Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Deichmann tenisice

Može li mi netko sa sigurnošću reći da li su Nike, Adidas i Puma tenisice iz Deichmanna original? Uvijek me zbunjivala činjenica da su dosta jeftinije nego u drugim trgovinama.
2019 06 21
Ja sam kupila nedavno Adidas tenisice na sniženju, a prije godinu dana sam kupila isti takav model u Massu samo u drugoj boji. Iskreno nisam primijetila ni tu razliku u cijeni jer mislim da je bila približno jednaka osim što su ove u Deichmannu 30% snižene (prošlogodišnji model). Na tenisicama nema nikakve razlike. Nikad mi to nije palo na pamet i mislim da nemate razloga brinuti oko toga jer se ne radi o nekoj maloj privatnoj trgovini. Koliko god jeftin bio Deichmann je ipak poznata trgovina sa hrpom poslovnica po Europi, stoga mislim da bi netko već reagirao u slučaju prodaje fejkova.
2019 06 21
Hvala! Malo me zbunjivalo jer sam znala vidjeti da su cijene dosta niske, po 200tinjak kn se znalo naći, pa nisam bila sigurna da li su original ili ne.
2019 06 21
> monadamon: > Hvala! Malo me zbunjivalo jer sam znala vidjeti da su cijene dosta niske, po 200tinjak kn se znalo naći, pa nisam bila sigurna da li su original ili ne. I ja mislim da su ok. Budu na sniženjima super cijene, samo je problem što nema brojeva, uvijek 37 ili 38 brzo nestanu tako da sam si rijetko na sniženju znala naći. Ali tenisice su stvarno ok i šta se tiče kvalitete nemam prijedbi.
2019 06 21
E sad, još jedno pitanje... preporuka za full udobne tenisice!! Na poslu sam stalno na nogama i u hodu tako da mi treba nešto stvarno udobno... ujutro kada stanem na noge imam osjećaj kao da mi igle probadaju stopala. ,:(
2019 06 21
Ja imam Nike air max thea i na nogama sam po 10ak sati dnevno bez problema. :)
2019 06 21
Dok se kupuju tenisice uvijek treba isporbati prstima đon...pritisnete lagano i vidite ako je tvrdo onda nista ne valja, a sto je vise mekanije onda je bolje. I unutra isto prstima probajte uložak, treba biti mekan.
2019 06 21
> monadamon: > E sad, još jedno pitanje... preporuka za full udobne tenisice!! Na poslu sam stalno na nogama i u hodu tako da mi treba nešto stvarno udobno... ujutro kada stanem na noge imam osjećaj kao da mi igle probadaju stopala. ,:( Skechers! Ima memory foam gazište, preudobno, mekano, ko po oblacima
2019 06 21
Meni su najudobnije tenisice Nike Flex Run 2015...ne znam jel su ovi novi modeli isto takvi al eto imam ih 4 para, mogu se naručit preko weba. Isto tako sam po cijeli dan na nogama. Sad jedino ako Vam se sviđa model. Imam i Adidas iz Deichmanna nisam primjetila nikakvu razliku u kvaliteti ;-)
2019 06 21
OrthoLite užolak u tenisicama je genijalan, mekan u udoban. Imaju ga neki modeli Lakoste tenisica. Meni su to najudobnije tenisice :)
2019 06 21
Gledala sam Theu, no još ću razmisliti jer mi se sviđaju i Adidas Solar Blaze... A i Alphabounce mi nisu loše. Mislim da ne mogu pogriješiti ako uzmem bilo koje za trčanje? Joj, Lacoste tenisice su mi užasne 🤦🏻‍♀️😂
2019 06 23