Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ovo je uvrijeda i opca smjehota!!!!

Sto to djelate na srpskome sajtu????Banujete clanove sa vrijednim ocenama,uopce se ne pojavljujete i ne reagirate na mnogo gore stvari....Smjehota sto vi uopce radite!!!!!
2013 08 03
Ovo je namijenjeno administratorici!!!
2013 08 03
Drage moje cure...Maloprije sam se registrirala na krpice sr.sajt...I imala sam sto vidjeti...Nasa vam cijenjena urednica stavlja banove svim clanicama sa prijeko 100 poz,a dopusca lopovluk i prijevare....Jos istome tomu covjeku ili zeni dopusca takvo izrazavanje i ne reagira...pa,sto onda ocekivate vi ovdje...Toliko o njenome prisustvu i djelotvornosti na sajtu...
2013 08 03
Mislila sam sai ovdje napravit profil,ali ocito da ni ovdje nije ljepse...Sretno vam!
2013 08 03
OPROSTI ,ali neznam koga ti optužuješ??? naša adminka je divna krasna i pravdu dovodi ovdje baš kako treba . Šta naša adminka ima s vašom ???? NIŠTA???? prvo pišeš na ekavici ,a zaim na ijekavici ,teško če koja Srpinja uspjet pisati na ijekavici ,očito si iz HRVATSKE. ako na vašem sajtu postoji takav problem onda se takve osobe prijave vašem adminu i negatiivne če biti zbrisane i ovdje postoje takve osobe koje djele negativne curama s super ocjenama ,zato i postoji adminka koja sve uredno riješava i takve negativne BRIŠE. obrati se na svojem sajtu u TEMAMA za problem ???? i stvar riješena.NEMOŽE PRAVEDAN DOBITI NEGATIVNU ,BAR NE KOD NAS NA hr.krpicama
2013 08 03
zeljka133 - koliko ja znam naša adminica je admin i na onome sajtu... Nadalje, tajson, imaš svoj sajt pa se tamo buni, što si ovdje došla prosipati pamet... [:znoji]
2013 08 03
Koje je ime administratora na vašoj stranici? Možda nije isti kao kod nas...
2013 08 03
Da, naša administratorica je i tamo administratorica, no @tajson, čisto sumnjam da su bezrazložno blokirane te koje su blokirane..
2013 08 03
ivchi15,adminka je ista i njima i nama.
2013 08 03
Ako je ista kako sve stiže držati u redu i miru. Na jednom forumu koji posjećujem ima puno Administratora i u prosjeku svaki ima 3 teme koje održava, a naša adminka 2kokošinjca... Jadna ona!
2013 08 03
NISAM ZNALA ????? prvi glas mi je ovo da je naša adminka i tamo admin ???? [:sokiran] [:sokiran]
2013 08 03
Hahahahahaha kakva je ovo sprdnja? Pise cas ekavicom pa ijekavicon. Odluci se jesi srpkinja ili samo zelis bit srpkinja?? Hahah
2013 08 03
djelate? dopusca? Na kojem je to jeziku?
2013 08 03
Ocito je nekome jako dosadno [:hihot] [:hihot]
2013 08 03
Ah, kuzim...ni malo Slovenscine nije na odmet! ;)
2013 08 03
1 2