Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ne razumijem zašto?

Ima li tko od vas problem sa učitavanjem fotografija? već jedno 2 mjeseca ne želi mi preko laptopa učitavati fotografije, sve sam sa mobitela učitavala, no sada mi ne želi ni sa mobitela... Jel to neki problem meni sa mojim profilom ili što ??? [:vrti]
2013 08 09
kod mene nema problema... [:smijesi]
2013 08 09
Možda ti preveliki format, probaj resajzat slike
2013 08 09
Nije i meni je dosta dugo tako, na forum i privatnu poruku ne mogu stavljati slike.
2013 08 09
Da, možda je prevelika, pa samo smanji mrvicu!
2013 08 09
ja mogu i na forum i u priovatnu poruku, ali kad učitavam novi artikal, nema šanse..
2013 08 09
a ja opet kad stavljam novi artikl, bez problema mi učita(a radi se o istoj veličini kao i ona što sam ju pokušala staviti na forum ili poruku)
2013 08 09
probala sam smanjit, nema šanse, opet piše pokušajte malo kasnije ....
2013 08 09
uspjela sam preko mobitela evo, nekako jedva.. hvala na pomoći svejedno :D
2013 08 09
Ja preko moba nemam nikakvih problema, ali kada ucitavam sa latopa, boze sacuvaj, traje li ga traje i isto mi se mali milijun puta desilo da mi pise pokusajte kasnije a sigurno nije do formata slike. Oburuzaj se strpljenjem [:smije] [:smije]
2013 08 09
ja sam se, na savjet cure tu,prebacila sa explorera na chrome i sad radi bez problema
2013 08 09
ja sam stalno na chrome, i nije stvar da učitava pa nikako da učita, nego meni automatski izbaci pokušajte kasnije... nema šanse da uspijem na laptopu... evo sada sam uspjela preko mobitela
2013 08 09
I meni je nedavno štekalo, znam čekati jakoo dugo da mi se uplodaju slike, a format je uredu to sam proverila, ima nekih dana kad radi besprijekorno , a ponekad šteka da Bog sačuva [:smije]
2013 08 09
Pogledajte jel imate neke alate koji blokiraju neke radnje, poput uploadanja i slično. Recimo meni na Mozilli neće učitati smajliće koji se tu ispod nalaze a na Chrome-u hoće, sam zato što sam stavila neki block sistem. I naravno sliku smanjite makar na 1000xnešto ;)
2013 08 10