Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Modne blogerice

Vidjesmo svi cjenik usluga Sonje Kovač...za koji kažu da je objavljen slučajno. Što mislite o tome? Prošlo je vrijeme kad su djevojke kombinacijama iz vlastitog ormara zadivljivale na ulici ili blogu. Sad se, izgleda, puno toga može i naplatiti. No kako ćemo vjerovati da joj je neki proizvod dobar ako je samo plaćena da se s njim slika? Zanima me što mislite o ovoj temi, pratite li neke blogerice i zašto? Katkad se čini kao posao iz snova...putuje, slika se, sve joj plaćeno....no vjerujem da nije uvijek tako..s druge strane neki odjevni predmeti budu rasprodani u par sati...
2018 08 05
Cijene su bome vrtoglave. Ja ih iskreno ne pratim, ali ponekad znam pogledat kad je tako neka objava u vezi njih. Ali doslovno joj zivot izgleda kao da se naslikava i putuje i uziva (to je valjda i cilj).
2018 08 05
> kikibu5: > Cijene su bome vrtoglave. > Ja ih iskreno ne pratim, ali ponekad znam pogledat kad je tako neka objava u vezi njih. Ali doslovno joj zivot izgleda kao da se naslikava i putuje i uziva (to je valjda i cilj). Slazem se :)
2018 08 05
Slučajno? Nema slučajno, previše je klikova u igri da bi bilo slučajno, osobito ako ti to posao. Hm...vidi ako joj toliko plaćaju-mora da vrijedi...Mali "push" za one koji su bi ili ne bi. :P Vjeruješ joj koliko želiš, kao i svakoj drugoj reklami zbog koje si nešto kupila. Instagram mi je toliko fejk da me želudac boli kad se spojim (a moram). Cifre su velike i za klasične reklame. No name cure traže po 1200 kn za fotkanje...Pitanje je samo koliko može svoj utjecaj dokazati statistikom (tipa koji joj reach do publike i nema li možda kupljene pratioce), ako može, velikima to jeftinije od klasičnih reklama. Sve naše poznatije blogerice/influencerice dobivaju pare za neki proizvod. Razlika je da neke biraju što će provlačiti kroz postove, a druge za pare reklamiraju sve.
2018 08 05
Apdolutno ne, ne znam zasto bi pratila nekoga i kupovala po nekakvom "must have" sistemu i onda izgledala kao gomila drugih. Kupujem ono sta mi se svidja, sta mi je ugodno, udobno i sta mislim da mi dobro stoji 🙄
2018 08 05
Slazem se sa Comestai. Ove godine na moru sam ostala u šoku koliko je mladih pa i starijih cura odnosno zena sklono fotkanju za instagram. Valjda 80% zenske populacije od 16 do 40ak godina je uvijek spremno za photosession. Pod tim mislim -sminka, opeglana kosa, naocale, must have kupaci, iskvarcana nauljena koža i puna baterija na Iphoneu. Neke od njih su po 40minuta naslonjene na zid, u plicaku, na stjeni pozirale. Uglavnom ih frendica neumorno slika i pokorno suti. Okinu po 50ak slika u jednoj pozi, malo pomaknu kosu, ruku ili nogu. Pa nekoliko poza po 50ak slika.. pravi photo session. I ne, one se ne kvase iznad ramena,i to je mozda receno previse, u moru su samo zbog slikanja, inace leze na plazi nepomicno kako bi dobile savrsenu boju tena. Ne mogu ne zapitati se jel to uzitak na godisnjem odmoru??? I to su no name osobe, nisu kao navedena. Ako su na piću u hladu onda tipkaju, obje sjede i tipkaju, ona koja je fotograf povremeno baci pogled sto joj model radi, i ostane izignorirana pa nastavi i sama tipkati. Inace se volim slikati i napravim na nekom mjestu 4-6 fotki ali su nazovi normalne, slikam se takva kakva jesam mokre kose, bez sminke, cak i sa maskom za ronjenje, pa izaberem najbolju fotku ali to traje mozda 2minuta, nesto sto zelim zabiljeziti slikam naravno. Ali to sto one rade ..to je preeeviiiseee! :(
2018 08 05
> sonja90: > Ako su na piću u hladu onda tipkaju, obje sjede i tipkaju, ona koja je fotograf povremeno baci pogled sto joj model radi, i ostane izignorirana pa nastavi i sama tipkati. Dobar opis :D Uvijek se pitam je li tipkaju jedna drugoj x-)
2018 08 05
Smatram da ljudi koji žive od toga to smatraju poslom, i naravno da se narade, iako izgleda kao da uživaju u životu, putuju na razne destinacije i jedu najfinija jela iz ne znam čega to uopće nije tako. U svakom trenutku sa sobom nose cijelu opremu za fotkanje, svaki dan od 0-24 su našminkane i pod tim mislim na ono full makeup i slično tako da nije ni to neki laganica posao. U svakom slučaju, kao i sve drugo za nekoga takav posao je, za nekoga nije. Ista stvar je i sa Youtuberima. Neke pratim, neke ne, nekima vjerujem u reklami, nekima ne. Ipak, mislim da je ova vrsta reklame bolja nego ona recimo tv staromodna. Ipak sada možemo i sami procjeniti radi li netko to samo zato što mu plaćaju ili stvarno vjeruju u taj i taj proizvod. Evo primjera radi, youtube kanal od Tati, stvarno vjerujem ženi, znala je popljuvati i neke jako hvaljene proizvode, dok s druge strane imamo Kylie Jenner npr koja je izreklamirala one gumene bombone za kosu, kožu i nokte, a za koje postoje razne i razne recenzije kako ništa ne valjaju. (opet i dan danas se prodaju samo zato što to koristi kylie jenner) To je ta druga, loša strana takvog marketinga. Svi žele biti dio tog njihovog svijeta i žele izgledati kao poznati, naravno bez vlasittog rada. Djeci se na ovaj način pokazuje kako ne moraju ništa raditi, samo se slikati i to će biti dovoljno za život iz snova.
2018 08 05
točno je to što kažete, a sve je još dobro dok ne treba snimit video....to je sve tuga i žalost kod nas, treba uobličit misli i izgovorit ih, što većini vrlo loše ide..
2018 08 05
Taj posao ima jednu manu, sto kad postanes nepodoban za njega, a postaje se relativno rano, s prvim strijama/celulitom/borama nisi vise tip top i sto onda.. Ako to zanemarimo cijene su prevelike. Ako uzmemo u obzir nije cudo, nece ziviti od toga sa 50 pa je mozda i ok, koristi priliku dok moze. Meni je apsurd koliko smo ovisni o savjetima raznih blogerica i koliko se trudimo biti kao one.. a mi ih cinimo poznatima, kao i svaki must have artikl, mi koji upijamo kao spuzve svaku glupost koju nam serviraju, sve zato sto same nemamo inspiracije pa postajemo klonovi,nerijetko smijesni klonovi jer kupimo i ono sto nam nikako ne pristaje.
2018 08 06
Mislim da rijetko koja moze tako dugo nalaziti nacina za zadrzavanje publike/fanova na taj nacin.
2018 08 07
ova je počela u pedesetim, a vidi se da je imala i dobru plaću x-)
2018 08 07