Znači kupila sam od korisnice artikle, od korisnice koja radi bez imalo pretjerivanja stvarno prekrasne ručne radove, kutije, stalke i sl..
I ona je sve to pažljivo i sa puno ljubavi omotala, spakirali i poslala.
Artikli su došli oštećeni, jedan rasut, drugi napola!
I onda kreće priča!!
Ja poslikah da joj pokažem i upitam za pomoć, a žena, cura, gospođa se jako uznemirila. Zapravo s pravom jel, budući je bilo u novinama, bublastom omotu i ekstra zaštiti i ona je sve moguće napravila, ali..
Baš se nasekirala i bila spremna vratit novac, ići u poštu i ostalo.
I tako.. Nekoliko dana kasnije javlja da šalje sitnicu za ispriku, ono, stiže paket veličine Marsa i unutra novi artikal plus još dva prekrasna uradaka!!!!!
Znači '' sitnica''..... DA BAŠ!!!!
Nisam davno doživjela nešto ovako i nemam riječi.
Osim što mi je neugodno osjećam i hrpu pozitivnih emocija da postoje ovakvi ljudi, ovakva darežljivost i želja da se drugog obraduje, iako ona nema veze sa greškom pošte. Btw i u prvom paketu hrpa poklona koji su živi!
Da ne spominjem da su joj radovi prepre dobri, ja sam se na prvu zaljubila!!
Trčim pa stavim poslije bar koju sliku!!!
Eto, htjedoh podijeliti!
Znači kupila sam od korisnice artikle, od korisnice koja radi bez imalo pretjerivanja stvarno prekrasne ručne radove, kutije, stalke i sl..
I ona je sve to pažljivo i sa puno ljubavi omotala, spakirali i poslala.
Artikli su došli oštećeni, jedan rasut, drugi napola!
I onda kreće priča!!
Ja poslikah da joj pokažem i upitam za pomoć, a žena, cura, gospođa se jako uznemirila. Zapravo s pravom jel, budući je bilo u novinama, bublastom omotu i ekstra zaštiti i ona je sve moguće napravila, ali..
Baš se nasekirala i bila spremna vratit novac, ići u poštu i ostalo.
I tako.. Nekoliko dana kasnije javlja da šalje sitnicu za ispriku, ono, stiže paket veličine Marsa i unutra novi artikal plus još dva prekrasna uradaka!!!!!
Znači '' sitnica''..... DA BAŠ!!!!
Nisam davno doživjela nešto ovako i nemam riječi.
Osim što mi je neugodno osjećam i hrpu pozitivnih emocija da postoje ovakvi ljudi, ovakva darežljivost i želja da se drugog obraduje, iako ona nema veze sa greškom pošte. Btw i u prvom paketu hrpa poklona koji su živi!
Da ne spominjem da su joj radovi prepre dobri, ja sam se na prvu zaljubila!!
Trčim pa stavim poslije bar koju sliku!!!
Eto, htjedoh podijeliti!