Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ovo je apsurdno!

Ispričavam se ako je tema već bila... Dakle, iznimno me iritira i ne shvaćam zašto neki napišu da je u slučaju zamjene cijena njihovog artikla duplo ili ne znam koliko veća. [:znoji] Ako staviš neku cijenu, onda je to otprilike realna vrijednost predmeta i nije li onda bezobrazno tražiti u zamjenu robu u puno većoj vrijednosti?! Što je s tim ljudima? [:frustriran] Samo da se drugog opelješi najviše što je moguće. [:ljut] Razumijem da će se u slučaju kupnje moći malo dogovoriti oko cijene i spustiti ju, ali ne možeš mi ionako već napuhane cijene povećavat još više kod zamjene! [:frustriran]
2013 06 22
Ma presmiješno, ja se s takvim ljudima nikad ne bi mjenjala bez obzira koliko mi se nešto svidjelo. :) Ovdje su cijene ionako sasvim subjektivne, i te razlike u novcu su nebitne. Ako prodajem nešto za 100, i javi mi se netko za to za zamjenu, svidi mi se nešto za 30, pa mjenjat ću se bez te smiješne nadoplate. Gluposti. <.<
2013 06 22
ignorirati takve...jer objašnjenje u jednoj temi je bilo...zato što se javljaju cure koje bi nešto od 20kn zamijenile za nešto od 100...meni je logičnije dati onda više stvari za jednu...
2013 06 22
Gluposti, ni ja ne kžuim to jutros sam baš nelatila na temo u jednoj korisnici, i piše joj da za zamjenu cijena njezinih artikala se povećava za 50kn!!!! [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] ma daaajjj! očito neki su se došli obogatiti na ovu stranicu, frustracija je gadna stvar...
2013 06 22
Najbolje mi je kad kod nekoga nešto vidim da mi se sviđa i hoću pitat za zamjenu a u opisu napiše za zamjene cijena ide 30kn gore..čemu to...tak i tak neke nabiju cijenu, pa za te novce i u trgovini kupim
2013 06 22
isto tako ovo o zamjeni više stvari za jednu stvar: štima,ako obje imate cijene na istoj ili sličnoj razini. Neke svoje cijene napušu u nebo,a drugi bi trebali dati đabe.Aha. btw. jučer ugledam tuniku koja ima RUPU i cura to naglasi i stavi cijenu za nju 170kn... [:vrti]
2013 06 22
Ja koji put ako nađem nešto za 30kn i cura hoće zamijeniti to za nešto moje od preko 100 kn, onda pitam da uplati otprilike pola razlike u cijeni, ali ne bih išla povećavati cijenu za zamjene samo zato da mogu za tšto više toga zamijeniti. Cijene su koje jesu, većina ih je pretjerana kod nekih ljudi, a kamoli kad još povećavaju za zamjene. [:vrti]
2013 06 22
meni je još jače od svega ''ZA ZAMJENE NISAM OSIM AKO VAM SE PRVA NE JAVIM''... dakle princezama nekima se triba ugodit kad one oće, a inače ne mogu niti pogledat, pa se sramote takvim izjavama.
2013 06 22
[:smije] [:smije] coksica...a što ćete drage cure...ima zaista svega tu...ali neka im...baš me zanima do kada...jer kupovina opada,a i zamjene se sve slabije dogovaraju...
2013 06 22
Olivera91 [:smije] [:smije] [:smije]
2013 06 22
Olivera, to mi je najbolje kad me netko pita za zamjenu, a na profilu mu piše da nije za zamjene. Znači, oni će druge tražit za zamjenu, ali ako njih netko pita neće odvojit ni tu jednu minutu da pogledaju što osoba nudi. Tak me jedna cura pitala koja isto nije za zamjene i ja joj kažem da sam samo jednu stvar našla koja mi odgovara i ona kaže da za to već ima kupca. I nakon evo već tri tjedna još uvijek nije prodano. Očito je da ne želi to mijenjat, ali zašto onda nuditi zamjenu ako ne želiš zamijenit. [:znoji]
2013 06 22
AMALY31LEE,baš tako,kupovina otpada kad vidim da desetak cura želi nešto što košta 20kn,ali nema novaca za kupnju... [:tuzan]
2013 06 22
ma,bože sačuvaj [:hihot]
2013 06 22
Meni na profilu pise da nisam za zamjene, a nekad ih nudim. To mi pise s razlogom, a to je da mi je lakse kad sama nesto nadjem i onda ponudim zamjenu nego da mi se javljaju i nude zamjene a meni se tad nece sve svidjet. Ovako mi je lakse. [:kesi]
2013 06 22
Mene isto prestrašno nervira kad joj piše da nije za zamjenu ako se prva ne javi. I onda se meni javi cura neki dan nek si pogledam kod nje dali bi se mijenjala, i ja lijepo pogledam, i kaj je najbolje nađem, i velim joj može za to - a ona meni: "To je za prodaju, daj nešto drugo", e reko neće moči ove noči, mrš, bay bay
2013 06 22
1 2