Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Vlasnici pasa.. KASTRACIJA.

Pozdrav :) Vi koje imate kastrirane pse, trebam savjet. Moj pas je kastriran već tri godine i do prije nekih mjesec dana je sve bilo kao i inače s kastriranim(nije obilježavao teritorij, nije imao nagon za parenjem itd) E sad, prije nekih mj-dva je počeo naskakivat ženke, i to dvije određene, no sad se i to promjenilo, počeo je nenormalno i ostale naskakivat. Jučer baš pitam vet(koji inače nije njegov,nismo u gradu, pa ne možem kod našeg) i on mi kaže,tj.pita me jesam ja sigurna jel on kastriran,jesu meni pokazali oba dva testisa.. Nisu mi ništa pokazali, ali testise nema i vjerujem ako nešto nije bilo ok, da bi mi rekli(bar se nadam) Pliz help,ako se koja razumije..
2018 07 31
daj ga ponovo pregledati kod veterinara....možda su nešto falili...
2018 07 31
Pas kada naskakuje ne mora značiti da je usmjeren na parenje, to im je urođeno i nema veze sa tjeranjem. Naskakuju zbog dominacije češće nego zbog parenja.
2018 07 31
Koliko godina ima pas?
2018 07 31
Udomljen je, pa ne znam baš točno, ali oko 5.
2018 07 31
Onda nemate razloga za brigu, pokušava uspostaviti dominaciju (kastriran je kad je već završio spolni razvoj). Samo ako Vam takvo ponašanje smeta ćete ga morati malo korigirati, ali s zdravstvene strane vjerujem da je sve u redu. Nije baš praksa da veterinar pokazuje testise nakon operacije hahaha, a greške kod te operacije su vrlo rijetke s obzirom da je riječ o rutinskoj stvari. Ako Vas brine kontaktirajte veterinara kojem vjerujete, možete i telefonski ako ćete tako biti mirniji. Uživajte sa svojim pesekom i sretno. <3
2018 07 31
> BiggieS: > Onda nemate razloga za brigu, pokušava uspostaviti dominaciju (kastriran je kad je već završio spolni razvoj). Samo ako Vam takvo ponašanje smeta ćete ga morati malo korigirati, ali s zdravstvene strane vjerujem da je sve u redu. Nije baš praksa da veterinar pokazuje testise nakon operacije hahaha, a greške kod te operacije su vrlo rijetke s obzirom da je riječ o rutinskoj stvari. Ako Vas brine kontaktirajte veterinara kojem vjerujete, možete i telefonski ako ćete tako biti mirniji. Uživajte sa svojim pesekom i sretno. <3 Hvala puno na odgovoru :* Ma to je i meni bilo smiješno kad su me pitali :') Ja gledam i onak zbunjeno, pa nisu mi pokazali..haha Budem ja još zvala našeg veterinara, čisto radi sebe. :")
2018 07 31
Moja psina je kastrirana prije puno godina i isto je nakon kastracije volio naskakivati i na taj način pokazivati dominaciju. Nije birao, naskakivao je i na ženke i na mužjake. Sad je već starček u poznim godinama i već neko vrijeme to ne radi 8-)
2018 08 02
Cula sam od dosta ljudi da nekad kastracija kao da nije uspjela te da psi ganjaju i dalje zenke...
2018 08 02
> DM1234: > Cula sam od dosta ljudi da nekad kastracija kao da nije uspjela te da psi ganjaju i dalje zenke... Kako misliš da nije uspjela? ako je pas kastriran kad je spolni razvoj gotov, dakle stariji od godinu dana (tada bi i trebalo), a pogotovo ako je već pario pa jasno da će skakat i ganjat, u navici im je... CIlj kastracije je da ne dođe do neželjenih štenaca, ili iz zdravstvenih razloga, a tu je ona uvijek uspješna.
2018 08 02
Ma psima jednostavno ostane nagon, mi smo ženku sterilizirali i svako malo "skače" po jastuku/igračkama i sl, jednostavno nagon ostane, a sve smo "obavili" na vrijeme.
2018 08 02
> BiggieS: > > DM1234: > > Cula sam od dosta ljudi da nekad kastracija kao da nije uspjela te da psi ganjaju i dalje zenke... > Kako misliš da nije uspjela? ako je pas kastriran kad je spolni razvoj gotov, dakle stariji od godinu dana (tada bi i trebalo), a pogotovo ako je već pario pa jasno da će skakat i ganjat, u navici im je... CIlj kastracije je da ne dođe do neželjenih štenaca, ili iz zdravstvenih razloga, a tu je ona uvijek uspješna. Pa evo susjedov pas ima potomke sta reci , kastriran, ima zenkicu i male peseke sada 😁😂
2018 08 04