Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Saffiano " koža"-čišćenje

Pozdrav drage krpičarke, ima li iko ideju kako da očistim torbu od umjetne kože (izgled kao saffiano ) ... Znate ono kad vam torba na oni dio koji vam dodiruje tijelo "poplavi "od traperica ..Pokušala sam čak i sa cifom i spužvom lagano ribat , ma ne ide .... :'( Torbica mi jako draga ,bež boje , ne vidi se dok se nosi , al zbilja mi ružno za vidit kad je di odložim ....
2019 08 21
Pozz Irena, mozda alkoholom i blazniicom polako.. ja sam uspjela neke torbe tako obrisati, ali neke tragove na nekima nisam.
2019 08 22
Btw. ja sam svoj beige ruksak čistila sa Denk mit maramicama za čišćenje, ali nije se skinulo do kraja.
2019 08 22
> monadamon: > Btw. ja sam svoj beige ruksak čistila sa Denk mit maramicama za čišćenje, ali nije se skinulo do kraja. Hvala :) Probala sam i to , kao da je mrvu otišlo , al ništa više ...
2019 08 27
> sonja90: > Pozz Irena, mozda alkoholom i blazniicom polako.. ja sam uspjela neke torbe tako obrisati, ali neke tragove na nekima nisam. Hvala, moram prvo kupit alkohol ( ( vjerujem da se misli naravno na čisti akohol , a ne na oni za piće :') o:) ), baš smo nedavno potrošili ( to inače uvik imamo u kući )) , pa ću javit ishod :")
2019 08 27
:') Isplativiji je onaj iz ljekarne ipak, a iskreno nisam ni probala sa vodkom/viskijem/rakijom i slicnim ,:) Te alkohole bih ostavila za nakon ciscenja, ako ne upali ciscenje malo si nagnes i bude ti sve dobro, lijepa torba, lijepo sve 8-)
2019 08 27
> sonja90: > :') > Isplativiji je onaj iz ljekarne ipak, a iskreno nisam ni probala sa vodkom/viskijem/rakijom i slicnim ,:) > Te alkohole bih ostavila za nakon ciscenja, ako ne upali ciscenje malo si nagnes i bude ti sve dobro, lijepa torba, lijepo sve 8-) :') :') :') :') :') :') :') :') e... baš me nasmija
2019 08 28
Probajte sa benzinom za čišćenje, ima ga za kupiti u Kemoboji. Stavite na vaticu ili krpicu i lagano istrljate.
2019 09 14
> sonja90: > :') > Isplativiji je onaj iz ljekarne ipak, a iskreno nisam ni probala sa vodkom/viskijem/rakijom i slicnim ,:) > Te alkohole bih ostavila za nakon ciscenja, ako ne upali ciscenje malo si nagnes i bude ti sve dobro, lijepa torba, lijepo sve 8-) Hvala za savjete , posebno ovaj dio sa "naginjanjem" ;) , otislo je s alkoholom na ravnom dijelu torbe, ne sasvim , al pristojno , ma rubovi se još ne daju ... Pokušat cu dalje s Misslace savjetom , samo čekam muža da nabavi benzin , evo čekam ga ima 20 dana Hvala cure :")
2019 10 09
Ajde bar nešto, drago mi je :) Ja si redovito snježno bijeli novčanik brišem alkoholom i drži se super, a tko bi rekao..guess je, očekuješ raspad nakon 2 brisanja, a ono i dalje fin i čitav.. Sa drugim čistačima se nisam usudila, a također je malo malo na rubovima kao žućkast,tu ne ide.. pa javi ako uspije drugi savjet, budem onda probala i ja.
2019 10 09