Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ljubazno molim ban za korisnicu

ajme, ovo traje duže od Santa Barbare [:sokiran] [:smije]
2013 07 22
Nisam upoznata sa situacijom osim one teme u kojoj se Iazzru prozivalo za "mucice", ali nije ni bitno. Nisam suradjivala sa bijelo, ali po komentarima vjerujem da je korektna osoba. Suradjivala sam s Iazzrom, imale smo primopredaju i cura je bila ok. Bez obzira sto se dogadjalo otkud nekome pravo da za nekog veli da je freak ili bolesna dusa??? Sto ljudi, sto cudi, netko nas moze iritirati ili imati drugacija stajalista od nas samih, ali nazivati ga freakom ili bolesnom dusom zbog toga nije u redu. To cak i ja koja sam totalno neutralna vidim.
2013 07 22
Ja s bijelo nisam imala posla niti želim imati posla - zašto bi ja njoj išta slala ili ona meni uplaćivala? Želim da me ostavi na miru, a ona me vrijeđa što je jasno svakome tko zna čitati iz poruke koju mi je poslala jer riječi poput bolesna.. institucije.. ne znaš s kim imaš posla.. nisu baš dvosmislene? Imajte svoja mišljenje o meni, ali prestanite me vrijeđat, ti Koviljka također - posla s tobom nisam imala, niti namjeravam - kakvi križarski ratovi? Ja sam primila poruku punu uvreda u inbox i molim adminicu da se o istoj očituje, ne vezano za išta drugo. Apsolutno me ne zanima tko s kim gdje, ali ovakva poruka prema pravilima foruma zahtjeva sankcije. Može biti bijelo super, nemam pojma, jedino što znam je ovo što sam dobila, ponovo uvrede, u inbox. ladystreet - ti i "tvoja prijateljica" (ne kužim, javila ti se i rekla da misli da sam čudna?) imate pravo na svoje dojmove, iako bih voljela znati koja je to korisnica pa da vidimo što smo točno surađivale i di je bila ta čudnost. Ali nemate pravo, kao niti bijelo, kao niti itko ovdje, vrijeđati ikoga, a pogotovo ako niste ni imali posla s tom osobom.. tako da, imajte svoje mišljenje, komentirajte po inboxima, nemojte uzimati moje novce kad hoću nešto kupiti [:hihot] ali me molim vas ne vrijeđajte i ne maltretirajte i ne proglašavajte čudnom, eto, mislim da ne mogu ljubaznije i jasnije napisati [:sramezljiv]
2013 07 22
Meni Iazzra nije jasno zašto ideš javno s ovakvom temom, ako ne želiš biti "napadnuta"? Zašto to ne rješavaš privatno, odnosno s adminicom? Čemu OPET povlačenje po forumu?
2013 07 22
Nema mojih poruka. Ovo je stiglo danas. Izmaltretirala? POSLA S NJOM NISAM IMALA. Doslovno. Prva njena poruka meni je bilo da mi može biti mama i da je ona magistrica nečega, ne znam više i da ja njoj pošaljem dotičnu piđamu. Na to sam joj najnormalnije odgovorila da teško da mi može biti mama, da sam i ja magistrica i da ne vidim kakve veze to ima s ičim, a da piđamu vraćam samo curi od koje sam ju kupila. Na to je ona meni poslala poruku da ja nji ismijavam i da lažem da sam magistrica i da imam tolko godina i da lažem da ne živim u Poreču i od tada su krenule uvrede.. Imam i te poruke, ali je žalosno da se tolko moram pravdatil. Znači ona je inače super pa je uredu da sam joj ja predmet za vrijeđanje? Ne shvaćam poantu [:tuzan]
2013 07 22
Bijelo je iziritirana onime što si ti radila korisnici kojoj ona hoće pomoći. Kao što sam ja iziritirana tvojim napadom na bijelo. Sorry, o reputaciji si trebala razmišljati s prvim bespotrebnim napadoim na korisnice. Nove jel. Koje tebi trebaju dati prednost pri kupovini. [:smije] Nemoj izigravati žrtvu. ne stoji ti.
