Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Proslave /

Godišnjica veze

Dečku i meni će uskoro biti 2 godine veze. I zaista nemam ideju kako ga iznenaditi ili što kupiti tako da će mi svaka pomoć dobro doći :))
2013 09 03
S parfemom nemožeš fulat! [:smijesi] ili kakvim fora boksericama, majicom! Jedino mu nemoj kupovati gluposti kao šalice s zajedničkom slikom i to, dečki to ne vole!!! [:smije] [:smije]
2013 09 03
ja i decko smo 4 godine skupa.. rodjendan mu je za 2 dana. ako netko ima kakvih prijedloga pucajte jer ja nemam pojma sto da mu kupim... dosad sam mu valjda sve moguce kupila [:smije]
2013 09 03
ali ako mu kupi perfem to je skroz postalo uobičajeno,ništa posebno,uplati vam neko jeftino putovanje (crno jaje,kupi me ,..)
2013 09 03
nakon 6 godisnjica i milijun pokusaja da ga iznenadim necime, vjeruj mi sve sto mi cure radimo svidjelo bi se CURAMA i njima ne znaci previse. ne zato sto te ne voli nego zato sto je musko. kupi pizzu, kebab, burek, cevape, pivo, kolace i sve to stavi na stol. skini na usb hrpu filmova i nek to bude vecer za opustanje. on ce tu vecer pamtiti do kraja zivota :)
2013 09 03
kak nemas ideju sta covjek voli nakon dvije godine? [:smije]
2013 09 03
Budimo realni, koji dečko bi se obradovao puzlama? Slažem se s katthy, neko jeftino putovanje nebi bilo loše [:smijesi]
2013 09 03
Pivo, i dobru klopu [:smije]
2013 09 03
originalan je svakako, a sad kojem decku bi se svidjelo , a kojem ne, to ne znam mojem se svidjelo [:smijesi]
2013 09 03
definitivno se slazem s blingbling nakupovala sam stvarno svasta , u vezi sam 7 godina i nista mu vise ne zacakli oci negoli kad mu platim dobar obrok , kebab itd [:smije]
2013 09 03
vikend mira i tisine [:smije] ..dakle odvojenog zivota [:smije]
2013 09 03
naravno sa zajednickom slikom [:hihot]
2013 09 03
da, vidis, im nesto u tome... za prosli rodjendan je dobio kozni novcanik i odvela sam ga na cevape. i dan danas mi se cini da su mu se cevapi svidjeli vise od novcanika [:smije]
2013 09 03
otiđi u trgovinu ženskog rublja, kupi neki najseksi kompletić za sebe, zamotaj ga, i kad mu daš reci ; vidi šta ćeš ti dobit za rođendan... [:hihot]
2013 09 03
Evo ideje! Moj dečko je obožavatelj Bruce Springtena.....Kupila sam veliki okvir.....ofarbala ga u zlatnu boju.....Dala izraditi veliku sliku od pjevača....Uz lijevi rub stavila njegovu gramofonsku ploču ..i izradila još par malih sličica gdje smo nas dvoje na njegovim koncertima i stavila u lijevi donji ugao. Tako možete i za drugog pjevača/grupu..naravno ako je veliki fan! Moj je bio van sebe! [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi]
2013 09 03
1 2