Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Molim savjet....

Jedna žena mi se danas javila da bi od mene kupila dvije majce u iznosu od 100 kn. Kroz razgovor smo se dogovorile za besplatnu poštarinu no naknadno mi je poslala poruku da joj pošaljem majice pa će mi naknadno uplatit na račun!! Ta osoba nema nijedan komentar i nijedan predmet u prodaji..Neznam što mi je činit, 100 kn bi mi super došlo ali strah me biti prevarena! Dali ste ikada slali nešto a da vam uplate novce kad im paket stigne i koliko vas je bilo prevareno na taj način?
2013 06 07
Svako toliko se netko žali da je prevaren. Ja ne bi poslala na tvom mjestu prije uplate. Ako ima novac i zaista želi kupiti uplatit će. Ovako riskiraš da izgubiš majce i novac.
2013 06 07
nemoj nikad slat prije neg ti stigne uplata na račun!
2013 06 07
S obzirom da je ona nova, neka ti prvo uplati. Naravno da je lijepa cifra u pitanju, ali razmisli hladne glave, ne želiš ostati bez majici i novaca :(
2013 06 07
i onda ce za par dana opet bit tema prevarena sam... pa cure haloooo hoce ili nece ne mora doci ce drugi kupac a ti neces biti zakinuta za te dvije majice ( nemoj bit pohlepna za tih 100 kn) [:smijesi]
2013 06 07
nikad nemoj slat robu prije nego sto ne provjeris dal je uplata legla!!!!!!!
2013 06 07
Svi imate pravo!! Nekako sam se malo dvoumila ali ipak sam joj napisala da šaljem nakon provjerene uplate!! Žao mi je ako sam upravo izgubila kupca jer mi ne odgovara ...ali, doći će drugi! [:smijesi]
2013 06 07
nisi ti nista izgubila, nemoj bit naivna ovako bi izgubila i te dvije majice i tih 100 kn koje su trebala dobit za njih i sve ne radi to nikad ako hoce hoce nece ne mora, ima onaj tko bude :)
2013 06 07
ne, krivo, nisi izgubila kupca [:smije]
2013 06 07