2013 07 22
OPET jet mi je SADA poslala OPET poruku punu uvreda u inbox, a javno jer adminica prošli put nije učinila ama baš ništa kad sam joj slala molbe da kaže dotičnoj da me ne vrijeđa bez razloga. Ima još netko kakvo pitanje ili optužbu ili uvredu? Moja savjest je čista i moje namjere nisu nikad bile zlobne da bih šutila o maltretiranju [:sramezljiv] Možda je ona super, ali prema meni je daleko od super - jeste vi pročitale poruku?
2013 07 22
ovo stvarno nije u redu, ovo je vec drugi napad na osobu koje ovdje nema da se brani [:tuzan] [:tuzan] s tim da sam prije kojih mjesec dana dobila poruku od amalkine sestre(koja je otisla raditi na sezonu i nece je biti do kraja 9. mjeseca), da zamolim adminku da joj ponovo izbrise negativku jer ju je iazzra ponovo napisala u njenom odsutstvu i da zamolim adminku da prestanu maltretiranja [:vrti] [:vrti] ja ne znam cemu sve ovo [:vrti] [:vrti] bijelo, sreco, drzi se [:poljubac]
2013 07 22
AMALY31LEE ti je slala poruke za povrat novca 2x, ignorirala si to a pidžama je non stop kod tebe. Sad kad je "okrivljena" na sezonskom i nema pristupa internetu, našla si ponovno pokretati temu da tebe netko napada i glumiti žrtvu? Zašto kupuješ ovdje ako na svakom komadu nađeš mucice i na kraju i taj artikl ostaviš kod sebe a dobiješ i povrat novca? To nije normalno poslovanje! bijelo, imaš moju potporu! [:poljubac]
2013 07 22
Da, a najzanimljivije u priči je što te osobe koje sam ja navodno toliko zakinula, vrijeđala i ne znam što: - ne javljaju se - nemaju nikakve moje poruke koje to pokazuju - nemaju nikakve predmete koje sam im uvalila Postoje samo advokatice koje ih brane.. malo čudno? S druge strane ima gro cura koje ZAPRAVO jesu surađivale sa mnom i koje su zadovoljne. Moja reputacija nie upitna..
2013 07 22
[:smije] Jadna Azra. Always a bridesmaid, never a bride. Sve su krpičanke protiv nje. Samo ona je pravedna u svom svijetu.
2013 07 22
Zar ne bi bilo jednostavnije da si pri prvom upitu prodala tu pidžamu Bijelo i riješen problem?
2013 07 22
Ali dani, onda ne bi mogla jamrati u odsustvu osoba kojih nema. Nije li čudno da se samo njezine poruke pokazuju, koje je ona primila? A onih koje su napadnute nema tu da se brane. Pa to je njezin modus operandi... [:smije]
2013 07 22
AMALY31LEE je slala upit i ja njoj podatke - odgovora nije bilo - niti uplate, nego se javila bijelo. Ajde cure, nemojte, pa imam sve poruke i vidi se ko se kome javio, a ko nije.. zašto nije uplatila kad je dobila podatke? KreativnoSelo - ti nisi vidjela moje ocjene kao kupca? Te sve cure su očito ne znam, čudo božje, kad kod njih nije bilo mucica ;) Od tolikih kupnji naravno da će neke biti fulane, to je ok, ali ako mi netko laže o stanju predmeta.. to je bezobrazno i ako ništa - zaslužuju druge cure znati kakvo je pravo stanje stvari.. da se ne zeznu.. BTW AMALY31LEE već ima identičnu ocjenu od ranije korisnice, da je lagala o stanju stvari - da je stvar iznošena, samo sam ja mislila, ok, svakom se dogodi.. no bolje bi bilo da sam shvatila ozbiljno tu ocjenu i poštedila se napada od vašeg klana, ismijavanja i uvreda.
2013 07 22
Sve je to super, ali s temom na forumu i da si u pravu nećeš riješiti ništa. Trebala si kontaktirati direktno admina, ovo nema smisla baš.
2013 07 22
1 2 3 4 5 6 ... 18