Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Za dotičnu Barbieworld. :*

[:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] 'klanuše' moje! malo po malo i valjda cemo iskorjeniti taj korov zvan prevarantice!!!
2013 06 22
ma ona nije normalna nikako..
2013 06 22
Dotičnu sam ja taj dan kad je otvorila tri teme za redom ili koliko već, prijavila adminki da ju blokira barem na forumu ako ne ovako.
2013 06 22
zagi000 - i ja sam se javila adminki da joj provjeri ip adrese, kao i da usporedi s ip adresama ovih njenih prijasnjih blokiranih profila, valjda je mislila da sam to napisala cisto iz ljutnje sto me mala tolko puta prijavila da sam blokana, a ne jer je istina...
2013 06 22
Većina njih je iz Donjeg Miholjca i zato ne surađujem s nikim tko mi se javi za zamjenu, čim vidim Donji Miholjac, hvala, nema zamjene. Osim jedne cure, s njom sam dva puta mislim surađivala, cura je okej (Kristina98) , a znam isto tako da se druži sa dotičnim ''gospođicama', Nives..itd.. Jer su me dodale na fb još davno kad me Nives preveslala.
2013 06 22
Najtužnije je što neke korisnice ne shvaćaju da iza takvih napada stoje stare prevarantice nego staju na njihovu stranu i dopuste se zavesti izmišljotinama kako netko tjera pravdu i poštnje. [:znoji] Iz aviona se vide provokacije.
2013 06 22
sanjić, treba misliti, al prevruce je uvijek il prehladno za to [:smije]
2013 06 22
ouemđiiiii ko bi ovo vise upratio [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 06 22
Zato ti trabunjaš na svakoj temi? I ja sam među "nekim korisnicama" koje su udarile plus izbrisanoj temi. Rekoh ne držim stranu nikome, sviđao mi se naslov. Lokalni šerifi koji utjeruju pravdu bez raspisanih izbora! Ponavljam, ne podržavam krađe i prevare, ali sam se sama u stanju obranit od istih bez potrebe za listama koje kolaju naokolo i u kojima su možebitno svi oni koji su nekome stali na žulj! Niti imam potrebu uvlačit se ikome u dupe i pljeskat. Imam običaj reći što mislim. Fulale ste ceo film! Tema nisu bile prevare, nego nešto sasvim drugo. Ali treba mislit, kaj ne? Sudeći po plusevima koje je tema dobila ima ih još prilično koje dijele mišljenje.
2013 06 22
Old, popij nešto hladno, nebumo se vrijeđali..
2013 06 22
Koga, za Boga miloga, ja vređam??? [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2013 06 22
GARAVUŠA je dobri duh krpica i ++++++za temu [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 06 22
Garava naša...sam ti nama ostani temperamentna Dalmatinka...i mi svi sretni... [:poljubac] [:poljubac]
2013 06 22
oldtajmerka , prije 17 minuta prijavi | ↑ Zato ti trabunjaš na svakoj temi? Može netko misliti ovo ili ono o Garavuši i njenom nastupu ali gledaj tko se javlja a ne što priča, dokazane prevarantice bi pravdu krojile i haračile po forumu da skrenu pažnju sa sebe.
2013 06 22
Ništa loše nije rekla. Ne slažem se osobno s njenim načinom izražavanja, ali uvrede su dolazile i s druge strane i za sekundu bivale obrisane, tak da bi se o vrijeđanju moglo... Ponekad i prevarantice kažu nešto s čim se možeš, ali i ne moraš složit. Imam pravo na svoj stav. Ti si spomenula da su korisinice zavedene. Nisam zavedena od nikoga. Na žalost, ne mogu ti prenijet lijepe izraze vašeg dobrog duha jer su izbrisane...
2013 06 22