Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što mislite?

Drage moje, donedavno sam bila mislila da je ovo isključivo ženska stranica budući da se i ne može napraviti profil za muškarca već samo za ženu, no dosad sam imala nekoliko susreta s muškarcima..... i to sve redom čudnih [:sokiran] [:pospan] neki su mi nudili novac za ovo-ono, i iskreno to mi je prečudno.... ne znam što misliti o njima?? što vi mislite? jel vam to ok? i kakav vam dojam odavaju kolege krpičari? [:hihot]
2013 09 24
pa da ti si onom frajeru prodala torbu sa rupama što nije ni za smeće šta ne? pa šta nude, meni se nije javio ni jedan frajer..
2013 09 24
ja sam imala kupaca muškaraca na ovom sajtu i to vrlo ugodnih ,koji su po prvi put nešto kupili i to od mene ,bili su baš ugodni brzo uplatili bez previše komplikacija ,ista stvar je i na drugim portalim za prodaju muškarci su puno odlučniji prilikom kupnje ne zahtjevaju previše i znaju šta hoče . Na mene su ostavili ++++ pozitivni dojam
2013 09 24
pa ja sam dobila dvije nemoralne ponude..... nije bitno uopće jer nije o tome riječ..... pitam jeste vi imale kakvih iskustava? zato jer sam bila uvjerena donedavno da je ovo samo ženska stranica.... pitanje bez ikakvih motiva [:zaljubljen]
2013 09 24
zasto bi bila samo zenska?
2013 09 24
muškarci sunce vam vaše, imam mušku narukvicu za prodat a vas nigdje [:smije]
2013 09 24
a zato što je onaj (ne znam kako se zove) kad pravite profil, uopće nema za muškarca nego isključivo za ženu..... pa sam zato pomislila, naivno znam.... :OOOO zato pitam, bzvz, da se razvije konverzacija [:smijesi]
2013 09 24
Nisam imala muske kupce pa ne bih znala, ali fora mi je da decki traze za cure, seke il mame poklone :-)
2013 09 24
ja se vise ni ne sjecam sta je ponudeno kad ides napraviti profil [:hihot] ako je tako, trebalo bi to promijeniti makar spol nigdje na profilu ne pise. ja sam takoder imala 2 suradnje s muskarcima i uvijek su bili ugodni.. doduse, dobila sam i ja u inbox poruku od onog bolesnika..
2013 09 24
* sweetdee, hehehehhehehheheh, vidim da nisam jedina kojoj je slao poruke...... hhhhhhhhh.....
2013 09 24
tri suradnje sa muškarcima i to su mi top 10 doživljaji na krpicama [:smijesi] tako su se veselili novim krpicama i to mi je bilo tako slatko da mi prisjećanje na te suradnje uvijek izmami osmjeh na lice [:smijesi]
2013 09 24
ja imam tri muška parfema za prodat, gdje su ti muškarci?
2013 09 24
možda i jesam surađivala s nekim muškarcem,a da to nisam ni znala [:hihot] a nije me ni briga,dok je sve ok. [:smijesi]
2013 09 24
Mirjana, ako već ima muškaraca nije ih u redu zavaljati za poderan ruksak i ne vratiti pare....
2013 09 24
Ahahhahaha, imala sam jedan smijesan incident,, nadimak nie odavao spol,dogovorili smo primopredaju umjetnih trepavica u gradu, i dosao decko mlad.. Bilo mi je jako neugodno, jer kroz razgovor je napomenuo/la da mu hitno trebaju za tu vecer za izlazak.. Al bio je ljubazan, i s obzirom da sam po kisi i trbuhom do zuba isti dan dosla do grada, i jos je kasnio, ostavio je kusur heheheh :)
2013 09 24
1 2