Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zanima me vase misljenje...

Pozdrav svima, zanima me mišljenje je li po Vama u redu da djevojka digne cijenu artikla nakon sto vidi da sam zainteresirana za kupnju? Razmjenimo par poruka i kazem da zelim kupiti i ona mi napise vecu cijenu, nego sto je pisala kad sam poslala prvu poruku Smatrate da je to u redu? Po meni je ok je da digne ili spusti dok nema nikakvu zapocetu komunikaciju, ali usred dogovora ne mogu shvatiti...
2018 07 30
Ne nije u redu naravno, ako baš želite artikl pitajte ju zašto je sad cijena veća i recite da ste spremni platiti samo onu koja je bila kad ste se javili, makar bih ja odmah odustala jer ne želim suradnju s takvom osobom.
2018 07 30
Rekla je da je ima vise upita pa da je zato dignula cijenu. Nerealno totalno, mogla je odmah reci da ne zeli za tu cijenu prodati.
2018 07 30
To je debilno, da. Ono što bi bilo prihvatljivije jest da vam svima ponudi opciju bidanja. Ako baš mora. Dakle tko je više zainteresiran, više će platiti. Ili tko se prvi javio...kako većina od nas radi.
2018 07 30
Od takve ne bih uzela niti da mi kasnije dzabe nudi. Evo meni se bas prije 2 dana dogodilo da sam htjela kupiti artikl i doticna kaze hmm ipak ne bi prodala, obukla je artikl, velik joj je ali ne kuzi se kad se obuce sako na to. 😩 Da ne pricam da je artikl i dalje u prodaji, valjda kao mamac na ormar ili sto. Kako im se da zavrzlame takve raditi i komplicirati...
2018 07 30
Pa je li se moze prijavit takva osoba adminu ili ostaviti neutralna?
2018 07 30
Nije uredu niti malo.. pa nije ovo mamac za budale.. najbolje da stavim da je nesto 20kn pa kad se netko javi e ipak je 120kn... nema smisla, i kakve to veze ima sto ima vise upita.. pa boze moj stavila si tu cijenu i to je to,a sad sama ima svoj princip da li prodaje tko se prvi javi ili uplati... jos bolje mi je kad kod nekih pise artikl 10kn, udjes u artikl ono ispod pise 100kn.. pa sta onda pise 10,da bi imala vise pregleda i zavrsila na naslovnoj... ma de vise me sve zivcira, prodani artikli se ne brisu, forum zatrpan, ne aktivni korisnici sa neaktivnim oglasima bez slike na svakom koraku, tagovi, slike s neta, pa se ti cudi da u moru toga kupusa ista prodas uopce... dobro da itko uopce dolazi na stranicu a tako bi lijepo mogla funkcionirati samo da se uvede reda... ok. Sad sam bolje 🤣🤣🤣 malo me pms hvata pa me sve zivcira (nemojte zamjeriti)
2018 07 30
Koliko znam, ne postoji takvo pravilo. Možeš zaobići, što bih i sama sigurno napravila.
2018 07 30
Po meni je to bezobrazno,osobno bih zaobisla prodavaca,i potrazila proizvod dalje Smatram da tu ima super prodavaca,ali i bezobraznih do krajnjih granica
2018 07 30
> kikibu5: > Pozdrav svima, zanima me mišljenje je li po Vama u redu da djevojka digne cijenu artikla nakon sto vidi da sam zainteresirana za kupnju? Razmjenimo par poruka i kazem da zelim kupiti i ona mi napise vecu cijenu, nego sto je pisala kad sam poslala prvu poruku Smatrate da je to u redu? Po meni je ok je da digne ili spusti dok nema nikakvu zapocetu komunikaciju, ali usred dogovora ne mogu shvatiti... Katastrofa, odmah bi joj rekla hvala doviđenja.. Sama je kriva sto odmah nije stavila vecu cijenu i onda uopce nebi bilo problema..
2018 07 30
Ja onda od takve ne bi ni kupila. Svasta. Ljudi si svasta dopustaju..
2018 07 30
> KreativnoSelo: > Od takve ne bih uzela niti da mi kasnije dzabe nudi. > Evo meni se bas prije 2 dana dogodilo da sam htjela kupiti artikl i doticna kaze hmm ipak ne bi prodala, obukla je artikl, velik joj je ali ne kuzi se kad se obuce sako na to. 😩 > Da ne pricam da je artikl i dalje u prodaji, valjda kao mamac na ormar ili sto. > Kako im se da zavrzlame takve raditi i komplicirati... Ajme komedijeee.... Mamac
2018 07 30
Ma rekla sam joj da ipak ne bih uzela jer prejadno ponasanje i poprilicno bezobrazno.
2018 07 30
Meni je jedna cura isto podigla cijenu za vrijeme razgovora , doduše ne puno ali je podigla, ja sam joj rekla da ću kupiti samo ako proda po cijeni koja je prva pisala a ako ne želi prodati po toj da ne želim onda kupiti. Javila se i rekla da može po cijeni koja je pisala, haljinica je bila super i na kraju je sve prošlo super na obostrano zadovoljstvo.
2018 07 30
Naravno da nije u redu,od takvog prodavaca nebi kupila iz principa
2018 07 30
1 2