Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Ajde jedno pitanje, znam da nije tema, ali ipak: Dakle, prošli tjedan sam pitala korisnicu za primopredaju tunike koju prodaje, obje smo iz Zagreba. Nije mogla i uplatim joj za tuniku 70+20 za pt. Tuniku preuzmem, ona poderana i rukom ušivana, užas živi. Odmah se javljam, kulturno da je poderan artikl i da joj ne mogu poslati sliku jer upload ne radi,da mi se javi na mob da joj pošaljem i molim povrat novaca +pt za slanje nazad. Javlja se, odmah na sve 4, štampanim slovima, da nije ona to vidjela, da je dobila na poklon, ali je njoj uska pa prodaje. Ali eto ako ja tako tvrdim da će vratiti novac. Opet joj govorim ljubazno da dozvoljavam možda nije primijetila ali da se javi poslat ću joj slike. Ne odgovara ništa na to, niti jučer cijeli dan. Navečer joj napišem je li vidjela moje poruke, uplatila novce? Vraća danas samo da je uplatila. I jest ali samo koliko i ja njoj, bez pt za nazad. Bit ću fer i paket joj šaljem preporučeno o svom trošku, a njoj sam napisala da bi bilo fer da je i pt uplatila jer joj vraćam artikl koji je oštećen. Što mislite o ovome? Napominjem da se radi o korisnici sa 893 povratne i nije mi padalo na pamet sumnjati. Artikl je oglašavala kao nov i nenošen. Sve slike imam.
2019 09 18
> Jasna2709: > Ajde jedno pitanje, znam da nije tema, ali ipak: Dakle, prošli tjedan sam pitala korisnicu za primopredaju tunike koju prodaje, obje smo iz Zagreba. Nije mogla i uplatim joj za tuniku 70+20 za pt. Tuniku preuzmem, ona poderana i rukom ušivana, užas živi. Odmah se javljam, kulturno da je poderan artikl i da joj ne mogu poslati sliku jer upload ne radi,da mi se javi na mob da joj pošaljem i molim povrat novaca +pt za slanje nazad. Javlja se, odmah na sve 4, štampanim slovima, da nije ona to vidjela, da je dobila na poklon, ali je njoj uska pa prodaje. Ali eto ako ja tako tvrdim da će vratiti novac. Opet joj govorim ljubazno da dozvoljavam možda nije primijetila ali da se javi poslat ću joj slike. Ne odgovara ništa na to, niti jučer cijeli dan. Navečer joj napišem je li vidjela moje poruke, uplatila novce? Vraća danas samo da je uplatila. I jest ali samo koliko i ja njoj, bez pt za nazad. Bit ću fer i paket joj šaljem preporučeno o svom trošku, a njoj sam napisala da bi bilo fer da je i pt uplatila jer joj vraćam artikl koji je oštećen. > Što mislite o ovome? > Napominjem da se radi o korisnici sa 893 povratne i nije mi padalo na pamet sumnjati. Artikl je oglašavala kao nov i nenošen. Sve slike imam. Napisati neutralnu dok ne vrati i poštarinu? O.o
2019 09 18
> Jasna2709: > Ajde jedno pitanje, znam da nije tema, ali ipak: Dakle, prošli tjedan sam pitala korisnicu za primopredaju tunike koju prodaje, obje smo iz Zagreba. Nije mogla i uplatim joj za tuniku 70+20 za pt. Tuniku preuzmem, ona poderana i rukom ušivana, užas živi. Odmah se javljam, kulturno da je poderan artikl i da joj ne mogu poslati sliku jer upload ne radi,da mi se javi na mob da joj pošaljem i molim povrat novaca +pt za slanje nazad. Javlja se, odmah na sve 4, štampanim slovima, da nije ona to vidjela, da je dobila na poklon, ali je njoj uska pa prodaje. Ali eto ako ja tako tvrdim da će vratiti novac. Opet joj govorim ljubazno da dozvoljavam možda nije primijetila ali da se javi poslat ću joj slike. Ne odgovara ništa na to, niti jučer cijeli dan. Navečer joj napišem je li vidjela moje poruke, uplatila novce? Vraća danas samo da je uplatila. I jest ali samo koliko i ja njoj, bez pt za nazad. Bit ću fer i paket joj šaljem preporučeno o svom trošku, a njoj sam napisala da bi bilo fer da je i pt uplatila jer joj vraćam artikl koji je oštećen. > Što mislite o ovome? > Napominjem da se radi o korisnici sa 893 povratne i nije mi padalo na pamet sumnjati. Artikl je oglašavala kao nov i nenošen. Sve slike imam. ne salji joj nazad dok ne nadoplati za postarinu nazad.
