Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

:') :') :') :') ovo je bolje od tv-a :') :')
2019 09 19
nisam se ovak dobro zabavljala na forumu ne pamtim - to 'ko ono: "jučer mi nestalo interneta, pa sam proveo vrijeme u razgovoru sa obitelji – fini neki ljudi" :')
2019 09 19
Oće li se slike sa profila vratitit ili? I nemogu još uvijek uploudat slike..
2019 09 19
> Ivonaroko: > Oće li se slike sa profila vratitit ili? I nemogu još uvijek uploudat slike.. Jeste procitali naziv teme? sve pise velikim slovima
2019 09 19
> kozmetika88: > > Ivonaroko: > > Oće li se slike sa profila vratitit ili? I nemogu još uvijek uploudat slike.. > Jeste procitali naziv teme? > sve pise velikim slovima za one koji žele znati više :s NESTALE FOTKE - VRAĆAJU SE DO KRAJA TJEDNA, UPLOAD JE UGAŠEN!
2019 09 19
Ja mislim da trolaju krpičarke, ili moj mozak ne može shvatit da netko toliko površan, slijep, bedast može bit, u naslovu teme sve piše, na 40 stranica sve piše...nije mi jasno
2019 09 19
mislim da su to leđit pitanja a ne trolanje - ljudi su lijeni, npr. jučer me zove ženska za oglas preko njuškala i pita me dimenzije (sve u oglasu napisano), ja je pitam jel pročitala oglas, a ono mrtva-ladna kaže ne, lakše mi je ovako nazvat pa da ne moram čitati ,:) možda je zato panika što fale fotke - ljudi moraju čitati oglase buahahahahahah :')
2019 09 19
> kozmetika88: > > Ivonaroko: > > Oće li se slike sa profila vratitit ili? I nemogu još uvijek uploudat slike.. > Jeste procitali naziv teme? > sve pise velikim slovima Jeste vi? To stoji od prošlog tjedna.. Znači već su trebale biti vraćene.. Ne mogu svi čitati 41 stranicu foruma..
2019 09 19
> Bobana12: > > kozmetika88: > > > Ivonaroko: > > > Oće li se slike sa profila vratitit ili? I nemogu još uvijek uploudat slike.. > > Jeste procitali naziv teme? > > sve pise velikim slovima > Jeste vi? To stoji od prošlog tjedna.. Znači već su trebale biti vraćene.. > Ne mogu svi čitati 41 stranicu foruma.. ne morate čitati svih 40 stranica, ali da ste barem zadnje 2-3 pogledali, zaista je sve više nego lijepo pojašnjeno: Admin2nd Dakle, napisat ću i na ovu stranicu pa će neke korisnice i pročitati - svježe novosti su da će kvar biti otklonjen ovaj tjedan i da je hardversko rješenje za slike u pripremi. Valjda novi server ili tako nešto. U svakom slučaju, ne brišite ništa tj možete pobrisati prodane artikle i pričekajte još koji dan (max 5 do nedjelje, ali neće biti do tada). PUSA. p.s. tema je otvorena prije 6 dana, ali joj je admin naknadno izmjenio naslov kako se ne bi svakih 10 minuta postavljala pitanja vezano za slike i upload. lp
2019 09 19
Ma idući put kad se desi isto, još najmanje mjesec dana nek se popravlja..
2019 09 19
> PretrpaniOrmar: > nisam se ovak dobro zabavljala na forumu ne pamtim - to 'ko ono: > "jučer mi nestalo interneta, pa sam proveo vrijeme u razgovoru sa obitelji – fini neki ljudi" :') Ova je dobra 🤣🤣🤣🤣
2019 09 19
Neka ste se vi mene uhvatili :) > LaraNenadovic: > > Irena1919: > > > Evoimene: > > > > LaraNenadovic: > > > > > ivagabrijela: > > > > > Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋 > > > > u potpunosti se slazem, ne znam stvarno koja je poanta imati artikle na profilu koje ne posjedujes vise. Što da bi pokazala kakve robe si imala? 😂 > > > Taj dio ne kužim ni ja uopće...kliknem na profil i prvo trebam izlistati 649 stranica slika na kojima piše PRODANO... Ne kužim čemu... > > Kao na primjer ovaj , samo kod nje imamo cca 50 prodanih artikala- -- > > https://mojekrpice.hr/tempera24-319513?page=4& > > ja se ispričavam krpičarki šta joj stavljam profil , al kad mi zbilja ovo nije jasno ...daj si ženo pobriši prodane artikle!!! > evo rijesena stvar 😂
2019 09 19
> PretrpaniOrmar: > mislim da su to leđit pitanja a ne trolanje - ljudi su lijeni, npr. jučer me zove ženska za oglas preko njuškala i pita me dimenzije (sve u oglasu napisano), ja je pitam jel pročitala oglas, a ono mrtva-ladna kaže ne, lakše mi je ovako nazvat pa da ne moram čitati ,:) > možda je zato panika što fale fotke - ljudi moraju čitati oglase buahahahahahah :') Haha, pa da, ima nešto i u tome Ovdje mi se također događa da pitaju mjere ili tipa materijal obleke, a sve u oglasu piše :)
2019 09 19
Molim vas, bavite se svojim profilom.. hvala :) > Irena1919: > > Evoimene: > > > LaraNenadovic: > > > > ivagabrijela: > > > > Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋 > > > u potpunosti se slazem, ne znam stvarno koja je poanta imati artikle na profilu koje ne posjedujes vise. Što da bi pokazala kakve robe si imala? 😂 > > Taj dio ne kužim ni ja uopće...kliknem na profil i prvo trebam izlistati 649 stranica slika na kojima piše PRODANO... Ne kužim čemu... > Kao na primjer ovaj , samo kod nje imamo cca 50 prodanih artikala- -- > https://mojekrpice.hr/tempera24-319513?page=4& > ja se ispričavam krpičarki šta joj stavljam profil , al kad mi zbilja ovo nije jasno ...daj si ženo pobriši prodane artikle!!!
2019 09 19
> amparo: > > PretrpaniOrmar: > > mislim da su to leđit pitanja a ne trolanje - ljudi su lijeni, npr. jučer me zove ženska za oglas preko njuškala i pita me dimenzije (sve u oglasu napisano), ja je pitam jel pročitala oglas, a ono mrtva-ladna kaže ne, lakše mi je ovako nazvat pa da ne moram čitati ,:) > > možda je zato panika što fale fotke - ljudi moraju čitati oglase buahahahahahah :') > Haha, pa da, ima nešto i u tome > Ovdje mi se također događa da pitaju mjere ili tipa materijal obleke, a sve u oglasu piše :) ista stvar, dakle....ono, oglasi mi ko izvadak iz enciklopedije izgledaju ,:) pojašnjenja, gdje sam, šta sam, šta je uključeno, gdje je primopredaja, kako šaljem,koja veličina. širina, samo što ne napišam koliko je ljudi bilo ispred mene dok sam to kupovala :')
2019 09 19
1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 ... 76