Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

Cure, bila sam na otoku i nisam imala neta za sve to, dakle kontakt mail radi besprijekorno! To je službeni način komunikacije btw!!
2019 09 13
ako ste jedini admin na stranicii onda ste trebali staviti nekakvu obavijest da fejs i krpice ne primaju poruke vise, samo mail, a ne ostavit samo tako stranicu i onda tvrdit ovo je sluzbeni nacin. okej da, prvobitno ima na krpicama i mozete ocekivati da ce vamo biti najvise poruka
2019 09 13
> Admin2nd: > Kako vlasniku govoriti protiv vlasnika? o:) Ne bih to nazvala ružnim govorom. Znam da to nije lako, ali bilo bi super kada bismo se mogli složiti za neke nove ideje, a vi ih prenijeti njima. Mislim da bi to bio samo bonus za vas. Prvo uvesti više administatora - neke žene sa foruma su rekle da bi to radile u slobodno vrijeme. Jedan zadužen za inbox, drugi za lažno tagiranje i slično. Bilo bi super kada bi postojala aplikacija, vidjeli bismo odmah kada bi došle poruke pošto mailovi kasne i ne bi se trebali svako malo prijavljivati. Isto tako da se kod aplikacije moraju obavezno unijeti više podataka, prevara bi bilo manje. Vjerujem da onda ne bi bilo ovakvih padova sustava, ako ne i bez poteškoća.
2019 09 13
Ne može se još uvijek napraviti upload niti slike niti novog artikla.
2019 09 13
> Tralala0060: > > Admin2nd: > > Kad tehnička služba riješi problem i opet uključi mogućnost uploada. > Wow, ne bismo to nikad sami zaključili! Dan, dva, tjedan, okoprilike?! Promjenite tu tehničku službu, vrijeme je odavno! Ja se ispričavam ako sam bezobrazna, ali stranica je u totalnom kaosu i raspadu i nismo puni razumijevanja što ponovo moramo trošiti vrijeme da poslikamo sve živo, koje je većini kao i meni pospremljeno i vakumirano, da bi se stranica rušila svaka 2 mjeseca. > Edit: Adminka, znam da nije to na vama, ali barem vi možete kontaktirati i riješiti s nadležnima ove probleme koje imamo i ova stranica bi se mogla puno bolje urediti, čak i napraviti aplikaciju. Ovo s inboxom ne bih komentirala uopće... Stranica je stvarno zastarjela i jako loše funkcionira, slažem se s komentarom gore. Inbox ne moram ni komentirati...
2019 09 13
> bluebunny: > Ne može se još uvijek napraviti upload niti slike niti novog artikla. Pa strpite se, tehnicari rade na tom.
2019 09 13
Ovo je vrh! Doslovno su mi sve fotke otišle- ali samo prve ostale. Jeeeeee Cure jeli vrijeme za neku novu stranicu? 😭😭😭😭
2019 09 13
Ja sam ujutro maknula iz omiljenih sve sto je ostalo bez slika, al sad vidim da opet imam toga bez slika u omiljenima, ocito i dalje nestaju.
2019 09 13
Meni od jucer nisu nestajale slike, ni moje ni ove u omiljenima. 🤷🏼‍♀️
2019 09 13
Stranicu uopće neću komentirati jer nema smisla, ali cure, zašto brišete stvari iz omiljenih? Za par dana će se situacija stabilizirati, i ako ne bude slika, znate po opisu što je i to vam je kontakt sa prodavačem, ako baš želite kupiti tu odjeću zamolite još slika i rješeno..
2019 09 13
Kako ćete riješiti pitanje kupljenih usluga? Što s ekipom koja je uredno platila oglašavanje posebnih artikala ovih dana, a ne može ih se vidjeti? Što s nama koji smo također uredno platili i tek nam se trebaju oglasiti posebni artikli? Osobno ću pokušati samo editirati slike, ali je li to ispravno rješenje?
2019 09 13
Draga Adminko, mi vas u potpunosti razumijemo ali pokusajte razumijeti i vi nas.. Jedna korisinica jee jucer imala odlican prjedlog- da se korištenje portala naplaćuje 5 ili 10 kn mjesečno, dovoljno novca za 2 admina te da se pravila postrože. Možda bi uspjeli rješiti ovaj kaos, suzbiti pljačke i neozbiljne kupce i prodavače....Ovako nažalost stvari idu samo sve gore i gore....
2019 09 13
> gitadevi: > > Admin2nd: > > Pozdrav svima, > > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > > Ispričavamo se zbog nastalog problema! > Ženijal, živa si i prisutna. Vjerujem da ti onda neće biti teško svratiti na moj profil i obrisati mi nezasluženu negativnu i neutralnu, što te više od dva mjesea molim u više navrata. Izbrisat ce, i ja sam cekala mjesec, dva.
2019 09 13
> furMadchen: > Ovo je vrh! > Doslovno su mi sve fotke otišle- ali samo prve ostale. > Jeeeeee > Cure jeli vrijeme za neku novu stranicu? 😭😭😭😭 Koju novu stranicu? Postoji li nešto slično?
2019 09 13
Hoce li se slike vratiti?
2019 09 13
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 76