Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

frustrirajuce vam je???????

meni kad netko trazi podatke i broj racuna a svaki dan pise nisam stigla sutra cu a ceka me drugi kupac za istu krpicu. bas trenutno to i prozivljavam a opet ne zelim ostat posra... da kaze da ju nisam cekala [:frustriran] [:frustriran]
2013 07 05
Znam kako je... [:ljut] [:tuzan]
2013 07 05
.... kad mi muž dodje kući s posla i počne brojati nisi ovo, nisi ono, ništa ne radiš, a ja se umorim ko konj sa djetetom i po njivi itd , , , ma reko pu*** [:hihot]
2013 07 05
muskarci najbolji kupci pta eventualno za mjeru i odma oce uzet nece uzet ajmo muskiiiiiiiiiiii [:zaljubljen]
2013 07 05
lelica to rjesis na nacin da si kupis neku finu novu krpicu i opet si sretna a on neka gundja [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2013 07 05
uf jesam draga jesam ovih 10 dana potrošila masu ovdje zaradjenih para na nove krpice, a tribala na dugove hjao!!!! dug čeka a lelić sam kupuje krpe [:hihot]
2013 07 05
neka si ti ispunjena i sretna drugo ce vec doc sa vremenom [:poljubac]
2013 07 05
mrzim kad mi se netko pravi pametan,kad je glavni u svemuu,kad zeli bit u centru paznje..znaci takve osobe nemogu smislitttt...uzas zivi [:frustriran]
2013 07 05
ivonadj94 mislim da nisi jedina taka kojoj to ide na zivce haha
2013 07 05
pa uzas zivi,a fala bogu okruzena sam s takim osobama malo malo...xd
2013 07 05
je nazalost ima ih posvuda [:ljut]
2013 07 05
imala sam takvu situaciju i jednu krpičarku koja me nakon 17poruka otpilila jer je poštarina bila 2,50kn više od onoga što si je ona zamislila a cijena robe je iznosila 30kn-to sam riješila na slijedeći način: -artikl sam povisila na duplo dakle 60kn -ubuduće koga zanima točna cijena ja neka sam pješači do pošte,važe i izračunava -nema čekanja sa rezervacijom jer ni mene životni troškovi ne čekaju-tko prvi njegova djevojka! nisam došla ovdje da sklapam prijateljstva i ljudi koji me nikada neće vidjeti pišu hvalospjeve jer mi to ne plaća račune, tu sam poslovno da sklopim prodaju na obostrano zadovoljstvo i da ju odradim maximalno korektno sa svoje strane, a ne da zavidim ljude ukoliko putem naiđem na osobe koje mi uz sve navedeno i odgovaraju-sjajno!
2013 07 05
ma da to sve stoji ali malo mi je nezgodno jer ona vice danas idem uplatit i nakon te poruke je nema sad ti znaj jel ona uplatila ili nije [:place]
2013 07 05
Mislila sam da nikad neću pisat na ovakve teme ali čovik se prevari [:tuzan] Slažem se da je frustrirajuće kad zavlaće,traže podatke,mali miljun pitanja i na kraju ništa... ali kad dobijete vidno NOŠEN kupaći oglašen kao nov/nenošen s etiketama i još me ženska uvjerava da je to od stajanja i da ga operem u mašini [:frustriran] Ma helou! Da sam htjela kupila bi nošen!Ma nije mi stvarno jasno,zar je tako teško napisati istinu/stvarno stanje?! Pa za svaku robu se nađe kupac...ko voli nek izvoli! Ali dobiti kupaći na kojemu se iz aviona vide fleke na mjesta di nebi tribale bit FUJ,FUJ,FUJ!!! To je ponižavanje mene kao osobe!Ljuta sam ka pas! [:frustriran] [:ljut]
2013 07 05
mystery slazem se stobom toga puno ima
2013 07 06
1 2