2019 09 18
zvoni mi poznato kao da se još netko unazada dan-dva žalio na korisnicu sa preko 800 pozitivnih....
2019 09 18
> PretrpaniOrmar: > zvoni mi poznato kao da se još netko unazada dan-dva žalio na korisnicu sa preko 800 pozitivnih.... To sam bila ja.. Čekajući rasplet i evo to je to što je bilo.. Ma već sam joj poslala nazad, ali sam joj poslala poruku da nije fer od nje..
2019 09 18
Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋
2019 09 18
> ivagabrijela: > Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋 u potpunosti se slazem, ne znam stvarno koja je poanta imati artikle na profilu koje ne posjedujes vise. Što da bi pokazala kakve robe si imala? 😂
2019 09 18
> LaraNenadovic: > > ivagabrijela: > > Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋 > u potpunosti se slazem, ne znam stvarno koja je poanta imati artikle na profilu koje ne posjedujes vise. Što da bi pokazala kakve robe si imala? 😂 S ovim se slažem potpuno....isto kao i one koje imaju 10 oglasa od 1 artikla pa tako od svih po redu...čemu? ako ponovo objavljuješ artikl da ti bude svježiji, onda izbriši stari oglas...
2019 09 18
Zahvaljujem se, sretna sam sto ce se fotke vratiti i nove moci uplodati.
2019 09 18
> LaraNenadovic: > > ivagabrijela: > > Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋 > u potpunosti se slazem, ne znam stvarno koja je poanta imati artikle na profilu koje ne posjedujes vise. Što da bi pokazala kakve robe si imala? 😂 Taj dio ne kužim ni ja uopće...kliknem na profil i prvo trebam izlistati 649 stranica slika na kojima piše PRODANO... Ne kužim čemu...
2019 09 18
I ja se slažem da prodane artikle treba obrisati. Ja svoje brisem cim ih kupac preuzme.
2019 09 18
> Evoimene: > > LaraNenadovic: > > > ivagabrijela: > > > Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋 > > u potpunosti se slazem, ne znam stvarno koja je poanta imati artikle na profilu koje ne posjedujes vise. Što da bi pokazala kakve robe si imala? 😂 > Taj dio ne kužim ni ja uopće...kliknem na profil i prvo trebam izlistati 649 stranica slika na kojima piše PRODANO... Ne kužim čemu... Kao na primjer ovaj , samo kod nje imamo cca 50 prodanih artikala- -- https://mojekrpice.hr/tempera24-319513?page=4& ja se ispričavam krpičarki šta joj stavljam profil , al kad mi zbilja ovo nije jasno ...daj si ženo pobriši prodane artikle!!!
2019 09 18
Smatram da nije u redu od Vas što prozivate navedenu "krpičarku" jer je relativno nova i te artikle je prodala unatrag 2 tjedna tako da postoji velika mogućnost da ih još sve korisnice nisu ni primile...i ja sam jedna od njih pa znam... ;)
2019 09 18
> Dudule: > Zahvaljujem se, sretna sam sto ce se fotke vratiti i nove moci uplodati. o:) o:) o:) ;) :) :D x-) :") :") :*
2019 09 18
> Irena1919: > > Evoimene: > > > LaraNenadovic: > > > > ivagabrijela: > > > > Dok se ceka ponovno pokretanje, dajte zene obrisite davno prodane artikle...preglednosti radi...😉👋 > > > u potpunosti se slazem, ne znam stvarno koja je poanta imati artikle na profilu koje ne posjedujes vise. Što da bi pokazala kakve robe si imala? 😂 > > Taj dio ne kužim ni ja uopće...kliknem na profil i prvo trebam izlistati 649 stranica slika na kojima piše PRODANO... Ne kužim čemu... > Kao na primjer ovaj , samo kod nje imamo cca 50 prodanih artikala- -- > https://mojekrpice.hr/tempera24-319513?page=4& > ja se ispričavam krpičarki šta joj stavljam profil , al kad mi zbilja ovo nije jasno ...daj si ženo pobriši prodane artikle!!! o tome pišem već 2 dana, obrišite prodane stvari, imate vremena napretek trenutno. :D čemu slike nečeg kaj više nije u ponudi. a ima više takvih..
2019 09 18
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 ... 76