Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Kad će se sredit stvar sa serverom? Ima još robe koju želim uploadat i vjerujem da nisam jedina...
2019 09 14
Pozdrav, cure. S obzirom na problematiku s krpicama, ne samo ovo sto se nestale slike nego malo malo oa nesto šteka, ne mogu staviti artikle itd, zanima me dal postoji neka grupa na facebooku gdje se prodaju stvari? Ili neka druga stranica slicna krpicama? Hvala na odgovoru unaprijed
2019 09 14
> NoirRouge: > Cure, jeste razmisljale o Depopu? Za sad aplikacija nije popularna u Hrvatskoj (bas zbog mojihkrpica), ali je super. Teze se dogadaju prijevare jer je placanje Paypalom, uz sto idu i osobni podatci, slike ne nestaju, postoji aplikacija... Sad sam skicnula..koliko vidim Depop izgleda super. Za sve postene prodavacice bi moglo biti bas super. Aplikacija je puno prakticnija, a stranica izgleda profesionalno...
2019 09 14
Ja sam se sad jucer prikljucila u onu Crvenu kraljicu 1,2,3 na fb za aukcije.. super mi izgleda..i aktivna je 10/10 hah Depop sam isto skinula, al hm nez koliko ljudi iz hr koristi to, nebi prodavala u dr zemlju..
2019 09 14
Evo pušteno je dosta novih artikala i svima se vidi slika, čak i slike koje imaju bijelu ikonu umjesto prave slike otvaraju artikl kad otvorite oglas.
2019 09 14
> Admin2nd: > Cure, sad sam dobila mail da će se slike vratiti, nemojte ništa brisati i samo se strpite kao i uvijek u našim teškim krpičarskim vremenima, sve će bit ok! Hvala Admin! Ovakve informacije su bitne. Cure, nista od kukanja i zalopojki. Strpljen, spasen!
2019 09 14
Da, Depop nije popularan u Hrvatskoj (steta sto nije) i postoji provizija kod prodaje. Ja mislim da je provizija okej jer je stranica stabilna, laka za koristenje i cini mi se da je manja sansa prevare. Cijenu postarine sam biras (ja sam stavila da je za Hrv besplatno, a za vani 4 funte - mislim da to ispadne ok kad Depop uzme proviziju, posiljka od 200 grama je 30 kn).
2019 09 14
> NoirRouge: > Da, Depop nije popularan u Hrvatskoj (steta sto nije) i postoji provizija kod prodaje. Ja mislim da je provizija okej jer je stranica stabilna, laka za koristenje i cini mi se da je manja sansa prevare. Cijenu postarine sam biras (ja sam stavila da je za Hrv besplatno, a za vani 4 funte - mislim da to ispadne ok kad Depop uzme proviziju, posiljka od 200 grama je 30 kn). Pa to zvuci jako dobro, neznam samo jesam dobro razumila, da je 30kn provizija na 200g? I kako vam ide prodaja tamo, jeste li zadovoljni?
2019 09 14
Internacionalna postarina u hrv je 30 kn. Provizija koju Depop uzima je 10%, dakle ako je 100 kn uzimaju 10 kn. Jucer sam tek stavila dvije haljine jer mi mojekrpice vec pomalo idu na zivce. Ostavit cu sve stvari i tu, ali nije neka sreca to sto stvari nestaju, suma od laznih tagova itd. U biti je steta sto se korisnice nece prebaciti na neku drugu platformu jer bi se gazde ove sigurno potrudili vise da stranica (reklame) imaju manje pregleda.
2019 09 14
Ja bih se prebacila kad bi postojala neka bolja varijanta od krpica. Letgo mi je bio ok, a nedavno sam stavila na facebook marketplace i mogu reci da sam tamo prodala dosta toga. Ova stranica je nefunkcionalna, 5 slika je premalo za neke stvari, nitko ne kontrolira tagove, uvijek neki tehnički problemi..
2019 09 14
Nekako imam neki ružan filing da nista od tog vracanja slika, i sad,ajmo sve iz vreća van,i opet slikati Užas,😱😱😱
2019 09 14
Meni je prodaja preko face-a koma. Većinom kao budala čekaš uplatu. Ovdje barem postoje povratne info.
2019 09 14
Drage žene! Ima li kakvih vijesti od admina, hoće li nam itko nešto reći??Hoće i kad će se vratiti fotografije?
2019 09 14
> Admin2nd: > Cure, sad sam dobila mail da će se slike vratiti, nemojte ništa brisati i samo se strpite kao i uvijek u našim teškim krpičarskim vremenima, sve će bit ok! juhuuuu! aj bravo i hvala na obavijesti! <3
2019 09 14
..ja bih voljela da postoji aplikacija za krpice,da se malo promjeni stil "razgovora" ,a također stalno postoje tehnički problemi ,što znači da je stvar lošeg servera..obavijesti na mail konstantno kasne,vrlo rijetko budem obaviještena na vrijeme.. ok odem ja pogledat sama,ne čekam mail..samo komentiram ! Kakva je info za opet moguć uploud?
2019 09 15
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 76