Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Spremačica u školi

Da li netko ima saznanja ili iskustva u vezi posla spremačice u osnovnoj školi ? Da li je fizički jako teško ili postoje bar 2,3 spremačice u smjeni npr (?) Možda ima podjela posla kada su generalna čišćenja prozora i slično. Plaća pretpostavljam je oko 2800. Pitam za susjedu koja se prijavila i nema iskustva pa je svaka informacija dobrodošla. Hvala puno.
2019 02 21
Ne znam koji je iznos plaće, ali ako se susjeda prijavila i ide na razgovor, svakako može pitati na razgovoru uvjete posla i koliki je iznos plaće. Pa mora znati na koliko će biti prijavljena. Broj zaposlenih ovisi o kojoj se školi radi. Nema svaka škola jednak broj zaposlenih. Neke škole su manje pa je dovoljna jedna spremačica. Najbolje da na internetu potraži web adresu školu (ukoliko postoji) pa pogleda pod kategoriju zaposlenih, jer neke škole navode sve svoje zaposlenike. Što se tiče podjele poslova, ovisi o ravnatelju i disciplini škole. Može biti i 4 spremačice, a da nema nikakvih dogovora o raspodjeli poslova. Što se tiče težine poslova, to je teško procijeniti. Nisam spremačica po zanimanju, ali poznam osobe koje jesu. Uglavnom nisam čula da se netko žali. Sve ovisi od osoba koliko vole raditi. Ali to je posao u kojem svakako postoji više od 30 minuta pauze u smjeni, tako da ono...
2019 02 21
Hvala lijepa.
2019 02 21
Nema na čemu. Ako se uspije zaposliti, svakako će joj biti bolje od bilo kojeg drugog mjesta na kojem rade spremačice. Nisu škole toliko zahtjevne. Svakako je opis posla održavati čistoću zbog djece. Nažalost, realnost je takva da u nekim školama čak ni nemaju dovoljno zaliha pa u wc-u ponestane sapuna i papira. Naravno, to nije problem spremačice koja bi trebala imati sredstva za održavanje i čišćenje.
2019 02 21
Mislim da je ovaj posao super, e, samo da ga dobije.
2019 02 21
Minimalac su digli sa 2800 na 3000 kn ako se ne varam.Koliko znam iz prica posao tete spremacice u skoli je jako tesko dobiti ...
2019 02 21
Da tesko je dobiti. Moja susjeda radi kao cistacica u skoli. Imala je placu 2800 sad je 3000. Naradi se ali je zadovoljna. Wc se cisti nakon svakog odmora. Mislim da 2 u smjeni rade ali se dogovore koja ce sta raditi taj dan.
2019 02 21