Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Uklanjanje tvrdokornih mrlja - POMOĆ

Naime, na muževoj najdražoj bijeloj košulji su se pojavile dvije sitne mrljice kao od hrđe. Pretpostavljam da su nastale od pribadače od revera kad smo bili na vjenčanju. Probala sam ih ukloniti sa sodom i octom, samim octom i više nemam ideje što da pokušam da bi mrlje otišle. Ako imate kakav dobar savijet ili ako znate za neki deterđent da sigurno uklanja takav tip mrlja, bila bi zahvalna na pomoći. o:)
2019 07 09
Varikina sigurno će ukloniti. Natopite košulju (samo taj dio stavite u vodu u lavor sa vodom i malo varikine. Držite koji sat, malo protljajte i u mašinu. Trebalo bi biti dobro
2019 07 09
> Ivaaaaa: > Varikina sigurno će ukloniti. Natopite košulju (samo taj dio stavite u vodu u lavor sa vodom i malo varikine. Držite koji sat, malo protljajte i u mašinu. Trebalo bi biti dobro Hvala Vam punoo, pokušat ću :)
2019 07 09
Varikina uništava tkaninu pa postane krhka i trga se. Nikako ne bih namakala košulju u varikinu jer će uništiti košulju.
2019 07 09
Probajte sa denk mit sapunom iz dm-a,mislim da kosta oko pet,sest kuna .Meni skida sladoled od cokolade sa majice na 30 '
2019 07 09
> Tanči14: > Varikina uništava tkaninu pa postane krhka i trga se. > Nikako ne bih namakala košulju u varikinu jer će uništiti košulju. Hvala na savjetu 😃
2019 07 09
> Natalija77: > Probajte sa denk mit sapunom iz dm-a,mislim da kosta oko pet,sest kuna .Meni skida sladoled od cokolade sa majice na 30 ' Hvala na savjetu,😀 probat cu prvo sa tim sapunom, pa ako ne uspijem skinuti mrlje, onda cu probati varikinom..ne mogu nista izgubiti jer kosulja trenutno nije nosiva posto su mrljice bas uocljive 😐
2019 07 09
Varikina je jako agresivna ali ako se odlucite na nju probajte kapnuti samo na tockicu i odmah isprati. Ona ce sigurno izbjeliti mrlju, ali postoji rizik za kosulju.
2019 07 09
> Blue_K: > > Natalija77: > > Probajte sa denk mit sapunom iz dm-a,mislim da kosta oko pet,sest kuna .Meni skida sladoled od cokolade sa majice na 30 ' > Hvala na savjetu,😀 probat cu prvo sa tim sapunom, pa ako ne uspijem skinuti mrlje, onda cu probati varikinom..ne mogu nista izgubiti jer kosulja trenutno nije nosiva posto su mrljice bas uocljive 😐 Taj sapun je cudo! Tvrdi sapun u kutijici, jedan jedini, nemres ga fulat na polici. I mos probat vise puta njime natrljat i isprat pa onda natrljat opet i u vesmasinu. Nikakvi izbjeljivaci ni varikine ni pod razno.
2019 07 09
Mrlja uklonjena, hvala svima 😊
2019 07 10
> Blue_K: > Mrlja uklonjena, hvala svima 😊 Weiiiiii
2019 07 10
> Blue_K: > Mrlja uklonjena, hvala svima 😊 Jesi uspjela sa sapunom tim što cure spominju?
2019 07 10
> Ivaaaaa: > > Blue_K: > > Mrlja uklonjena, hvala svima 😊 > Jesi uspjela sa sapunom tim što cure spominju? Da, sa tim sapunom, ali nije u potpunosti izaslo pa sam stavila jos jedno sredstvo koje se utrljava u tkaninu pomocu cetkice. Stavim sliku.
2019 07 10