Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> gitadevi: > Jeste li vi normalne?! > Hvala. To se i ja pitam :-) a sa svakim novim upadom "gdje su slike? kad će se vratiti?" dobijem nedvosmislen odgovor :)
2019 09 18
o boze sacuvaj
2019 09 18
> SummerBrezee: > > sonja90: > > > SummerBrezee: > > > Draga korisnice, kad Vam se budem obratila, onda mi odgovorite. > > > Moje pitanje je bilo upuceno adminu i od iste sam dobila odggovor. Zasto Vi rezite kad Vam niko ne staje na rep? > > > Kad me bude zanimalo Vase misljenje/savjet/preporuka/proizvod javim Vam. > > > > > > A ako ste neurozni postoji nacin da se malko relaksirate... jel Vam jos nesto trebam objasnit? > > Forum je javan i svaka ima pravo napisati što želi. > > A možda je i moj upis skretanje pozornosti adminki, ne tebi. Zašto?! Zato što je maltretiraju istim pitanjima osobe koje su u startu za brisanje/blok. Čitaj što piše ranije, bit će vraćene usluge kao i slike. I meni su porbisane, so what, stavila druge artikle koji su ostali, svi su na prodaju svakako i adio. > Kako ste mudri.... wow... di se uzgajaju takve kao Vi? > Kad narastem ja bih zeljela biti sonja90.... > Daj zeno sjasi.... Profili sa laznim tagovima i slikama s neta koje su prva slika u oglasu su za blokadu. To sta ste prije doslovno 5 min nabrzinu prepravljali tagove(al zajebala vas ta slika koja se trenutno nece da makne radi problema sa stranicom) vam ne daje za pravo da se bahatite po forumu a itekako ste krivi.
2019 09 18
Treba otvoriti novu temu Kad ce se vidjeti slike? Mozda se presele tamo s pitanjima.
2019 09 18
Zašto da se otvori nova tema ''kad će se vidjeti slike'' ako se ova tema zove NESTALE FOTKE... Ove koje omalovažavaju i sprdaju ''nepismene'' što ne čitaju naslov teme i sto puta isto pitaju, također zatrpavaju temu svojim pametovanjem. Pravi kokošinjac :D
2019 09 18
15-ak stranica unazad sam mislila da se žene za*ebavaju sa pitanjima ali sada nisam vise sigurna jer ovo je nemoguce. Doslovno ne moras niti postove citati, apsolutno ti je sve objašnjeno u NASLOVU. DA, vratit ce se slike - ROK, do kraja tjedna. I sad ce post-dva ispod moga opet biti: JoOoOoOoj ne moze mi uploadati a ni slike mi se ne vide. Recite mi da li da ih brišem i kada se to misli popraviti?!?!b??? Kao sto je netko vec spomenuo, ja bih počela blokirati sve ove nenormalne sto pitaju ista pitanja i nakon 30 stranica. Uzasno
2019 09 18
> DeaBmk: > Zašto da se otvori nova tema ''kad će se vidjeti slike'' ako se ova tema zove NESTALE FOTKE... > Ove koje omalovažavaju i sprdaju ''nepismene'' što ne čitaju naslov teme i sto puta isto pitaju, također zatrpavaju temu svojim pametovanjem. > Pravi kokošinjac :D Ma neka si nam ti rekla. Tvoj komentar ne zatrpava, jer ti ne pametuješ.
