Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Lennon i suzice

Linepi pozdrav krpičarke! Trebala bih vašu malu pomoć. Imam peseka, zove se Lennon (znam, nebitno 😆) i maltezer je (neki kažu “mini” maltezer jer ima 2,5 kg i star je 4 godine-napisati ću zašto sam ovo navela). Međutim u zadnje vrijeme imamo problema s crvenim mrljama oko očiju. Rekli su mi da tražim prah Health and glow, ali to više nitko ne prodaje jer navodno u sebi sadrži antibiotik. E sad da se vratim na onaj dio u zagradi :) također mi je rečeno da je kod “mini” maltezera to normalno jer je njihova njuška mala i nije izdužena kao kod većih maltezera, pa su mu suzni kanalići uski i suze idu van i da bih trebala s pesekom ići na ispuhivanje kanalića. Zanima me ima li tko iskustva s ovim problemom i kako vi to rješavate? Unaprijed hvala! 😘
2019 01 03
Pozdrav. Ja imam pomeranca i isti problem imamo, isto ima "krvave suze", ali od malena. Pokušali smo na ispuhivanje, kreme, kapi.. Nema pomoći, samo ju sve to naživcira i maltretiramo ju bez veze, a suzice joj ni ne smetaju. Svaki dan ju umijemo toplom vodom i to je to. Suze joj oči i dalje, dlaka je promijenila boju oko očiju, ali ništa što bi njoj naštetilo ili smetalo.
2019 01 04
> leeloo7: > Pozdrav. > Ja imam pomeranca i isti problem imamo, isto ima "krvave suze", ali od malena. Pokušali smo na ispuhivanje, kreme, kapi.. Nema pomoći, samo ju sve to naživcira i maltretiramo ju bez veze, a suzice joj ni ne smetaju. Svaki dan ju umijemo toplom vodom i to je to. Suze joj oči i dalje, dlaka je promijenila boju oko očiju, ali ništa što bi njoj naštetilo ili smetalo. Ispričavam se što mi je trebala cijela vječnost da odgovorim 😆 Neki dan sam dobila savjet u psećem parku da kupim Bornu vodu u ljekarni (3%-tnu) i da mu ujutro i navečer očistim okice. Probali smo i mogu reći da pomaže (naravno, crvenila još ima, ali je manje izraženo). Borna voda se može kupiti samo u ljekarnama grada Zagreba i košta oko 16kn. Moj savjet je da probate, puno manje iritiraju te mrljice oko okica 😂
2019 01 30
Hvala na savjetu, probat ću, možda i nama upali :)
2019 01 30