Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Visoke žene...cure :-)

Super da se netko dosjetio otvoriti ovakvu temu:) I meni je većinom sve kratko ,:)
2019 03 20
> Athina: > Drage moje visoke i nogate curke, pridružujem se klubu nas vanstandardnih diva :) > Kog zanimaju imam hrpu CLARKS; ECCO, ARA, RIEKER cipela koje su stvarno višak, vel 41 i 42 pa ako je netko zainteresiran, rješavam se viškova jer nemam di to držat. Cipke su kožne , udobne i super očuvane Koliko ste visoki i teski? Pozz
2019 03 29
> DreamcatcherM: > Super da se netko dosjetio otvoriti ovakvu temu:) I meni je većinom sve kratko ,:) Koliko ste visoki i teski? Pozz
2019 03 29
179/66, velicina 38/M Obuca 39/40
2019 04 02
178/66kg 39/40 klub rasvjeta🤣
2019 04 07
:)
2019 05 21
Ima li koja kakav top na šljokice?veličina u Zare mi je L. pozz svima
2019 07 18
Jedno pitanje, ubrzo idem u svadbu i nemam pojma što obući, točnije što obuti. Pa me zanima kakve vi cipele nosite na vjenčanja? Štikletine mi se bas i ne nose :/
2019 08 13
> DonatelaSaric: > Jedno pitanje, ubrzo idem u svadbu i nemam pojma što obući, točnije što obuti. Pa me zanima kakve vi cipele nosite na vjenčanja? Štikletine mi se bas i ne nose :/ cipele s remenom na malu petu, to mi je ok izbor jer u štikllama ne znam hodati i to mi uopće ne stoji...najvažnije je da cipele odgovaraju onome što obučeš gore...i da su udobne...sve ostalo je manje važno...
2019 08 13
> sanjaurban: > > DonatelaSaric: > > Jedno pitanje, ubrzo idem u svadbu i nemam pojma što obući, točnije što obuti. Pa me zanima kakve vi cipele nosite na vjenčanja? Štikletine mi se bas i ne nose :/ > cipele s remenom na malu petu, to mi je ok izbor jer u štikllama ne znam hodati i to mi uopće ne stoji...najvažnije je da cipele odgovaraju onome što obučeš gore...i da su udobne...sve ostalo je manje važno... Slažem se da je najbitnije da su ti udobne i da ne moraš nabadati u njima. I ja često odaberem cipele s malom petom ili punijom petom. Nisu mi toliko lijepe ali bar ne nabadam i ne bole me noge. Ponekad obučem i lijepe balerinke na svadbu i sl. Ako se baš ohrabrim na prave štikle, obavezno u autu imam neke balerinke ili na manju petu.
2019 08 18
> Tanjola: > Drage moje evo 1 pitanje? Zna li koja di ima kupit visokih cizama al ono bas da lipo pridju koljena,da budu bas visoke? Jer meni sve visoke cizme taman malo pridju koljeno pa to bas i ne izgleda lipo 🤔🙄 Deichman ili asos :D
2019 08 24
184,67 kg obuca 42 :'D
2019 08 24
Pozdrav, ima li netko hlače Vero moda L struk duljina 34 ili Only 30 struk duljina 34. Može i dulje hlače 😂
2020 03 01
188cm ;) Imam hlača za visoke na profilu, stvari s jako dugim rukavima, i veće veličine.
2020 04 13
1 2 3