Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zašto je nestala tema o silovateljima iz Zadra?

Zbog nečeg određenog ili...?
2019 10 16
I ja sam se to pitala?🤨
2019 10 16
Vjerovatno su imena,lik i djelo kriminalaca,psihopata ,mafijaša i inih zabranjeno iznositi.Bez brige,da su koju žrtvu razapeli bio bi udarni naslov u svim novinama :@
2019 10 16
Katastrofa. Još mi je veća bljakica bila čitati onog metuzalema od psihijatra koji je izjavio da žrtva sad uživa u stečenom publicitetu.
2019 10 16
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2124394
2019 10 16
Taman sam napisala odgovor nekoj korisnici koja se čudom čudila zašto bi ona dijelila fotke 'te balavurdije', kad - nema teme. A napokon neka tema s pravom težinom! Nisam o ovoj stvari čitala nikakvog metuzalema od psihijatra, ali ako se radi o debilu Grudenu, desetljećima su studenti medicinskog fakulteta u Zagrebu koristili udžbenik u kojem je on autor rečenice da je 'kod silovanja nerijedak prešutni pristanak žrtve'. Gnjus gnjusni.
2019 10 16
Je Gruden je. I ovo mi je za anale "Po američkom modelu, silovanje počinje nakon ženinog 'NE' i dalje se ne smije inzistirati, ali ako se preselimo k nama na Balkan, sam čin osvajanja je dio onog 'hoćeš-neću', odnosno ako bi muškarac odmah odustao na ženinom prvom 'NE', on ne bi bio muškarac", govori Gruden. Po američkom modelu ovi bi psihopate od prvog dana bili u zatvoru. Samo na Balkanu mogu slobodno šetati gradom. Ne znam jeste li čitale u 24 sata prije cca mjesec dana prilog na dvije strane o najkontroverznijim presudama splitskoga suda, pa to je za sjesti i plakati.
2019 10 16
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nemojte-serati-slike-silovatelja-na-facebooku-evo-zasto/2124394.aspx Možda zbog ovoga
2019 10 16
> mihica555: > https://www.index.hr/vijesti/clanak/nemojte-serati-slike-silovatelja-na-facebooku-evo-zasto/2124394.aspx > Možda zbog ovoga Mah..curica je vec dozivjela najgore od cega ce imati posljedice cijeli zivot, a ove mlade psihopate bi trebalo dobro stigmatizirati, osuditi i posramiti kad sustav vec nece da uopce shvate da je to nesto neprihvatljivo jer po prijasnjem ponašanju i izivljavanju na zivotinjama( mucili i rasporili bređu kobilu pa su isto pusteni bez posljedica) se vidjelo u kojem smjeru idu. Po meni ovo nema veze sa zrtvom nego se opet stiti i stavlja pod tapet zlodjelo pod krinkom zastite zrtve.
2019 10 17
Iskreno..nervira me što u svakom članku pišu "mlađi punoljetnici". Kao da to umanjuje monstruoznost njihovog čina ili nešto slično.. Upravo to što su tako mladi, je jos strašnije..što li im tek u budućnosti može pasti na "pamet"? Također me nervira što im zakon štiti identitet.
2019 10 17
Tim monstruoznije što su takav užas izveli tako mladi ljudi. Ovaj slučaj ne bi bio slučaj da se i inače provodi pravo i pravda. Svakim ovakvim novim slučajem koji uspije isplivati u javnost šalje se glasnija poruka potencijalnim počiniteljima. Problem je u sustavnom nekažnjavanju prekršitelja zakona. Žrtve nema tko ni što štititi. Nastavak slijedi, nažalost.
2019 10 17
A što reći na onog crkvenjaka koji je silovao svoje pse? Danima ih je držao bez hrane i vode da bi ih mogao silovati i mučiti. Poslije bi im za nagradu dao jesti. Smeće jedno. Ženkicu je razvalio silovanjem. Uginula je mukama. Mužjak je bolje prošao. Živ je u Dumovcu. I to smeće ljudsko već dvije godine izbjegava suđenje. Čak je tražio da suđenje bude u tajnosti. Ova diiivna država mu to omogućuje. Pa kaj?!? To su “samo” psi. Sutra će biti neko dijete ili djeca. Što onda?
2019 10 17
Za one koji ne znaju , ime monstruma o kojem Tanči govori je Ivor Ivanišević, član ekumenskog vijeća HBK.
2019 10 17
> gitadevi: > Za one koji ne znaju , ime monstruma o kojem Tanči govori je Ivor Ivanišević, član ekumenskog vijeća HBK. Da. To je on. Monstrum. Sramota za ljudski rod. Eh, da je zakon: oko za oko, zub za zub... Iskusio bi on kako je jadnim psima bilo. Iako ne vjerujem u pakao, on, pretpostavljam da vjeruje i nadam se da postoji posebni krug pakla za takve.
2019 10 17
Da, još je izjavio da sa psima u azilu loše postupaju. On bi to sigurno bolje. Na svoj način. 😡😡😡😡
2019 10 17
1 2 3