Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> NoirRouge: > Internacionalna postarina u hrv je 30 kn. Provizija koju Depop uzima je 10%, dakle ako je 100 kn uzimaju 10 kn. Jucer sam tek stavila dvije haljine jer mi mojekrpice vec pomalo idu na zivce. Ostavit cu sve stvari i tu, ali nije neka sreca to sto stvari nestaju, suma od laznih tagova itd. U biti je steta sto se korisnice nece prebaciti na neku drugu platformu jer bi se gazde ove sigurno potrudili vise da stranica (reklame) imaju manje pregleda. Hvala, da slazem se, bilo bi dobro kad bi se masovno pocele micati odavde, onda bi mozda mrdnili malo gazde. Ja sam takoder za sada stavila 3 artikla na Depop.
2019 09 15
> NoirRouge: > Internacionalna postarina u hrv je 30 kn. Provizija koju Depop uzima je 10%, dakle ako je 100 kn uzimaju 10 kn. Jucer sam tek stavila dvije haljine jer mi mojekrpice vec pomalo idu na zivce. Ostavit cu sve stvari i tu, ali nije neka sreca to sto stvari nestaju, suma od laznih tagova itd. U biti je steta sto se korisnice nece prebaciti na neku drugu platformu jer bi se gazde ove sigurno potrudili vise da stranica (reklame) imaju manje pregleda. Pozdrav, Kako saljete kad je samo 30kn pt?! Slala sam u Svedsku par puta i ispalo je cca 70ak kuna (tracking number).
2019 09 15
To netko hakira krpice? Nema pametnijeg posla....
2019 09 15
> MarijaVrcic: > Ovo trebaju vodit ljudi koji znaju svoj posao,a ne da ovaj kaos traje ovoliko dugo bez da se reagira. Sjećam se da su tehnički problemi postojali i prije, u vrijeme kad sam se registrirala na pr. (prije 5 godina); frustrira kad ne vidiš tuđe ili svoje slike, s tim da u mom profilu neke se slike čak i vide kad se stisne na "nevidljivu" sliku; uglavnom, nadam se da će se situacija poboljšati tj. da će krpice profunkcionirati kako treba. Ostale platforme za prodaju ili kupnju su mi nepoznate tj. ne koristim ih, osim Njuškala, ali krpice su mi draže iz više razloga.
2019 09 15
Umjesto da stvari idu na bolje,da se vidi kakav pomak u dovođenju ovog kaosa u red,tek sad mi nestalo i ono malo slika što je ostalo,profilna...,hjoooj
2019 09 15
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Pozdrav, molim vas možete li nam dostaviti odgovor jer slika još uvijek nema :/ Hvala!
2019 09 15
> Felis79: > Sad su Krpice postale kupovina na neviđeno u pravom smislu riječi. Ha ha , to je to! Što je najbolje sada više ni ja ne znam za koje su me stvari neke žene pitale jer naslov artikla glasi "platnene pelene" a takvih imam puno. I sad kojoj ženi što poslati, što raditi? :D Ne znam čudno je sve ovo, uvijek neki bugovi uvijek neki problemi...
2019 09 15
Ovo je samo točka na i katastrofa organizacije stranice. Definitivno ću potražiti alternativu. Idem škicnut depop
2019 09 15
Probala sam prodavati na Depopu i Poshmarku, ali vecina kupaca tamo ne zeli kupovati zbog toga sto nismo iz iste zemlje. Takoder postoji i str Vinted ali nema hrv verziju.
2019 09 15
Ima netko novosti kada će stranica nadoći? ,:(
2019 09 15
> Entoni: > Ima netko novosti kada će stranica nadoći? ,:( i mene zanima
2019 09 15
Admin2nd Cure, sad sam dobila mail da će se slike vratiti, nemojte ništa brisati i samo se strpite kao i uvijek u našim teškim krpičarskim vremenima, sve će bit ok! I nakon ove poruke kreće, kad će kad će, ima li novosti, zna li ko šta, čovjeće neugodno mi čitat više non stop isto . Pa žene, vikend je, uživajte s obitelji, kupajte se, plivate, šetajte, stranica će proradit, uvik proradi nakon par dana, neće sigurno brže proradit nakon što svako 10min dolazi komentar : Isuuuuseeee, nema slika ima li novosti kad će PRORADIT 😫 ? - Ni dica nisu tako dosadna kad nas pilaju oćemo li im kupit nešto na šta su se fiksirali🙄 I ja bi da radi upload ali ne radi, pratim temu neko će sigurno skužit zaboga da je proradilo ili će se Admin oglasit sa nečim konkretnim. Ponovimo, STRPLJENJA kao i UVIJEK i ČITANJE s razumijevanjem!
2019 09 15
Poštovana,krpice još uvijek ne funkcioniraju!Mozete li mi bar okvirno odgovoriti do kada će potrajati ovakvo stanje,lijepi pozdrav!> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema!
2019 09 15
> zo1102: > Admin2nd > Cure, sad sam dobila mail da će se slike vratiti, nemojte ništa brisati i samo se strpite kao i uvijek u našim teškim krpičarskim vremenima, sve će bit ok! > I nakon ove poruke kreće, kad će kad će, ima li novosti, zna li ko šta, čovjeće neugodno mi čitat više non stop isto . > Pa žene, vikend je, uživajte s obitelji, kupajte se, plivate, šetajte, stranica će proradit, uvik proradi nakon par dana, neće sigurno brže proradit nakon što svako 10min dolazi komentar : Isuuuuseeee, nema slika ima li novosti kad će PRORADIT 😫 ? - > Ni dica nisu tako dosadna kad nas pilaju oćemo li im kupit nešto na šta su se fiksirali🙄 > I ja bi da radi upload ali ne radi, pratim temu neko će sigurno skužit zaboga da je proradilo ili će se Admin oglasit sa nečim konkretnim. > Ponovimo, STRPLJENJA kao i UVIJEK i ČITANJE s razumijevanjem! Potpis na sve. Pojedine su toliko dosadne da mi je cisto neugodno citat. Pa imate li zivota osim krpica? Pola vas koristi tu frazu kad triba odgovorit na upit, a sad usrid vikenda tu pilate isto ka da vam zivot ovisi o krpicama i slikama. Vikend je i sigurno se nista nece rijesiti prije sljedeceg tjedna, tako da mozete prestat pilat s istim pitanjima i otvarat redom iste teme po forumu.
2019 09 15
Ova kupuje sve i vidljivo i nevidljivo. Samo joj se na mail javite. :') https://mojekrpice.hr/morrell65-321796
2019 09 15
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 76