Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Roberto cipele

Cure da li je koja od vas naručivala cipele sa Roberto stranice? Da li je to uopće sigurna stranica,jer meni stoji da nije sigurna,kupila bi nešto na rasprodaji,a bojim se ostavljati podatke ! Hvala cure!
prije 23 dana, 23:44
Ja sam kupovala, sve je bilo u redu. Za 4 dana dobila sam paket
prije 23 dana, 12:04
Ja sam dvaput naručivala, ali uz plaćanje pouzećem. Stiglo kroz 5 dana. A za takve "nesigurne" stranice uvijek koristim odvojenu karticu na kojoj držim neku siću.
prije 23 dana, 12:08
Ja jesam, plaćanje pouzećem, sve je proslo u redu. 😊
prije 23 dana, 16:23
Nekidan je cura otvorila temu na forumu o tome, nisu joj stigle niti joj odgovaraju na mailove, potrazi.. Edit, evo je: https://mojekrpice.hr/forum/t/259638/molim-pomoc-roberto-webshop
prije 22 dana, 21:08
ja sam narucivala isto modele na akciji sve uredno stiglo za par dana placanje pouzecem najsigurnije i nema problema
prije 21 dan, 08:35
hvala cure!!!!
prije 21 dan, 11:34
Hej, ja sam temu otvarala. Budem tamo napisala ishod pa pogledaj. Uglavnom, moje preporuke su ti da a) plaćaš pouzećem jer su šanse da ti narudžba stigne 50-50, a zbilja ne znam kak se s njima izboriti za povrat novaca; b) ako ti treba za neku prigodu nemoj se nikako oslanjati na njih jer kao što je već rečeno, nekad dođe, a nekad ne. Ja ću napisati dalje svoje iskustvo na svojoj temi čisto radi preglednosti.
prije 21 dan, 13:01
Prosle god kupila cizme, na velikom snizenju, uplatila mbankingom, za par dana stigao paket, nemam nikakvih losih iskustva.
prije 20 dana, 15:52