Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Pomoć!! Plaćanje carine za naručenu odjeću iz Kine

Drage moje, može pomoć? Je li se itko susretao sa plaćanjem carine za naručenu odjeću iz Kine? Konkretno, naručila bih si bundu i kaput čiji iznos prelazi onih 160 kn. Zna li netko koliko se plaća carina? I što se još plaća?
2018 10 24
Zatraži sellera da šalje odvojeno i neka stavi iznos do 160 kn na pakete
2018 10 24
Proučila sam već sve to sa tih stranica.. A nisam znala za ovo da se može tražiti sellera da napiše manju cijenu na paketu. Jedan je kaput 166 (trš), a bundica je 250, i različiti su selleri ,:(
2018 10 24
Ja sam nedavno dobila nešto na nagradnoj igri s Novog Zelanda, zaustavili su paket na carini i dobila sam ovakve info od kurirske službe: Troškovi: Usluga: 120,00 kn + pdv Garancija: 50,00 kn + pdv I 25% carinska davanja na ukupnu vrijednost robe zajedno sa shippingom Plus trebala sam ići u najbliži Carinski ured po neki EORI broj koji je potreban za uvozno carinjenje robe. Long story short, odustala sam jer bih više carinjenje platila i ove gluposti nego što vrijedi paket. Možda pomognu ove informacije :) EDIT: I ovo sam dobila u mailu: "Ako imate, pošaljite mi paypal ili račun dobavljača na kojem je navedena posebno vrijednost robe, a posebno vrijednost transporta. U protivnom će Vam se carinska osnovica morati uvećati za troškove vozarine koja Vam se neće naplatiti, ali ćete platiti PDV na vozarinu i na vrijed.robe."
2018 10 24