Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> Melani013: > Može pomoć? > Osim što su mi slike nestale sad vidim i zašto,slika profila nije moja. > Ne kužim ni što je na slici :') > Kako je to moguće? umirem od smjeha i probudila sam djecu 🤣🤣🤣🤣🤣
2019 09 14
> Felis79: > Sad su Krpice postale kupovina na neviđeno u pravom smislu riječi. :')
2019 09 14
Meni se još drži jedna stranica slika - ne znam kojim čudom,ostalih nema.🥴
2019 09 14
Cure, jeste razmisljale o Depopu? Za sad aplikacija nije popularna u Hrvatskoj (bas zbog mojihkrpica), ali je super. Teze se dogadaju prijevare jer je placanje Paypalom, uz sto idu i osobni podatci, slike ne nestaju, postoji aplikacija...
2019 09 14
Dali je to hrvatska stranica? Kako se radi prodaja izvan hrv? Jer meni baca na engleskom > NoirRouge: > Cure, jeste razmisljale o Depopu? Za sad aplikacija nije popularna u Hrvatskoj (bas zbog mojihkrpica), ali je super. Teze se dogadaju prijevare jer je placanje Paypalom, uz sto idu i osobni podatci, slike ne nestaju, postoji aplikacija...
2019 09 14
> hellokitty:3: > Dali je to hrvatska stranica? Kako se radi prodaja izvan hrv? Jer meni baca na engleskom > > NoirRouge: > > Cure, jeste razmisljale o Depopu? Za sad aplikacija nije popularna u Hrvatskoj (bas zbog mojihkrpica), ali je super. Teze se dogadaju prijevare jer je placanje Paypalom, uz sto idu i osobni podatci, slike ne nestaju, postoji aplikacija... I mene zanima, isla sam sad bacit oko malo
2019 09 14
> Melani013: > Može pomoć? > Osim što su mi slike nestale sad vidim i zašto,slika profila nije moja. > Ne kužim ni što je na slici :') > Kako je to moguće? Pa dječija kuštrava kosica :')
2019 09 14
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Dobar dan! Još uvijek mi se fotografije nisu vratile...Dali se zna,makar otprilike, do kad će ovo trajati??Tnx!
2019 09 14
> Aredhel: > Cure, hajde budite realne: vrlo je vjerojatno da ce se stvari vratiti u normalu tek u ponedjeljak, sto je logicno jer je vikend i programeri uglavnom vikendom ne rade. Admin nije isto sto i programer, mind you. Admin obavijesti programera o problemu i onda isti odradi svoju magiju kroz dan-dva-tri. > Krpice vam, ja vjerujem, nisu primarni izvor zarade i mislim da svi mozemo pricekati iduci tjedan da ponovno pocnemo uploadati oglase. A sto se tice izgubljenih slika, cak i ako se ne vrate, ponovno cete objaviti isti oglas i izbrisati stari. Slike - za boga miloga - spremajte negdje. Ako ih niste spremili, s novim, osvjezenim slikama mozda uspijete i brze prodati. Tako da pliz, samo bez nervoze ;) > P.S. Tko prvi skuzi da je stranica proradila neka obavijesti ovdje da znamo :) Istina
2019 09 14
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Pozdrav i vama koliko vidim jos uvijek nema slika odjece na mom profilu,,niti se mogu ucitavati nove krpice niti razgovori funkcioniraju,sto se dogadja i do kada ce tako biti?Hvala
2019 09 14
Uz skoro sve na profilu da je bez slika, kao i svima ovdje.. također su mi i tuđe slike u mojim objavama na par artikla..🙄....nekome još???
2019 09 14
> NoirRouge: > Cure, jeste razmisljale o Depopu? Za sad aplikacija nije popularna u Hrvatskoj (bas zbog mojihkrpica), ali je super. Teze se dogadaju prijevare jer je placanje Paypalom, uz sto idu i osobni podatci, slike ne nestaju, postoji aplikacija... Depop je odlican,ne prodajem tamo,ali sam kupila toliko odlicnih jeftinih stvari od cura iz Engleske :)
2019 09 14
> LorenaSustar: > > NoirRouge: > > Cure, jeste razmisljale o Depopu? Za sad aplikacija nije popularna u Hrvatskoj (bas zbog mojihkrpica), ali je super. Teze se dogadaju prijevare jer je placanje Paypalom, uz sto idu i osobni podatci, slike ne nestaju, postoji aplikacija... > Depop je odlican,ne prodajem tamo,ali sam kupila toliko odlicnih jeftinih stvari od cura iz Engleske :) Kako ide sa postarinom. ? Evo sam se taman prijavila i napravila profil tamo, ali sam stavila za regiju samo Hr jer ne znam kako ide sa postarinom i isplati li se ako je velika.
2019 09 14
Joj ako se slike obrisu bit ce koma,a i promocije uplatila a tko zna dal ce proradit😏,tj nemam sto.označit kad ničega nema,bas gadno.Nadajmo se najboljem ishodu✊
2019 09 14
> Nika984: > Kako ćete riješiti pitanje kupljenih usluga? > Što s ekipom koja je uredno platila oglašavanje posebnih artikala ovih dana, a ne može ih se vidjeti? > Što s nama koji smo također uredno platili i tek nam se trebaju oglasiti posebni artikli? Osobno ću pokušati samo editirati slike, ali je li to ispravno rješenje? Da,i mene muce ista pitanja.
2019 09 14
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 76