Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što radite kad vas neko prevari?! helpp

Ovako evo i meni se desilo :( I ja sam prevarena jos nisam curi ostavila negativnu povratnu informaciju ali cini se da nemam izbora Hocu svoje novce natrag Pa me zanima sto bih trebala napravit i sto vi u ovakvim situvacijama napravite. Uzela sam od te cire jer nema negativnih inf. :(
2013 09 11
pa ostavi negativnu i reci nam nick od te cure...
2013 09 11
mozda nema negativnu jer je nekome, isto kao i tebi bilo zao ostaviti.. ako mislis da si prevarena, napisi sto se desilo i gotovo.. i ona da je fer, nasle bi rjesenje
2013 09 11
Prvo objavi javno ime prezime i odakle je, a onda stupi u kontakt s njom i njezinom obitelji, nabavi broj telefona i obavjesti ju da ćeš joj doći u posjet na kućni prag
2013 09 11
Moje krpice21 U redu ostavit cu joj negativnu imate pravo:) Jel to jedino sto mogu napraviti?
2013 09 11
možeš sam sedit i plakat
2013 09 11
o cem se opce radi,kako te prevarila..
2013 09 11
I ja sam imala takvu situaciju jučer i danas sam razgovarala sa njenim roditeljima i riješila stvar
2013 09 11
nisu ovde svi deca da im zoveš roditelje
2013 09 11
*redhair Ja imam 26 god i da mi netko zove roditelje jer sam nekoga prevarila za novce bilo bi me sram i vjerojatno bi me mama metlom po leđima odvalila...udana sam , imam dijete i ne živim s mamom naravno, al tako sam odgojena, da budem poštena...Zato koliko god djevojka imala godina mislim da se isplati zvati roditelje, možda imaju više nekog morala, ajmo reći [:smijesi] Lupi negativnu možda se onda malo strese kada vidi da se ne šališ, meni pomoglo u 2 pokušaja prevare...
2013 09 11
Jessa potpuno se slažem, ne postoje godine u kojima roditelje prestaje biti sram jer im je djete lopov
2013 09 11
zube na klin [:smijesi]
2013 09 11
Poslala sam joj novac postom pred vise od mjesec dana -.- jer kao nema ziro racun,jos sam joj novac preporuceno poslala.Za par dana pitam je jel uplatila i rekla je da je.Cekam ja 2 tjedna nista.Onda sam joj rekla da vrati novac ili salje haljinu i rekla kao da joj se vratila jer je krivo napisala adresu.Mislim mozda se svarno zabunila i pitam je da posalje ponovo proslo i pd tad nekih tjddan dva i nista jacmvim joj se i tvrdi kako je poslala i prvi i ovaj put.Kazem da me ne zanima i da mi posalje haljinu il vrati novac i onda ona kaze kao da ne [:sramezljiv] moze nac h
2013 09 12
Haljinu.Ja kazem da il nek je nade ili vrati novac i ona mrtva hladna potrazit cu ak ne nadem vratit cu pare kad prodam nesto. Jos joj nisam ostavila povratnu jer sam u nadi da ce ih vratit al bome ako ne vrati u roku par dana doci cu joj kuci -.-
2013 09 12
piši negativnu, nema milosti [:smije] ........mene interesira, a kaj je s kaznenim prijavama za prijevaru? ako imate sve podatke; ime ,prezime, br. računa, poruke ko dokaz, adresu....jel ko probao?
2013 09 12