Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Vjenčanje kod matičara- Što ste obukle?

Pozdrav curke, moj dragi i ja se planiramo uskoro vjenčati kod matičara i to samo sa kumovima i roditeljima. Zanima me sto ste obukle ili sto bi obukle za takvu prigodu? Prva ideja mi je bila neka bijela košulja i traperice no nisam sigurna kako bi mi to buduća svekriva😂 podnjela, pa sam razmišljajući došla do zaključka da bi možda bila ok i neka crna haljina ali ne znam kako bi si to protumačio budući muzic😂😂 Plizz help! ☺️
2018 09 25
Pozdrav, Mislim da možete obući što god želite i u čemu se najbolje osjećate. Osobno znam da mi se obiteljska prijateljica vjenčala u crnim trapericama i samo s kumovima tako da možete se i tako obuci. No, ako želite nešto tradicionalnije obucite bijelu haljinu samo jednostavnijeg kroja ili neku haljinu svijetlije boje. Naravno, ne moraju to biti one haljine od 10 000kn s dvometarskim šlepom i 20 kila perlica, već nešto jednostavnog kroja. Dok god se osjećate ugodno i pristojnog je kroja bi trebalo biti u redu. Ne vidim što je toliko pogrešno u crnoj haljini jer su puno elegantnije od bijelih, ali mogu razumijeti kako bi neki to vidjeli kao konzroverznu odluku.
2018 09 25
To bi trebao biti jedan od posebnijih dana u životu pa ne bi preporučila traperice i da ste obučeni u nešto svakodnevno kao da idete na posao. Vjerujte, bit će vam drago kada budete gledali slikice da imate uspomenu kako ste taj dan bili posebniji što se tiče odjeće. Možda neku jednostavniju haljinicu koju ćete moći iskoristiti ponovno za neku prigodu itd. Ne mora biti ništa skupocjeno ako tako niste planirali ili da idete dati šivati haljinu... Sve jednostavno i da bude elegantno. I čestitke od mene <3
2018 09 25
I ja vam čestitam i želim sve najbolje 😀 Ja sam imala neki dosadni kostimić, da se ponovo udajem odlučila bi se za neku haljinicu Mai by Majda koje nisu previše svečane a opet nisu ni obične . No, svatko ima svoj stil. Bitno da se dobro osjećate i da je ipak malo posebnije od traperica 😀
2018 09 25
Ja bih obukla definitivno neku haljinicu, nikako ne bih hlače (doduše ni inače ih ne nosim osim rifli za koje osobno smatram da nisu za takvu prigodu, možda jedino bijele i neka lijepa bijela košuljica i bijeli sako). Ne mora bih nužno bijela haljinica ali prljavo bijela, nude, svijetlo roza ili tako nešto uglavnom svjetlije, pastelne nijanse, ali opet sve ovisi kakav stil vi imate. Meni osobno nije crna, tamno plava, zelena i takve tamne nijanse za tu prigodu odnosno ulogu mladenke ali opet svatko zna što njemu najbolje štima, ali isto kao i Eisen77 mislim da treba i odjećom pokazati da je to ipak malo drugačija- posebnija prigoda i uloga svakako.
2018 09 25
Sako i hlace komplet ( ja sam sad u tom fazonu pa svima savjetujem :D ) bijele/nude/bilo koje pastelne boje. Mozes kombinirati i kasnije. Ili jos bolje midi/mini/midaxi haljinu kroja i materijala koji je nosiv opet nekad.. Ili hlace svecanije jednostavne tzv. "na crtu" i bluzicu neku ljepsu, ne tako obicnu i svijetle boje. Slazem se sa Eisen i Irenom, nebi u trapericama nikako. To sa trapkama nece samo svekriva protumaciti bezveze vec i buduci muz..I ja bih to dozivjela kao "nebitan dogadjaj, isto kao da idem na kavu pod pauzom da dodjem sebi ".. Nemoj traperice. Ako bas nemas sto, mijenjaj ili zamoli nisku cijenu na Mk.
2018 09 25
Pa bezveze...imas i na profilu Mohito bijelu haljinu, breskvastu cipkanu, hlace dvoje na crtu.. ti bi traperice za vlastito vjencanje! Aj reci da nas zezas :')
2018 09 25
A možda ju je ,,prerasla" :D Al stvarno,ona bijela je prekrasna .
2018 09 25
Hm, moraš zadovoljiti svoj ukus, očekivanje svekrve i kriterije budućeg muža....zvuči dosta zahtjevno i nemam pojma kako bi to riješila jednim udarcem. Vjerojatno odredila svotu novca i krenula u grad...pa što mi se svidi, ima pristojnu cijenu i dobro mi stoji...našlo bi se u vrećici.. Lakše je, izgleda, odabrati ako imaš veliko vjenčanje, dugo i bijelo....ne možeš previše pogriješit. Traperice samo u slučaju da ti je muž ko Robert Knjaz a svekrva ko Helena Bonham Carter..
2018 09 25
Slažem se s curama za trapke.. Muž i ja također kod matičara samo s kumovima; imala sam jednostavnu svijetlo sivu haljinu A kroja i vesticu nježno roza boje, nude cipele i sivi kaput. I sasvim ok. On sivo odijelo. Kako će tvoj budući muž biti odjeven? Najbolje da se vas dvoje uskladite, a što će tko reći manje važno.. I da, čestitam i sretno!
2018 09 27
Ako ste pobornica hlaca,za tu priliku osobno bih ipak izabrala klasicne hlace,odijelo npr.Takodjer bih birala pastelne boje.Sretno!
2018 09 27
Hvala curke na čestitkama i pomoći ❤️❤️ Idem za vikend u grad probat nac nešto pristojno i kulturno 😃 Ako nađem, ostavljam slikicu
2018 09 27
> mprodaja9: > Hvala curke na čestitkama i pomoći ❤️❤️ > Idem za vikend u grad probat nac nešto pristojno i kulturno 😃 > Ako nađem, ostavljam slikicu Kako je islo shopping?
2018 09 29
Ja sam imala crne hlace i crnu kosulju, a uz to bisernu ogrlicu od tri reda s velikim kamenom. Bio je kraj prosinca i nije mi se dalo razbijati glavu haljinama i odjecom u kojoj ci tesko podojiti bebu pa sam izvukla iz ormara. Nije mi zao. Btw. Bili smo samo mi i kumovi.
2018 10 03
Većina curki koje ja znam da su tako imali obred bile su u kostimiću (tipa suknja, sako) ili hlače sako ili haljinica finija koja nije vjenčanica. Boje su bile uglavnom bež, breskva, pastelno i sl. Bile su jako lijepe -)
2018 10 07
1 2