Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> josipa234: > > AnaDidovic00: > > Kada ce ponovno stranica funkcionirati? 😭 > To se i ja pitam, trebaju mi neke stvari a ništa ne mogu nać niti vidit To ti je kao da kupuješ mačka u vreći.
2019 09 13
Meni ne zeli ucitati niti jednu sliku koju sam planirala poslati u poruke 😣😣
2019 09 13
> Mihaela1313: > Sramite se admini, ako niste sposobni dajte stranicu u druge ruke Kakve pa veze admini imaju s problemom stranice?
2019 09 13
> Shoppingholic2: > > gitadevi: > > > Admin2nd: > > > Pozdrav svima, > > > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > > > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > > > Ispričavamo se zbog nastalog problema! > > Ženijal, živa si i prisutna. Vjerujem da ti onda neće biti teško svratiti na moj profil i obrisati mi nezasluženu negativnu i neutralnu, što te više od dva mjesea molim u više navrata. > Izbrisat ce, i ja sam cekala mjesec, dva. Kakva je svrha vašeg komentara? Da je to u redu jer ste i vi čekali mjesec dva?
2019 09 13
> Admin2nd: > Pozdrav svima, > Kao što vidite nestala je hrpa fotki sa sajta, a tehnička je služba isključila mogućnost uploada kako nebi došlo do novih zavrzlama. > Ovakvo će stanje potrajati barem do sutra. > Ispričavamo se zbog nastalog problema! Hvala adminu!!
2019 09 13
https://mojekrpice.hr/items/odjeca/5865576/suknja-svijetlo-smeda-naborana-sa-cifom Čija je ovo haljina? Molim vlasnicu da se javi, fotka je upala u moj ormar. :')
2019 09 13
Hoće li se nestale slike vratiti ili moramo ponovno sve slikati? Molim konkretan odgovor 😊
2019 09 13
Blago vama, devojke. Mi na srpskom sajtu nemam pojma šta se dešava, nemamo ni jednu sliku. Vama admin bar javi, naš admin se nije oglasio mesecima. 😊
2019 09 13
Drage ženice...administrator nema veze s tehničkom stranom stranice, za nju su zaduženi programeri. Vraćanje fotki ovisi o više faktora, a samo ako su svi popravljivi, fotke mogu biti vraćene. Čuvajte ubuduće svoje fotografije za Krpice u jednoj mapi, tako će vam biti lakše kad se dogodi drama. Da administrator zna kada će sve proraditi, odavna bi već napisao odgovor. Dok stranica ne proradi, bavite se nekim drugim, lijepim stvarima :") Laka vam noć, ma gdje bile o:)
2019 09 13
Meni su nestale kompletno sve fotografije, a na nekima je upload tuđih fotografije koji nemaju veze s artiklom koji prodajem. Jednako tako i profilna slika- V.Gorica- Robna kuća?! Šta je to? Nadam se da će se problem uskoro riješiti. Doista bi trebali poraditi na tehničkoj strani web stranice.
2019 09 13
> sanjaurban: > Drage ženice...administrator nema veze s tehničkom stranom stranice, za nju su zaduženi programeri. Vraćanje fotki ovisi o više faktora, a samo ako su svi popravljivi, fotke mogu biti vraćene. Čuvajte ubuduće svoje fotografije za Krpice u jednoj mapi, tako će vam biti lakše kad se dogodi drama. Da administrator zna kada će sve proraditi, odavna bi već napisao odgovor. Dok stranica ne proradi, bavite se nekim drugim, lijepim stvarima :") Laka vam noć, ma gdje bile o:) Poučena dugogodišnjim iskustvom ja imam na kompu mapu 'krpice' gdje čuvam fotke dok ne prodam artikal... Svejedno je gnjavaža sve ponovo postavljati, ali barem ne moram opet sve vaditi i fotkati😅😵
2019 09 13
Haos
2019 09 13
Ima li kakvih novotarija????
2019 09 13
Samo da oglasi ne pocnu nestajat. Poslikat cu sve opet ako treba, ali ne da mi se opet sve mjerit. 😅 Jedva cekam da se vrate normalne krpice!
2019 09 13
> Melani013: > Može pomoć? > Osim što su mi slike nestale sad vidim i zašto,slika profila nije moja. > Ne kužim ni što je na slici :') > Kako je to moguće? 😂😂😂😂😂 Što ti je ovo na profilnoj? Neman nekakva😂😂😂 Neke slike u omiljenima su mi se vratile...a u nas je jos i dobro, rs krpice nemaju nikakvih slika, cak ni avatare. https://mojekrpice.rs/forum/t/514159/kako-je-moguce-da-su-nestale-sve-slike-sa-sajta
2019 09 14
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 76