Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sta da radim?

Znači do sad nisam imala nikakvih problema ovdje na krpicama,i sad ne znam dal ja previse panicarim ali kupila sam tenisice od strane jedne korisnice - necu imenovat (u slučaju ako to ne bude trebalo,jos uvijek se nadam) Uplatila sam kako je tražila 250 kn za 2 dana sam uplatila,a ona meni vec 5 dana obecava kako ce poslat al ne stigne da radi i sve ja razumijem oke ali onda sama kaze da ce ici pod stankom za rucak i tako ja i dalje cekam od nje nista iako se prijavljuje svaki dan ovdje.Ja saljem poruke ona nista. U dilemi sam dal da ju prijavim admini ili da jos sacekam,iako sumnjam da cu povrat novca vidjeti -.- [:frustriran]
2013 09 22
Pričekaj još koji dan, a ako ti se ne bude javljala onda je prijavi! Ja sam prije imala radove u kući, pa nisam stizala slati, no uredno sam svaki dan obavještavala kupce da ću poslati za koji dan, nikada mi nije ni palo na pamet da im prestanem odgovarati.
2013 09 22
Ako cura ima dobre ocjene ja bih sačekala još malo. Obično kad nesto uplatim ne vršim presing na cure da mi to odmah pošalju već kad im bude zgodno(možda rade,imaju djecu,studiraju..) i dosad je sve uredno stizalo
2013 09 22
Ja sam tako čekala mjesec dana da mi cura pošalje original crvene starke.Također sam joj uplatila odmah drugi dan i svaki dan mi je govorila kako je poslala,kako će stići. Svaki dan sam se budila onako sretna i čekala sam starke i nikako nisu dolazile,ali su na kraju došle :) Tako da pričekaj još malo...
2013 09 22
Cudno je sto ti neodg.na por. Hm..Zar jos jedna vise..
2013 09 22
Moram priznat da je to jako neodgovorno.....Meni je neugodno ako isti dan ne stignem poslat paket ..a kamoli toliko dana....Ipak savjerujem da pričekaš dan-dva..a onda.....Prijava!
2013 09 22
ipak je to 250 kuna,puno....za taj novac bi trebala odmah poslati,ma nek kaze odmah u pocetku necu ti moc odmah poslati.. I ja sam tako nesto htjela kupit,pa sam odustala i nisam se javila...fala bogu da mi s pravom nisu glavu skinule. Razumijem ak neko je bolestan itd,al odugovlacene nije o.k osim ak se ne naglasi
2013 09 22
Mozda nebi bila toliko skepticna ali ima 97% i nekako sam se nadala jer ima dosta pozitvnih komentara...pričekat cu jos malo ali mi nije u redu da mi jedan dan govori da ce poslat a ostale dane fino uredno izbjegava odgovorit
2013 09 22
Ja bila naručila jaknu nošenu svega 2-3 puta...Uplatila sam dotičnij 100kn,a nakon što daaaanima nije stigla poslati paket,dobila sam OVO!!! [slika:5906c566-f3f1-4186-b220-912efcaa830b] [slika:79f629f2-a366-4d49-93f2-adf065d70f22] Tražila sam povrat novca,koji naravno nikako da sjedne na račun....Lijepo sam sjela u auto i kuc-kuc na vrata...i još sam joj uzela i za putne troškove. Nisam nikad bila cjepidlaka,al ovo mi je zbilja bilo diglo tlak. Nadam se da neces proci slicno. Sretno
2013 09 22
[:hihot] Lana ti si platila i nisi dobila, a ja poslala a ona nije platila?cekam vec deset dana da se ukljuci,neznam dali cura ima problema? sacekam još koji dan [:smije] [:smije]
2013 09 22
ja volim da se drži dogovora i volim da se pošalje nakon vidljive uplate,a to je najkasnije drugi dan [:smijesi]
2013 09 22
molim vas poslat paket moze svatko, ako imaš vremena za sjest na krpice i bit pol sata imaš vremena i otić do kioska ili pošte... nema tu isprike nemam vremena
2013 09 22
kakvi problemi? ako ne znate poslovati onda nemojte bit na krpicama. pet dana nakon uplate da ne posalješ je čisti bezobrazluk
2013 09 22
Zrinkić26, potpisujem svaku riječ. [:smijesi]
2013 09 22
@ Zrinkic26,oprostit ćeš mi ali nije isto! Ja npr ne živin u gradu,niti sam vozač,plaćam bus 30kn i nekad ne da nemam zarade nego sam i u minusu ali zato svim curama objasnim u čemu je stvar i zamolim za strpljenje (naravno uvik pošaljem u roku od najviše 3 dana).Ali isto tako sam spremna čekat i da meni neko pošalje [:smijesi] Ali ovo šta se dešava na krpicama je stvarno dno dna,nažalost! Kradu,lažu,maslaju na sve str za "par" kn.Sramota za cijeli ljudski rod [:sokiran]
2013 09 22
1 2 3