Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neprofesionalna i neodgovorna mateja_novak

Jako neugodno iskustvo s mateja_novak. Artikl koji sam uredno platila dotična je prethodno pogrešno izmjerila i, s oštećenjem koje nije navela u oglasu za isti, poslala. Prihvaća sve reklamirano ali ne želi prihvatiti povrat artikla. Vrlo neprofesionalno i neodgovorno!
2018 11 16
O nezadovoljstvu i umanjenom budžetu (po mojem mišljenju za ukradeni) iznos od 200 kn, suvišno je detaljnije pisati....
2018 11 16
Prilozite slike razgovora i onoga sto ste dobili
2018 11 16
Upravo sam joj poslala posljednju poruku i pričekam hoće li promijeniti stav, iako sumnjam. U istoj sam navela da ću objaviti prepisku razgovora i preostale osobne podatke. Također sam joj proslijedila link o temi. _ModernGirl_ hvala na podršci.
2018 11 16
-nije dovoljno otvoriti ovakvu temu, stavite skrinove razgovora s dotičnom, slike artikla i podatke dotične.
2018 11 17
Sigurno je pročitala poruku, nije odgovorila i objavljujem sve gore navedeno!
2018 11 17
Bezobrazna je u tolikoj mjeri da ne želi ni primiti jaknu nazad uz naglasak da citiram se "Napravite što želite s novcima koje sam vam za jaknu uplatila, naravno prema vašoj savijesti, ja neću propasti zbog umanjenog budžeta za 200 kn, ali shvatite da ju ne želim i šaljem vam ju nazad...".
2018 11 17
> ivana20350: > Bezobrazna je u tolikoj mjeri da ne želi ni primiti jaknu nazad uz naglasak da citiram se "Napravite što želite s novcima koje sam vam za jaknu uplatila, naravno prema vašoj savijesti, ja neću propasti zbog umanjenog budžeta za 200 kn, ali shvatite da ju ne želim i šaljem vam ju nazad...". neka ona vama vrati pare za poderanu jaknu koju je poslala, a jaknu ako nece nazad ne mora bezobrazluk na kvadrat,prvo tvrdit da je nesto kao novo, a onda jos i podcjenjivat kupca za "sitnicu" od 200kn i svu krivicu svaljivat na vas Halo!
2018 11 17
Koji užas.. čuj nju, naspram drugih situacija s prevarama, naša situacija je minimalna!! Pa ajde mogla bi još 10ak cura prevariti u nekoj tako minimalnoj situaciji jer ima i strašnijih stvari. Ja ne vjerujem! S profilima koji vrište da ne vrše povrat apsolutno ne suradjujem, taman da imaju Armanijev zlatni konac za 5 kuna. Cure to nije lijepo! Prodajemo nešto što kupac ne može vidjeti i opipati, uvjeriti se. Kad plate, koji god to iznos bio, poklanjaju nam povjerenje. Isto i sama radim kad kupujem. Pa narucite bilo sta NOVO na nekoj stranici i mozete napraviti povrat u roku 30 dana. Ovo je takav bezobrazluk i apsurd da se ne moze opisati.
2018 11 17
bezobrazno i neodgovorno... >:( >:(
2018 11 17
> StefiVidic: > Koji užas.. čuj nju, naspram drugih situacija s prevarama, naša situacija je minimalna!! Pa ajde mogla bi još 10ak cura prevariti u nekoj tako minimalnoj situaciji jer ima i strašnijih stvari. Ja ne vjerujem! > S profilima koji vrište da ne vrše povrat apsolutno ne suradjujem, taman da imaju Armanijev zlatni konac za 5 kuna. Cure to nije lijepo! Prodajemo nešto što kupac ne može vidjeti i opipati, uvjeriti se. Kad plate, koji god to iznos bio, poklanjaju nam povjerenje. Isto i sama radim kad kupujem. Pa narucite bilo sta NOVO na nekoj stranici i mozete napraviti povrat u roku 30 dana. Ovo je takav bezobrazluk i apsurd da se ne moze opisati. Djeca gladuju u Africi!! A ona bi povrat novaca za razderanu jaknu! E pa ne moze to tako :,'(
2018 11 17
Kaže ona "radije odnesite jaknu u karitas, nego da se mi prepucavamo oko nje", jbt koji bezobrazluk ]:( Klasika, apsolutno svakoj koja je izvela bilo kakvu prevaru, na profilu piše da ne vraća novac i ne radi povrat. Neka ona vama vrati vaše novce koje je ukrala, jer to je čista krađa, a jaknu neka sama odnese u Caritas.
2018 11 17
Ništa ti ne forsiraj vraćanje jakne već povrat od 218 kn. Ukoliko jaknu želi, neka nadoplati trošak pt. Ne bi bilo loše da ovdje staviš fotke mjera i oštećenja.
2018 11 17
Joj, boli glava od ovog što je nadrobila..Ona je na aerodromu i ne želi se vise s tim zamarati!! Ma nemoj.. A kad si primila 218 kn ni traga umoru..Ivana , nećete propast za 200 kn , to je istina , al vaše su i niste ih našli na putu! Neka ih vrati kako zna, probajte doći do broja Mobitela. Jednom sam imala slično iskustvo s kožnom jaknom s ispucalim ovratnikom, nažalost nakon natezanja,na kraju sam ju morala poklonit jer nije bila za prodaju.. Držim fige da dobijete svoje novce natrag od ove bahate korisnice .
2018 11 17
Ovoj bezobraznici nije nego otic na vrata i dobro je ispljuskat! Priznaje gresku,al ne radi povrat??? Koja pokvarena osoba!
2018 11 17
1 2 3