Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Nije mi jasno???!!!!!

zadarmamica,takve info se ne daju na javnom forumu!! [:sokiran]
2013 07 13
branka,javi rasplet događaja!
2013 07 13
coksica imas pravo u vezi prethodne poruke [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:znoji] [:znoji] [:smije] javim sve kako je ispalo [:smijesi]
2013 07 13
Sad mi je sinulo. U pravu je tip koji je rekao da ce kcerka ionako trebati platiti porez jer ce u poreznoj upravi trebati potpisati izjavu na koji nacin je stan kupljen,kojim sredstvima. Ako je kes,ne moze reci da je vlastita ustedjevina os rada jer ne radi,a ako je kes darovan,mora platiti porez na darovano,sto je,ako se ne varam i vise od poreza na promet nekretnina od 5%.
2013 07 14
Tako je bilo prije 10 god kad sam ja kupila stan. Jedino ako se nesto promijenilo. Ako je kredit banke, onda je jasno i transparentno,ako je ustedjevina iz banke,navede se koja banka i koliki iznos. Na taj nacin se sprecava pranje novca i izbjegavanje placanja poreza. Ja bih na tvom mjestu stan kupila na sebe,kcer ce ga ionako jednog dana naslijediti.
2013 07 14
tek sad ovo vidim. @coksica pa tko kaže da imam išta doma hahaha to je bio bezvezni komentar.ali nebitno [:smijesi]
2013 09 06
[:smije] [:smije] [:smije]
2013 09 06
da bar imam [:hihot] [:hihot]
2013 09 06
branka što je sa stanom???
2013 09 06
nis zadarmama kupila pa sređujem [:smije] [:smije] [:smije] i to morala na svoje ime [:vrti] pun klinac mi je imati sve na svoje ime.....cjeli vozni park,ko god ima nesto od auta i kombija sve prepisuju na mene [:smije] [:smije]
2013 09 06
1 2 3