Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Gdje kupiti mobitel?

Zna li netko gdje uzeti mobitel, ono ništa prezahtjevno, treba mi whats app od interneta i to je to. Znači da nije baš prespor i nikakav, da nije na pretplatu i da nije s njuškala i krpica (to mi je skroz okej bilo prije ali sad više ne želim s novim mobitelima jer mogu biti ukradeni). Bilo bi mi idealno da paše na sve mreže a ja sam bonbon. Ako je netko nedavno kupio pa je zadovoljan ili što već javite!
2018 12 12
u zalagaonici ili u servisu mobitela gdje prodaju rabljene mobitele, ali testirane na ispravnost
2018 12 12
Danas sam u Kauflandovom letku vidjela neke samsunge i alcatel za 600ak kuna, nemam ga sad tu da ti slikam ali od sutra je ta akcija.
2018 12 12
Tnx na odgovorima :)
2018 12 13
Može link na Kauflandov letak? Ja to ne nalazim. Hvala
2018 12 13
> RedLipstick: > Zna li netko gdje uzeti mobitel, ono ništa prezahtjevno, treba mi whats app od interneta i to je to. Znači da nije baš prespor i nikakav, da nije na pretplatu i da nije s njuškala i krpica (to mi je skroz okej bilo prije ali sad više ne želim s novim mobitelima jer mogu biti ukradeni). Bilo bi mi idealno da paše na sve mreže a ja sam bonbon. Ako je netko nedavno kupio pa je zadovoljan ili što već javite! Elipso pevec huawei mobiteli si čist 👌
2018 12 13
e kupi vec sam dva puta kupovala samsung dodje sve perfektno upakovano cijene su ok pa eto pogledaj tamo
2018 12 14