Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Remen, remen...

Lijepi pozdrav, drage moje curke! Odlucila sam otvoriti ovu temu da skrenem pozornost prodavacica na par stvari da poboljsamo prodaju. naime, ja trazim remen. Necu sada o tome , vec da kazem da koji god remen otvorim, skoro svakoj curi moram slati isti upit - duljina, sirina, ako koza - da li prava? A to su neki osnovni podaci, iz slike se ne vidi, brojeva nemaju. Na mojim oglasima za obucu cure su me odmah pitale duljinu gazista - unutarnju i vanjsku, tako sam skuzila da je to skoro obavezan podatak zato sto stvar virtualno ipak ne moze se probati. Ista stvar sa majicom, bez obzira na broj pitale su me sirinu u prsima i duljinu. A svima nama nije nikakav problem u opisu stvari staviti nesto, cak i naknadno, tih podataka ako nama to poboljsa promet. [:smijesi]
2013 06 25
kod mene sve piše u oglasu ali neke niti ne pročitaju....btw imaš kod mene jedno 10-ak remena. pozdrav
2013 06 25
pa nekako mi se neda te sve duzine i sirine pisati i mjeriti kad stavljam artikal, ako ima zainteresiranih za neki, lako cu im taj jedan izmjeriti i poslikat dodatno :) ne znam, ali ja obicno pitam za duljine/sirine/opsege ako me zanimaju, pa ocekujem da ce i druge tako mene [:smijesi] imas kod mene 3 remena pa provjeri
2013 06 26
Pa nije samo to, svako malo naletim na stvar koja uopće nema veličinu, ili još bolje, curke ne okrenu sliku pa moram vrat iskrenuti da vidim šta je [:kesi]
2013 06 26