Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sretna sammm!!!

U ovih par dana sam odradila par zamjena-prodaja i curke su zadovoljne isto tako ja još zadovoljnija :-) ni jedna nije ostala bez poklona :-) drago mi je nekome udovoljiti i to me čini sretnom, danas je curka išla u postu podići cipele wedges-koje je kupila od mene-iako znam da ru cike u super stanju ipak me neki strah uvjek obuzda oko tih paketića :) ali curka mi javila da je podigla da su cipke super-nema sretnije od mene kad su ljudi oko mene sretni :-) drage krpičarke zelim vam puno ugodnih suradnji i da budete zadovoljne kao ja-neka vas sitnice čine sretnima :-) [:smijesi]
2013 06 21
share the love [:zaljubljen] [:smijesi]
2013 06 21
Ja sam isto sretna jer sve cure do sada s kojima sam imala zamjene, su prezadovoljne a isto tako je i s moje strane [:kesi] i upoznala sam par divnih curka tu!
2013 06 21
[:smijesi] [:smijesi] i ja se uvijek obradujem kada mi jave da su presretni i prezadovoljni...
2013 06 21
Očekivala sam u nastavku- trudna sam! [:hihot] Baš mi je drago da se širi sreća i veselje! [:zaljubljen]
2013 06 21
haha [:smijesi] [:zaljubljen]
2013 06 21
trudna??? ne, nee, ne, dovoljno mi je jedno, ubiti dvoje muž i djete [:hihot]
2013 06 21
i ja sam sretna ovaj tjedan dobila sam haljinicu koju sam mjesecima škicala u zamjenu [:zaljubljen] čistač na paru koji ni u snu nisam oćekivala [:zaljubljen] i još mi treba stići jedna slatka suknjica [:zaljubljen] onda imam sve što sam htjela i baš sam happy [:zaljubljen] i još je važnije da je druga strana isto tako zadovoljna [:zaljubljen] [slika:b4fd6e45-c9e7-48a6-8ad5-a9f48e158926]
2013 06 21
I ja isto, iako znam da je svaki moj artikl u super stanju i nov, uvijek strepim od nekog čudnog obrata na negativno. [:hihot] Fala bogu, svi moji kupci su bili prezadovoljni0i nadam se da će tako biti i dalje. [:smijesi] Unatoč brojnim tehničkim smetnjama, krpice su stvarno super mjesto, pogotovo otkad je foruma-uživam u čitanju i komentiranju tema, to baš rastereti i dobro je šta se korisnice mogu ovako bolje i upoznati šta je super za one bez povratnih jošjer će netko bez brige kupiti/zamijeniti od njih kad se na forumu proćakula [:zaljubljen]
2013 06 21
Vale di si ulovila čistač na paru? [:sokiran]
2013 06 21
Stela26 jedna ženskica tu iz Rijeke mi ga poklonila novi,novcat samo jednom upotrebljavan [:zaljubljen] ona nije htjela ništa za uzvrat
2013 06 21
o moj Bože [:smijesi] u svakom slučaju pohvalno [:sramezljiv]
2013 06 21
da,da jer sam bila dobra [:smije] [:smije] [:smije] pohvalila sam je na sva zvona nek se zna [:smijesi]
2013 06 21