Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

jel proradilo???
2019 09 14
Cure, sad sam dobila mail da će se slike vratiti, nemojte ništa brisati i samo se strpite kao i uvijek u našim teškim krpičarskim vremenima, sve će bit ok!
2019 09 14
> LuST00: > Meni ovo nije normalno, prvo nam sve slike pobrišu iz nepoznatog razloga, obrišem sve oglase jer sam skuzila da nema povratka, i idem ponovo učitati oglase, no ne može i to.. Već 2 dana situacija je katastrofa, zna li se kad ćemo bar oglase moći učitati ili je to NIKAD vise? Zašto admin neda neki konkretan odgovor ? Zar je stvarno toliki problem da se rješava već ovoliko? Upload je ugašen dok traju popravci da se ne stvaraju dodatni problemi, piše u prvom postu. Upalit će ga ponovno kad riješi problem sa slikama koje su već na sajtu.
2019 09 14
> Froglina: > ako ste jedini admin na stranicii onda ste trebali staviti nekakvu obavijest da fejs i krpice ne primaju poruke vise, samo mail, a ne ostavit samo tako stranicu i onda tvrdit ovo je sluzbeni nacin. okej da, prvobitno ima na krpicama i mozete ocekivati da ce vamo biti najvise poruka Nisam otvarala samo inbox na krpicama, mail i FB jesam. :* dakle 2/3
2019 09 14
> Evoimene: > Dobro da sam ovo vidjela jer sam već počela lupati mobitelom o stol... :| x-) hahhaha i ja isto :)
2019 09 14
> Admin2nd: > Cure, sad sam dobila mail da će se slike vratiti, nemojte ništa brisati i samo se strpite kao i uvijek u našim teškim krpičarskim vremenima, sve će bit ok! Ajd odlično!
2019 09 14
Zamisli da se ovo dogodi na Instagramu 😂😂
2019 09 14
> Admin2nd: > Cure, sad sam dobila mail da će se slike vratiti, nemojte ništa brisati i samo se strpite kao i uvijek u našim teškim krpičarskim vremenima, sve će bit ok! Joooj nadam se da će se vratiti!! 😩😩 Jer većinu slika nema nigdje spremljenu....a svu robu izvlačiti i slikati opet.....ajoooojj!! 😨 Imam hrpu koja tek čeka slikanje,čekala vikend...i gle sad!! Oo muko,muko.....😬
2019 09 14
Cure, hajde budite realne: vrlo je vjerojatno da ce se stvari vratiti u normalu tek u ponedjeljak, sto je logicno jer je vikend i programeri uglavnom vikendom ne rade. Admin nije isto sto i programer, mind you. Admin obavijesti programera o problemu i onda isti odradi svoju magiju kroz dan-dva-tri. Krpice vam, ja vjerujem, nisu primarni izvor zarade i mislim da svi mozemo pricekati iduci tjedan da ponovno pocnemo uploadati oglase. A sto se tice izgubljenih slika, cak i ako se ne vrate, ponovno cete objaviti isti oglas i izbrisati stari. Slike - za boga miloga - spremajte negdje. Ako ih niste spremili, s novim, osvjezenim slikama mozda uspijete i brze prodati. Tako da pliz, samo bez nervoze ;) P.S. Tko prvi skuzi da je stranica proradila neka obavijesti ovdje da znamo :)
2019 09 14
I dalje ne radi nista,kad se vracamo u normalnu? Hvalaaaa :)
2019 09 14
Bok...i kaj je sa slikama na kraju....bit će vraćene ili ne???
2019 09 14
> Aredhel: > Cure, hajde budite realne: vrlo je vjerojatno da ce se stvari vratiti u normalu tek u ponedjeljak, sto je logicno jer je vikend i programeri uglavnom vikendom ne rade. Admin nije isto sto i programer, mind you. Admin obavijesti programera o problemu i onda isti odradi svoju magiju kroz dan-dva-tri. > Krpice vam, ja vjerujem, nisu primarni izvor zarade i mislim da svi mozemo pricekati iduci tjedan da ponovno pocnemo uploadati oglase. A sto se tice izgubljenih slika, cak i ako se ne vrate, ponovno cete objaviti isti oglas i izbrisati stari. Slike - za boga miloga - spremajte negdje. Ako ih niste spremili, s novim, osvjezenim slikama mozda uspijete i brze prodati. Tako da pliz, samo bez nervoze ;) > P.S. Tko prvi skuzi da je stranica proradila neka obavijesti ovdje da znamo :) U pravu si, tek nakon što sam postavila pitanje, vidjela sam tvoj post i slažem se
2019 09 14
> Aredhel: > Cure, hajde budite realne: vrlo je vjerojatno da ce se stvari vratiti u normalu tek u ponedjeljak, sto je logicno jer je vikend i programeri uglavnom vikendom ne rade. Admin nije isto sto i programer, mind you. Admin obavijesti programera o problemu i onda isti odradi svoju magiju kroz dan-dva-tri. Ovdje je problem šta ni ne postoje programeri tj. oni koji održavaju stranicu, jer je vlasnik ujedno i tehničar ,:(
2019 09 14
Eto,nema nijedne slike vise,cak ni avatare ne vidim na forumu,neznam ako je i vama tako...ugl nadajmo se u pon. Da ce se rijesiti konacno,jer ovako nema smisla ova stranica. Lp
2019 09 14
Meni su sad nestale sve slike sa profila?!? Pa koliko im treba da rijese problem?
2019 09 14
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 76