2019 09 18
> gitadevi: > > DeaBmk: > > Zašto da se otvori nova tema ''kad će se vidjeti slike'' ako se ova tema zove NESTALE FOTKE... > > Ove koje omalovažavaju i sprdaju ''nepismene'' što ne čitaju naslov teme i sto puta isto pitaju, također zatrpavaju temu svojim pametovanjem. > > Pravi kokošinjac :D > Ma neka si nam ti rekla. Tvoj komentar ne zatrpava, jer ti ne pametuješ. haha zatrpava i moj, znam. Ne pametujem, samo se malo opustite i ne nervirajte se oko gluposti. :D
2019 09 18
> nefertiti111: > > SummerBrezee: > > > sonja90: > > > > SummerBrezee: > > > > Draga korisnice, kad Vam se budem obratila, onda mi odgovorite. > > > > Moje pitanje je bilo upuceno adminu i od iste sam dobila odggovor. Zasto Vi rezite kad > > > Forum je javan i svaka ima pravo napisati što želi. > > > A možda je i moj upis skretanje pozornosti adminki, ne tebi. Zašto?! Zato što je maltretiraju istim pitanjima osobe koje su u startu za brisanje/blok. Čitaj što piše ranije, bit će vraćene usluge kao i slike. I meni su porbisane, so what, stavila > Profili sa laznim tagovima i slikama s neta koje su prva slika u oglasu su za blokadu. To sta ste prije doslovno 5 min nabrzinu prepravljali tagove(al zajebala vas ta slika koja se trenutno nece da makne radi problema sa stranicom) vam ne daje za pravo da se bahatite po forumu a itekako ste krivi. Hvala Vam na informaciji da mi prva slika ne smije biti s neta. To nisam bila upoznata i svakako cu prepraviti kad i ako stranica dodje sebi. Ne razumijem cime sam Vas uvrijedila ako sam pitala adminku sto ce biti s placenim oglasima, pa ste osjetili potrebu da mi pisete patonizirajuci. Al nije svako zlo za zlo. Dobila sam info koji nisam znala... Ne znam zasto je cudno da pitam za svojih 15 kn. To su moji novci i drzim da imam pravo pitat za njih. Vjerovali ili ne nekome je to lijepi iznos. Kruh, mlijeko i banane npr... ok, mozda je postojao odgovor, ali ga nisam procitala jel mi se nije dalo vrtit 36 stranica... ako je to moj grijeh onda se ispricavam od srca svima koje sam uvrijedila, kao i adminki ako sam je zatrpala. Vama svakako hvala na korisnoj info..
2019 09 18
> DeaBmk: > > gitadevi: > > > DeaBmk: > > > Zašto da se otvori nova tema ''kad će se vidjeti slike'' ako se ova tema zove NESTALE FOTKE... > > > Ove koje omalovažavaju i sprdaju ''nepismene'' što ne čitaju naslov teme i sto puta isto pitaju, također zatrpavaju temu svojim pametovanjem. > > > Pravi kokošinjac :D > > Ma neka si nam ti rekla. Tvoj komentar ne zatrpava, jer ti ne pametuješ. > haha zatrpava i moj, znam. Ne pametujem, samo se malo opustite i ne nervirajte se oko gluposti. :D ;)
2019 09 18
Jel se sjetio tko pitati misli li se na kraj tjedna kao radnog tjedna u petak ili kraj tjedna kao nedjelja? Bit ću razočarana ako nije. :'(
2019 09 18
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Aaaa,sva sreca...ja vec tri dana ludimmmmm
2019 09 18
> Nocturama: > Jel se sjetio tko pitati misli li se na kraj tjedna kao radnog tjedna u petak ili kraj tjedna kao nedjelja? > Bit ću razočarana ako nije. :'( ahahahaahahahaahaha...super :) Plus, ako je nedjelja kraj, jel onda ponedjeljak nov početak?...ah, koliko mogućnosti za nove upite..otkad nema slika ova stranica je kudikamo zabavnija
2019 09 18
Admin2nd Dakle, napisat ću i na ovu stranicu pa će neke korisnice i pročitati - svježe novosti su da će kvar biti otklonjen ovaj tjedan i da je hardversko rješenje za slike u pripremi. Valjda novi server ili tako nešto. U svakom slučaju, ne brišite ništa tj možete pobrisati prodane artikle i pričekajte još koji dan (max 5 do nedjelje, ali neće biti do tada). PUSA. Ovako je pisala prije nekih 22sata. Ja bih se usudila to prevest, najmanje do ponedjeljka nema slika,novih ni starih.
2019 09 18
dakle mi sa slikama imamo monopol :') :') :') može. potpisujem. sudac sviraj kraj :')
2019 09 18
1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 76