Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

zašto se nitko ne želi mijenjati??

[:tuzan]
2013 09 26
Ja želim ali nitko neče i svi odustanu na kraju [:tuzan]
2013 09 26
Ja se ne želim jer imam stvarno previše stvari u ormaru. Jedva se ovoga rješavam, a kamoli da još nešto novog stavljam unutra [:smijesi] A i pokušavam skupiti koju kunicu jer mi uskoro počinje faks. Osim kunica, želim rasčistiti stan jer imam previše nepotrebnih stvari ;) A i imam dosta povoljnih artikla, tako da se isplati i kupiti [:jezik] Mislim da je slična situacija kod ostalih cura koje nisu za zamjene [:smijesi]
2013 09 26
Svaki put kada me netko pita za zamijenu uvijek pregledam njihove stvari i stvarno cesto ima nesto odlicno ali trenutno je u igri skupljanje novaca tako da se ne mijenjam..i tako to ide... nitko nema a svi trebamo [:kesi]
2013 09 26
ja ne želim jer mi se nudi smeće kinesko koje se cijeni 5 puta više nego moja roba... kad bi se našao netko ko ima kvalitetnu zimsku robu zamjene bi bile moguće! (primjer. cura oće zamjenu za moj džemper koji ja cijenim 30 kn i ja pogledam ormar kod nje sve preko 100 kn i ona na to: "pa vi nadoplatite!" NADOPLATIM?? za smeće s ebaya!!!! yeah right....)
2013 09 26
zato što nitko vjerojatno nema para pa bi radije novac
2013 09 26
evo ja sam također za zamjenu...i priznajem: nekako je do ljeta zamjena bolje išla, zar ne? [:tuzan]
2013 09 26
mareeeee ja bih tvoje krpelje?!!! [:hihot] [:hihot] [:hihot] baš su genijalni a i za moje smrznute "nonce" zimi-idealne.... [:zaljubljen]
2013 09 26
Ja sam za zamjenu :)
2013 09 26
eminice:D
2013 09 26
O zRINKA dušoooo <33333 [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 09 26
ja bi vrlo rado, ali tko god me pita za zamjenu kod njega nema ništa da mi se sviđa... A kad ja nekoga pitam oni kod mene ne mogu ništa pronaći i eto problema! [:hihot]
2013 09 26
ja sam za zamjene [:kesi]
2013 09 26
emina gledam ove što trazis iz franca visoke NEMOJ KOstaju ti 89kn vjeruj mi bačen novac ja sam uzela crne i preruzno stoje na nozi, neke su bljak i nije to ni čvrsto nit išta žali boze bačenog novca
2013 09 26
Ja sam za zamjene ali problem je što sam stvarno izbirljiva i ništa ne nađem za sebi, čak i kad mi se nešto svidi lili malo ili veliko ludnica :( [:frustriran]
2013 09 26
1 2 3 4 5