Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pozdrav! Molim vas vaše mišljenje. Dali je ovo pokušaj prevare i dali zaslužuje negativnu ocjenu?

Prije tri dana javila mi se korisnica da želi kupiti jedan artikl, pitala je za popust i pristala sam. Razmijenile smo podatke, rekla je da sutra uplaćuje i pitala kad joj najranije mogu poslati, rekla sam da šaljem sutra u toku dana što sam i planirala, ali nakon njene uplate. Dala sam joj mamin račun jer ima netBanking pa da brže provjerimo dali je uplata sjela, provjerili smo više puta i zadnji put u 18 sati ali uplate nije bilo niti se javila da nije izvršila uplatu. Javila sam joj da nisam poslala jer nije uplatila i pitala je u čemu je problem. Odgovorila mi je nakon 3 sata, oko 21 da je trebalo biti uplaćeno, da radi noćnu smjenu i da trenutno nemože provjeriti ali da će ujutro i da će mi javiti. Čekala sam ali mi se cijeli dan nije javila iako je bila logirana, javila sam se ja njoj i čestitala na poštenji i pitala, šta je mislila da ću poslati prije vidljive uplate. Na to je reagirala sa šta ja nju optužujem za prevaru, da pogledam njen profil i šta mislim da bi se ona sramotila za 35 kuna-to je bila cijena artikla sa mojom poštarinom. Onda je rekla da se ona dogovorila sa nekom drugom korisnicom da uplati meni umjesto njoj a ona bi njoj poslala nešto što je ova druga htjela kupiti od nje. Znači dala je mamine podatke ovoj drugoj, a ona kaže da nije provjeravala dali je uplaćeno ili nije. Nadam se da sam dobro objasnila. Molim vas vaše mišljenje, kako postupiti u ovakvoj situaciji? I dali je u redu da ona daje nekom drugom podatke koje sam ja njoj poslala? Hvala na svakom komentaru i savjetu.
2018 09 07
Stavit ću kasnije cijeli naš razgòvor.
2018 09 07
Samo je odustala od kupnje..nikakva prevara. To je nazalost normalno ovdje. Ne trebate odmah dizati paniku
2018 09 07
> Khloe24: > Samo je odustala od kupnje..nikakva prevara. To je nazalost normalno ovdje. Ne trebate odmah dizati paniku Ovo bi stajalo da nema dijela ‘trebalo je biti uplaceno provjerit cu zakaj vam nije sjelo’. Trebalo je biti kasnim s uplatom, budem sutra. Pa kom se da natezat, nek se nateze. Prodavacici palac gore na to da nije slala prije vidljive uplate.
2018 09 07
Mislim da bi svakako bilo uredu da vam je odmah rekla što planira, vi imate pravo znati kod koga idu vaši podaci, tj. podaci vaše mame.
2018 09 07
Da, odustala je i dobro da niste poslali…..i da, nije nikako u redu davat vaše podatke nekom drugom, jeste li vi možda na to pristali? Čini mi se da niste
2018 09 07
> Brigita23: > Mislim da bi svakako bilo uredu da vam je odmah rekla što planira, vi imate pravo znati kod koga idu vaši podaci, tj. podaci vaše mame. Kojem uredu, cijem uredu? Da. Bilo bi skroz zgodno napisati - evo racunam da cete poslat robu bez provjeravanja uplate.
2018 09 07
> Khloe24: > Samo je odustala od kupnje..nikakva prevara. To je nazalost normalno ovdje. Ne trebate odmah dizati paniku Da je rekla da odustaje sve ok, nema panike. Radi se o tome da je dala podatke nekom drugom, mislim da se to ne radi. A uplaćivala je jedan dan pa drugi i na kraju kaže da je netko deseti trebao uplatiti. Nije stvar u tome da ona mora kupiti, sinoć se javila druga cura za taj artikl i kupila ga je.
2018 09 07
> Brigita23: > Mislim da bi svakako bilo uredu da vam je odmah rekla što planira, vi imate pravo znati kod koga idu vaši podaci, tj. podaci vaše mame. Nema ona pravo znati, nego mora pristati na to da se njeni podatci daju nekom drugom. Razmislite malo kako to izgleda, vi mi date podatke, a ja vas samo obavijestim, ili u gornjem slučaju ni to, da sam vaše podatke dala nekom Peri Periću. Helloooo!!
2018 09 07
> Cocococy11: > > Khloe24: > > Samo je odustala od kupnje..nikakva prevara. To je nazalost normalno ovdje. Ne trebate odmah dizati paniku > Da je rekla da odustaje sve ok, nema panike. Radi se o tome da je dala podatke nekom drugom, mislim da se to ne radi. A uplaćivala je jedan dan pa drugi i na kraju kaže da je netko deseti trebao uplatiti. > Nije stvar u tome da ona mora kupiti, sinoć se javila druga cura za taj artikl i kupila ga je. Nista vise nek ne uplacuje, prekid suradnje pod obavezno, njoj neutralna barem.
2018 09 07
O muuuc. Sestara ko salate u profilu, a nikako skucat citavih 35kn. Lol
2018 09 07
Ona vas nije htjela pokušati prevarit nego joj je umeđuvremenu propa sex pa je shvatila i da joj se ne isplati davat 35 kn a bilo joj crnjak priznat. :D
2018 09 07
Katastrofa! Ne mogu reći je li pokušaj prevare, ali je korisnica izuzetno nepristojna i bahata. Vaše podatke može dati samo ako Vi tako dopustite, a ako je to i napravila na svoju ruku, trebala je i provjeriti je li uplaćeno. Ja joj ne bih prodala ni po 10x većoj cijeni te bih joj ostavila neutralnu ocjenu. Svašta sam ovdje čitala, ali davanje nečijih podataka samo tako i još smatranje da je to ok - to mi je odvratno. Uz to, bahati se kako nije spala na to da vara za 35kn, kao da je neka bogatunka. Pa zašto se onda još cjenkala za taj iznos? Jako jadno.
2018 09 07
> Maja21: > Katastrofa! Ne mogu reći je li pokušaj prevare, ali je korisnica izuzetno nepristojna i bahata. Vaše podatke može dati samo ako Vi tako dopustite, a ako je to i napravila na svoju ruku, trebala je i provjeriti je li uplaćeno. > Ja joj ne bih prodala ni po 10x većoj cijeni te bih joj ostavila neutralnu ocjenu. > Svašta sam ovdje čitala, ali davanje nečijih podataka samo tako i još smatranje da je to ok - to mi je odvratno. Uz to, bahati se kako nije spala na to da vara za 35kn, kao da je neka bogatunka. Pa zašto se onda još cjenkala za taj iznos? Jako jadno. Slažem se sa apsolutno svim napisanim - konverzacija fuj i bljak, povrh svega,(((
2018 09 07
> sonja90: > > Cocococy11: > > > Khloe24: > > > Samo je odustala od kupnje..nikakva prevara. To je nazalost normalno ovdje. Ne trebate odmah dizati paniku > > Da je rekla da odustaje sve ok, nema panike. Radi se o tome da je dala podatke nekom drugom, mislim da se to ne radi. A uplaćivala je jedan dan pa drugi i na kraju kaže da je netko deseti trebao uplatiti. > > Nije stvar u tome da ona mora kupiti, sinoć se javila druga cura za taj artikl i kupila ga je. > Nista vise nek ne uplacuje, prekid suradnje pod obavezno, njoj neutralna barem. Da je naknadno uplatila isti tren bi joj novac bio vraćen. A ako ovo nije za negativnu, ostavit ću joj neutralnu s našim razgovorom.
2018 09 07
1 2