Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

jel vama sumnjivo?

ma evo danima mi ova suradnja kopa sumnju. Dakle kupila sam remen s uključ.poštarinom,odma mi je bilo sumnjivo što dotična kad ga je poslala nije rekla da ga je poslala(ajd ok ravnam se po sebi). Najviše mi je sumnju izazvalo njeno aludiranje da se paket izgubio jer je obična poštarina i njeno odlaženje u poštu sa računom,a kad ju pitam da slika račun e onda ga nema ,jer on nema dokaz. šećer na kraju je - paket OBIČNI se vratio ,jer me nema kući. s obzirom da mi je poznanica u pošti pakete odmah kupim po dolasku stoga nije bio u mojoj pošti. Takoder ne razumim što ga odma nazad nije poslala. jesam li paranoična? dolje ljepim razgovor
2019 01 12
ja ne kažem da je prevarantica,niti sam ju oslovila tako,sama se našla napadnuta,a meni je sumnjivo i zato vas želim čut. ovo na 9.slici zamrčila sam osobne podatke
2019 01 12
> malamoda: > ja ne kažem da je prevarantica,niti sam ju oslovila tako,sama se našla napadnuta,a meni je sumnjivo i zato vas želim čut. > ovo na 9.slici zamrčila sam osobne podatke Trebali ste traziti da vam posalje preporučeno.
2019 01 12
Nije mi jasno to obicno slanje Daj 10 kn vise i imas sifru posiljke. I ako se izgubi opet postoji dokaz da je poslano A sami ste trazili obicno slanje
2019 01 12
Ovo je ona situacija kad ste vi sigurni da se vama neće zagubiti pošiljka, a pošta ih ipak gubi svaki dan. I Također, računali ste na par kuna uštede na poštarini. Prodavačica je mogla poslati, a možda i nije. Ne možete tu ništa dokazati. Dok sam slala, uvijek sam nadodala tih par kuna i poslala preporučeno bez obzira šta je kupac htio obično. Ne mislim pritom da bi to svaki prodavač trebao, ali i kupac bi trebao ići na sigurnije slanje. Ne vrijedi za tih par kuna proživljavati poslije prepucavanja ukoliko se paket zagubi.
2019 01 12
Nikakvo obicno slanje. Iskljucivo preporuceno. Kad mi napisu moze obicno, odbijem. Takoder radije koju kn vise al smo sigurni. I uvijek slikap potvrdu od slanja s pecatom poste i brojem paketa. Nikad, al apsolutno nikad obicno. Jer, izmadu ostalog, osim ev gubitka kupac moze i lagat da ga nije primio i tu opet nista ne mozemo. Nemoj to vise radit.
2019 01 12
ma ok znam da se moglo izgubit,to je moj rizik al je cijeli postupak sumljiv
2019 01 12
Cijeli postupak je još u postupku, nije li rekla da će poslati prioritetno? Dakle, stvar još nije gotova, a ti na neki način prozivaš curu, označavaš je sumnjivom, a sama si birala vrlo nepouzdan način slanja. Iskreno, da sam na njenom mjestu, dodala bih koliko treba do preporučenog slanja samo da skinem brigu s pleća. Ima li prioritetna pošiljka šifru? Ako da, nek' ti uslika da možeš pratiti. I da, pisalo se po forumu, osim što je pod normalno da se obične pošiljke zagube, da su ih znali čekati i po mjesec dana.
2019 01 12
ma daaaj... obična pošiljka se vratila... mhm. Jako je rizično tražiti od nekog da vam šalje obično jer stvarno se može dogoditi da se pošiljka izgubi, ali slažem se da je ovo presumnjivo. Sve mi je zvučalo ok do trenutka kad je rekla da se paket vratio. Laže kao pas. Prije sam i ja ponekad tražila cure da mi pošalju "obično", ali promijenila se klima na krpicama, više se ne možeš osloniti na nečije povjerenje i poštenje, što još jednom pokazuje i ovaj slučaj... Eto, naučila si lekciju, i imaš sreće šta ju ovaj put, čini se, nećeš platiti.
2019 01 12
15 kn kosta slanje tiskom mali paket,otkud vam to obicno slanje da ustedite par kn??
2019 01 12
Osobno prakticiram Tisak, prakticnije, brze i ima barem neko osiguranje, tj.cijenu u slučaju gubitka. Moja susjeda radi na pošti i kaže da uopće nemaju pritužbe na gubitak paketa (ako se i netko žali vezano je uz kupoprodaju tako da je to upitno). Mani se jednom zagubio paket, stigao je nakon 4mj. (web kupnja i VB). Ono što mi se ne svidja kod običnog slanja- kada platim poštrinu kupujem uslugu od pošte, pa sada ako se izgubi je moj problem. Kako? Pa platila sam uslugu slanja i nihova je dužnost i odgovornost da to isporuče. Inače, nije mi se dogodilo da nekome paket nije stigao.
2019 01 12
Baš mi se ne sviđa kada korisnice same sebe opisuju riječima "moje povratne govore o meni"... bez obzira imaju li ih trideset ili tristo. Ova suradnja odnosno korisnica ne da je sumnjiva nego je očito da laže. Ipak, s obzirom da je tvoj odabir bio takav način slanja, prevara tj njezin pokušaj je nedokaziv, unatoč jasnim pretpostavkama koje si navela, a iz kojih bi i sedmogodišnjaci zaključili kako mala mulja. Na tvome bih mjestu, još dok nije poslala 'ponovno' (možeš misliti), ipak tražila povrat love.
2019 01 12
Još nešto... Baš gledam djevojčicin profil... Ti si bila kupila "novi dvostruki remen zara" (tako piše u nazivu tj linku "želim to"), a sada stoji u naslovu da je remen 'like zara'. Pa piše "dvije smo"... a nastavlja u jd. Ma cijeli joj je profil sumnjiv.
2019 01 12
Podijelit ću svoje iskustvo s poštom. Pošta je po meni iz moga iskustva govorim, dosta nepouzdana. Dogodilo se da paket koji je expresno bio naručen da dođe idući dan, došao je tek nakon tjedan dana. Preporučene pošiljke sam znala čekati više od pol mjeseca, a par paketa su izgubili, u tom slučaju je najgore ako je paket plaćen skupo. Tako da odustala sam od pošte i najviše koristim Tisak. Više je pouzdan a pošiljka mi obično stigne za tri do četri dana najviše, nekad i manje :) Usput, dobijete i šifru paketa sa kojom možete pratiti lokaciju paketa :) Također da napomenem, plaćanje računa u pošti, isto im je loš sustav što se toga tiče. Događa se da po 4-5 dana treba sjesti uplata, a ranije mi je znalo sjesti nakon dan-dva..sve ostalo mi je predugo za čekati. Tako da, Tisak preporučujem svima koji su imali nezgodno iskutsvo s poštom :)
2019 01 12
ma ljudi nije stvar pošte nego muljaže.ponavljam RIZIK MOJ JE BIO SLANJE POŠTOM iako mene kad traže uključ.poštarinu ja pošaljem tiskom ali nema veze. čas ima račun a čas ne,e sad je kopija zare a pisalo je da je zarin.Remen je u nje a neče da vrati novce,nego ce tek u pon poslat.ok možda ne triba,ali nemojte me krivo shvatit al nije u redu ovako muljat
2019 01 12
1 2 3 4