Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Podizanje oglasa

Eto imam pitanje vezano uz temu navedenu gore. Znači, da li je moguće i ovdje podignuti oglas na vrh kao na fejsu (točkice u komentaru)?
2019 03 01
Nije moguće podizati oglas da se ranije pojavljuje u tražilici, jedina opcija je postaviti novi oglas. Na Njuškalu se opcija podizanja oglasa plaća nešto sitno i stvarno bi bila korisna i na Krpicama, ali ovdje nikakvih promjena već godinama.
2019 03 01
Jel nije to ono istaknuti artikli?
2019 03 01
Kupljena usluga za isticanje artikla će reklamirati artikl 1-2 dana pri vrhu stranice sa kategorijama, ali ne utječe na korigiranje njegove pozicije u tražilici. Za vrijeme i nakon promocije, artikl je i dalje u tražilici iza 7 mora i 7 gora. :)
2019 03 01
Ja sam uvijek u dilemi kad mi neki artikl stoji duže vrijeme da li da ga brišem i ponovno postavim ili pričekam ako se odluči za kupnju netko ko ga je stavio u omiljene 🤔
2019 03 02
> Minnie: > Ja sam uvijek u dilemi kad mi neki artikl stoji duže vrijeme da li da ga brišem i ponovno postavim ili pričekam ako se odluči za kupnju netko ko ga je stavio u omiljene > 🤔 Ja svaki artikl koji mi duže stoji ponovno postavim...Znala sam svaki tjedan ponovno podizat svaki artikl...i sistem radi...vjeruj mi :-)
2019 03 02
> marbil: > > Minnie: > > Ja sam uvijek u dilemi kad mi neki artikl stoji duže vrijeme da li da ga brišem i ponovno postavim ili pričekam ako se odluči za kupnju netko ko ga je stavio u omiljene > > 🤔 > Ja svaki artikl koji mi duže stoji ponovno postavim...Znala sam svaki tjedan ponovno podizat svaki artikl...i sistem radi...vjeruj mi :-) Morat cu probat s ovim 😊
2019 03 02
Hvala cure na odgovorima i pomoći. Zbilja bi trebala postojati neka opcija podizanja artikala,bar onih koji su postavljeni prije određenog vremena.
2019 03 02
> Minnie: > Ja sam uvijek u dilemi kad mi neki artikl stoji duže vrijeme da li da ga brišem i ponovno postavim ili pričekam ako se odluči za kupnju netko ko ga je stavio u omiljene > 🤔 Haha...tako i ja pa stoji i stoji x-) .Zato sam i pitala.
2019 03 02
Gledam čisto iz svoje perspektive jer stavim u omiljene artikle koji mi se sviđaju i kad mi financije dopuštaju kupim nešto od toga. Ako netko obriše artikl i ponovno ga postavi vrlo vjerojatno ga neću opet iščupati nego ću kupiti nešto drugo iz omiljenih
2019 03 04
> Minnie: > Gledam čisto iz svoje perspektive jer stavim u omiljene artikle koji mi se sviđaju i kad mi financije dopuštaju kupim nešto od toga. Ako netko obriše artikl i ponovno ga postavi vrlo vjerojatno ga neću opet iščupati nego ću kupiti nešto drugo iz omiljenih Uvaženo mišljenje. :") Zato takve nisam obrisala nego sam ih ostavila ali i nanovo objavila. Čak sam ostavila i one stare dvije godine makar bar što se tiče dječje robe,klinci su već odavno prerasli. o:)
2019 03 06