a platiti će nikad [:smije] )
2013 06 02
[:smije] specijalke
2013 06 02
1 2